Tri mesiace so sérom Realash

18:27

Ani sa mi nechce veriť, ako rýchlo ubehli tri mesiace, počas ktorých som používala sérum Releash. Denné používanie prinieslo úžasné výsledky a na svoje riasy sa neviem vynadívať. Mnohé ženy túžia po riasach ako bábika - dlhých a hustých, ako prekrásny závoj. Možno podobným séram neveríte. Ani ja som neverila. Ale skúsila som. Výsledok? Nááádhera!








Pred používaním

Pred používaním

Pred používaním

Po mesiaci

Po mesiaci

Po mesiaci

Po mesiaci

Po troch mesiacoch 

Po troch mesiacoch 

Po troch mesiacoch 

Po troch mesiacoch 

O sére si môžete prečítať:

       "Poslaním REALASH je predĺžiť, zahustiť a posilniť vaše riasy. Sérum riasam poskytuje rýchlu obnovu a regeneráciu. Jeho receptúra bola testovaná špecialistami z odboru dermatológie a oftalmológie. REALASH preto odporúča množstvo žien z celého sveta. Tento kozmetický výrobok napomáha v tvorbe skutočných rias úžasnej hustoty, dĺžky a pevnosti a vy budete zvádzať pohľadom! Rovnako ako vlasy, aj riasy podliehajú prirodzenému obnovovaciemu procesu. Každá riasa približne po 30 dňoch vypadne a nahradí ju nová. Toto obdobie je však príliš krátke na to, aby riasy mohli narásť dostatočne dlhé a pevné. Intenzívna starostlivosť REALASH urýchľuje ich prirodzený rast a posilní ich korienky. Výsledkom sú dlhšie, zdravo vyzerajúce a vyživené riasy. Receptúra REALASH taktiež zabraňuje ich vypadávaniu. Aby bolo sérum najúčinnejšie, používajte ho raz denne, a to večer po odlíčení. Nanášajte na horné viečko ku korienkom vašich rias. Vďaka špeciálnej receptúre a jednoduchému aplikátoru vám 3ml sérum vydrží po dobu 4-5 mesiacov. Používanie je veľmi jednoduché – jeden ťah štetcom postačí na dosiahnutie krásnych rias."


Neviem, či sa mi podarilo na fotkách zachytiť priebeh rastu rias, ale momentálne sú tak krásne, že sa na ne pri líčení neviem vynadívať. Vďačím za ne 3 ml veľkému séru, ktoré pri dennom používaní určite vystačí tých 4-5 mesiacov, ako sa píše v popise. Najdôležitejšie je používať ho pravidelne, potom vidno výsledky naozaj po mesiaci. Po troch je to úplná paráda :) Nanášanie je veľmi jednoduché, veľmi podobné nanášaniu očnej linky. S tenkým štetcom sa sérum veľmi dobre nanáša na korienky rias. Ak sa aj stane, že sa sérum dostane do očí, nič sa nedeje - neštípe v nich a nedráždi ich. Čím som staršia, tým citlivejšie oči mám, už si nemôžem dovoliť čokoľvek použiť, ale sérum im nijako neublížilo. Čo som si po troch mesiacoch všimla? V prvom rade neskutočne dlhé riasy. Krásne vyzerajú aj nenalíčené, ale riasenka ich neskutočne zvýrazní. Sérum im dodáva aj objem. Sú pevnejšie a odolnejšie, pevné a vyživené. Padajú mi menej a hoci je to prirodzený proces, podobne ako pri vlasoch to vypadávanie nie je príjemné. Sú  krajšie a zdravo vyzerajú, ľahko sa líčia. Sérum stále používam každý večer po odlíčení a keď miniem prvé balenie, kúpim si ďalšie. 

Plusy:
  • jednoduchá aplikácia
  • balenie dlho vydrží
  • nedráždi oči
  • veľmi účinné
  • rias je viac, sú dlhšie, pevnejšie, krajšie
Mínusy:
  • žiadne
Sérum stojí 50 eur, vydrží vám 4-5 mesiacov a kúpite ho na stránke  http://realash.sk/.

Máte skúsenosti s podobnými sérami? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Moc pěkné řasy teď máš a vypadají i zdravě. :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie výsledky mi prídu fakt dobré, aj u iných blogeriek... Ale ja nejak furt sa neviem odhodlať vyhodiť za to tie prachy, aj keď moje riasy by to potrebovali ako soľ :D
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, je to dosť :) Keby som prvé balenie nedostala, asi by som sa neodhodlala ku kúpe :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe