Baleácke voňavé vychytávky

18:47

Milujem voňavé veci. Nie preto, že by boli kvalitnejšie. Ale preto, že vôňa dokáže zlepšiť náladu. Vyvolá spomienky, prenesie nás do úplne iných končín a dokáže vrátiť čas. Nedávno som mala krém na ruky, ktorý mi okamžite pripomenul starkú. Tú drahú ženu, ktorá nás už navždy opustila a zanechala veľké prázdno. Pri tom kréme som bola zasa 10 ročné dievčatko s copmi, ktoré s ňou pieklo koláče a štrikovalo svetre. Tá vzácna chvíľa sa vrátila. Na okamih, krátky, bolestivo prchavý. Keď mi je smutno, zapálim si voňavú sviečku. Posledné týždne mi horí denne. Okrem nej siaham aj po mojom levanduľove, ktoré sa rozrástlo o Balea masku a po balzame na pery, ktorý vonia ako Vianoce.















Levanduľová maska od Baley potešila moje srdce levanduľofila a priniesla do zamračených dní vôňu Provensálska a levanduľových slnkom zaliatych polí. To občas treba. Snívať. Aj s otvorenými očami. Aby sme si neuvedomili trpkú skutočnosť. Niekedy tak trpkú, že sa do nej nechceme vrátiť. Levanduľa ma z toho ponurého sveta vytrhne. Vždy, keď to už naozaj potrebujem. Maska má veľmi pekný obal, fialkový s levanduľou. Je na dve použitia a tak mi aj vyšla. Možno keby sa veľmi postačím, jedno balenie by mi vyšlo aj na dva razy, ale neskúšala som to. Maska je fialková a jej vlastnosti sú super. Jej krémová štruktúra uľahčuje nanášanie. Nie je potrebný štetec, postačujú aj prsty. Jej jemná a kvetinová vôňa sa šíri vzduchom a prevonia všetko okolo vás. Na pleti neštípe a nedráždi ju. Nanesenú ju mám okolo 10 - 15 minút, potom jej zbytky zmyjem a nanesiem nočný krém. Výsledkom je hodvábne jemná a hydratovaná pleť, jemné linky sú vyhladené, pleť je svieža a žiarivá. Som veľmi spokojná, maske nemám čo vyčítať.
Stojí 99 centov.
Maslo na pery s vôňou citrónových kvetov a mandlí vyzeralo veľmi lákavo. Už obal bol veľmi pekný, žltý, evokujúci leto a prinášajúci teplo. Je kovový a tešila som sa na to, ako ho vystavím na poličke. No, ako je krásny, tak je nepraktický. Mne osobne sa veľmi zle otvára. Ak má večer nebodaj mokré alebo mastnejšie ruky, je to ako boj s veternými mlynmi. Možno som čaptavá len ja, neviem. Obal by ma ale odradil od kúpy podobného balzamu. Čo je škoda. Vonia nádherne. Ako vianočné cukrovinky, ktoré každoročne pečieme s láskou pre tých, ktorých tak ľúbime. Príjemne chutí. Nie tak, ako vonia, ale príjemne, nezanecháva v ústach nepríjemnú chuť. Ak si ho nanesiete viac, môžu ostať belšie pery, v menšom množstve sa len jemne lesknú. Pery pekne zjemní, vyhladí a celkom solídne hydratuje. Jeho krémová (možno tak trochu pudingová) je trochu nezvyk, ale skamarátili sme sa. Okrem obalu nemám balzamu čo vyčítať, som spokojná.
Balzam stojí 1,89 eur.

Mali ste niektorý produkt? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Balzam mám tiež je super, až na ten obal a neboj nie si čaptavá, naozaj je to niekedy problém otvoriť, ale tá vôňa a vláčnosť pier je úžasná:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že ten obal nepovažujem za problematický len ja :)

      Odstrániť
  2. presne luci nie si čaptavá lebo to by som bola aj ja..zle sa otvára..mám ho je dobrý mne pomáha. dokonca si natieram aj suché miesta okolo nosa..

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe