Sladučké peelingovanie

19:10

Jednou z najúžasnejším kozmetických vychytávok je jednoznačne peeling. A je celkom jedno, či pleťový, telový, na ruky, na nohy alebo na pery. To, čo dokáže s pleťou, je neskutočné, a preto som ho do kozmetických rituálov zaradila 2 - 3 razy týždenne. A fakt to pomáha. Okej, nie každý deň je nedeľa a občas aj ja ešte vyzerám ako puberťák, ale to sa stáva. Zo stresu, z histamínovej intolerancie, z nedostatku všetkého, čo telo potrebuje. Občas sa do kozmetiky zbláznim tak, že keď jej je len na dne, nechcem ju ani používať, aby som si ju ušetrila. Tak je to aj pri peelingu od Pure Fiji.





O kokosovom cukrovom peelingu Pure Fiji si môžete prečítať:
      "Obsahuje krystalky cukru pocházející z cukrové třtiny.  Odstraňuje mrtvé kožní buňky, čistí a otevírá póry. Pokožku rovněž hluboce hydratuje. S vůní guava.
Hydratační peeling z panenského prostředí souostroví Fiji. Cukrová třtina též obsahuje přírodní alfa-hydroxylové kyseliny (neboli AHA), které mají schopnost odstranit stárnoucí kožní buňky, vyleštit pokožku a uvolnit zanesené póry. Směs extra panenského kokosového oleje a extraktů z exotických oříšků pokožku hluboce hydratuje a zanechá ji zářivou a hebkou. Vhodný pro všechny druhy pleti. Lze využít rovněž při ošetření rukou či nohou. Objevte spojení čistého kokosového oleje s vlastnostmi plodů Guava v nové řadě Pure Fiji. Jeho osvěžující bohaté aroma pochází z exotického ovoce Guava se slámově žlutými plody, omamnými květy a svěžestí zelených listů rostoucí v teplém tropickém podnebí souostroví Fiji. Plody stromu Guava jsou významné svým vysokým obsahem vitamínů a antioxidantů odstraňujících škodlivé volné radikály. Mimořádně vysoký obsah vitamínu C (250-300mg/100g) je nezbytný pro syntézu kolagenu a pro zdraví tkání, zejména kůže."
Moje 60 ml balenie som si strážila ako oko v hlave. Tento drobček značne kraľuje medzi mojimi peelingami a dovolím si o ňom tvrdiť, že sa nestratí v žiadnej kúpeľni, lebo ho môžete používať nielen na pleť, ale aj na telo, najlepšie na nohy (chodidlá) a ruky. Jednou z jeho predností je práve veľkosť, lebo keď sa cez víkend túlam, nosím ho sebou a moja cestovná kozmetická taštička neváži tony. Pekný obal je len čerešničkou na celom balení. Keď ho otvoríte, dívate sa na hnedý cukor. Fakt je to môj hnedý cukor, ktorým si sladím úplne všetko, ešte aj čaj na chudnutie (aby som bola presná, bol to červený čaj, ktorý detoxikuje, napomáha chudnutiu a chutí ako hlina). Nielenže pekne vyzerá, ale aj krásne vonia. Opäť je z rady Guava, takže je patrične exotický, nádherne voňavý a dokáže prevoňať aj vzduch okolo vás. Spolu s obsahom olejov je zárukou nielen čistoty, ale aj hydratácie. Kryštáliky cukru sa môžu javiť ako drsné, ale práve také peelingy mám naozaj rada. Pokožku pekne obrusujú a čistia. Cukor sa pri umývaní trochu topí, takže kryštáliky sa zjemňujú. Vynikajúco čistí pokožky (aj keď s čiernymi bodkami si až tak veľmi neporadí) a otvára póry. Pokožku citeľne zjemňuje a hydratuje. Po umytí cítiť na pokožke olejový film, ktorý ale nie je extrémne mastný. Po použití pleťovej vody a krému je pleť v dokonalej harmónii - čistá, jemná, bez nadbytočného mazu, pevná a vyhladená. Veľmi dobrý je aj na suché chodidlá, lebo ich zjemní, obrúsi a hydratuje, čím pomáha zlepšiť suché, popraskané a boľavé nohy. Je síce maličký, ale na jedno použitie ho netreba použiť veľa, takže na moje milé prekvapenie vydržal celkom dosť dlho.
Plusy:
  • malý, skladný, pekný
  • cukrový peeling s dostatočne veľkými kryštálikmi
  • krásna vôňa ( a sladká chuť :))
  • dobrý na pleť aj na telo
  • pleť vyhladzuje, zjemňuje, čistí, hydratuje
  • vynikajúci na suché chodidlá
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling má 60 ml, stojí 6,24 a kúpite ho na http://eshop.pacifika.eu.
Máte rady cukrové peelingy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe