Môj prvý Dr. Popov

18:47

Dr. Popov pre mňa ani nie je tak neznámy. Mám od neho dva srdiečkové čajíky - keď ma trápi histamínový záchvat, siahnem po nich, lebo znižujú tep a pomôžu mi s arytmiou. A predsa som ešte nemala žiadnu jeho mastičku. Dnes viem, že to bol hriech nekúpiť si ju skôr. Mojou prvou a rozhodne nie poslednou masťou od Dr.Popov je čajovníková masť.








O Dr. Popov čajovníkovej masti si môžete prečítať:

       "Bylinná masť s výraznými dezinfekčnými a antiseptickými účinkami. Je vhodná na ošetrenie oparov, plesní nechtov či medzi prsty.
  • je vhodná na pery pri oparoch, na plesne nechtov
  • regeneruje pokožku podráždenú slnečným žiarením, mechanickým poškodením, pri prejavoch akné a pri rôznych kožných problémoch
  • používa sa na lokálne masáže pohybového aparátu.
Masť sa podľa potreby aplikuje na postihnuté miesta.

Složení Tea Tree masti:

Vepřové sádlo, včelí vosk, Tea Tree Oil, tymián obecný.

(Adeps Suillus, Cera Alba, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil)"

Čajovníkový olej nesmie u nás doma chýbať. Momentálne mám doma tri, takticky rozmiestnené, aby som po ňom mohla siahnuť hneď, keď je treba. Už aj Riškovi som jeden dala, aby ho mal po ruke, keby sa stane nejaké drobné nešťastie. Vedela som, že existujú aj mastičky, ktoré ho obsahujú, ale nejako som nemala potrebu zaujímať sa o ne. Moje akné ale opäť zas a raz prepuklo v plnej paráde a ja som ostala zúfalá, lebo ani Tarika nepomáha. A ak nepomáha Tarika, viem, že v mojom tele sa naozaj deje niečo zlé. Masť s čajovníkovým olejom Dr.Popov bola preto vítaným pomocníkom. Kúpila som ju tak troch preto, lebo som bola veľmi zvedavá a tak trochu preto, lebo som potrebovala niečo menšie, aby som nemusela pri nákupe platiť poštovné :) Dnes som veľmi rada, že som si ju vzala. Má 50 ml a je v plastom obale. Masť je hustá a hutná, ale dobre sa rozotiera a vstrebáva do pokožky.Vonia ako čajovník a tak trochu mi vonia ako bravčová masť. To nie je nič nezvyčajné, keďže masť tvorí čistená bravčová masť extrahovaná  horúcou parou, ktorá svojm zložením pripomína ľudský tuk. Viem si predstaviť, že niektorí z vás práve ohrnuli hornú peru, že čo to je :) (lebo taká by bola reakcia mojej mladšej sestry). Je to však kvalitný základ mnohých mastí, lebo sa dobre vstrebáva a pomáha hojiť rôzne dermatitídy. Okrem toho je v masti ešte včelí vosk, vďaka ktorému je masť kvalitnejšia. Celkový dojem z masti, vône aj zloženia bol u mňa veľmi dobrý. Otázne už bolo len to, či je účinná. A ešte ako! V prvom rade musím povedať, ako výborne upokojuje pokožku. Ak je zapálená, začervenaná, hnisavá či inak podráždená, masť ju upokojí, menej svrbí a zápal sa sťahuje. Má dezinfekčné a antiseptické účinky, regeneruje pokožku, ak máte opary a prináša vytúženú úľavu od bolesti. Viditeľne zlepšuje stav akné, urýchľuje jeho hojenie a pomáha predchádzať vzniku jaziev a fliačikov. Netvrdím, že mi akné úplne zmizlo, myslím si, že to je len obranný mechanizmus a reakcia môjho tela na veľa stresu, ale stav je podstatne lepší a už netrpím depresiami, keď sa na seba pozerám do zrkadla.
Plusy:
  • 50 ml balenie má pekný a šikovný obal
  • zaujímavá vôňa
  • hustá masť
  • dobre sa rozotiera a vstrebáva
  • pokožku upokojuje, pomáha ju hojiť (akné, opary), má dezinfekčné a antiseptické účinky
  • cena
Mínusy:
  • nenašla som
Mastičku kúpite do 3 eur na viacerých internetových stránkach alebo v obchodíkoch s prírodnou kozmetikou.
Poznáte značku Dr. Popov? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tento produkt ma veľmi zaujal, lebo môj boj s akné je asi nekonečný :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aké ma veľmi netrápi, zato som skoro na túto značku zabudla. Musím si niečo objednať!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som chcela tiež ďalšie kúsky :) Veľmi sa mi zapáčil.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe