Môj ružový Johnny Organic :)

19:13

Posledné týždne dostala moja pleť dosť zabrať. Stres, choroba a histamínová intolerancia sa zasa podpísali pod to, že moje čelo vyzerá ako v dvesto dvadsiatej tretej puberte. Keď už ani ofina nepomáhala (skryla, čo sa dalo), rozhodla som sa radšej skúšať masky. O zelenom Johnny Organic ste si mohli prečítať pred nejakým časom. Teraz sa pozrieme je jeho nežnejšiu ružovú verziu. Na záver si dovolím ich malé porovnanie a tiež malé prekvapenie pre vás :)








O antioxidant tvárovom scrube a maske si môžete prečítať :)

     "Je jemný kakaový tvárový peeling & maska v jednom. Navrhnutý tak aby detoxikoval a vyčistil vašu pokožku z vnútra. Obsahuje ten najlepší raw kakaový prášok a čisté super potraviny, ktoré majú vysoký obsah antioxidantov, vitamínov a enzýmov, ktoré podporujú regeneráciu buniek. Odstraňuje starú suchú pokožku a zanecháva za sebou obnovený, mladistvý a žiariaci vzhľad s okamžitým výsledkom.
Zloženie: obroma cacao prášok*, maris limus, melia azadirachta listový prášok*, adansonia digitata prášok*, rosa canina ovocný prášok, euterpe oleracea ovocný prášok*, maltodextrin*.
Použitie: Ako denný peeling: zmiešajte pol lyžičky prášku s rovnakým množstvom vody, natrite na tvár a krk a v kruhovom pohybe masírujte, opláchnite.
Ako tvárová maska: zmiešajte v miske jednu kávovú lyžičku prášku a jednu lyžičku vody a vznikne pasta. Natrite pastu na tvár a krk . Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút a následne opláchnite teplou vodou."

Pekná ružová etiketa vo mne evokuje niečo dievčenské a nežné. Lebo taký Johnny naozaj je. Na etikete je opäť dámska tvár s natáčkami (veď ženy + natáčky + maska idú úplne k sebe). Na zadnej strane je zloženie a spôsob použitia. Uzatvára sa na zips, ktorý výborne drží a chráni masku pred znehodnotením. Hnedý prášok vonia ako kakao :) Ale to pravé kakaové, nie Granko. Z prášku sa dá vytvoriť hladká pasta (len na Vás záleží, či ju chcete redšiu alebo hustejšiu) a veľmi dobre sa nanáša štetcom. Je to ako by ste si na tvár nanášali kakaovú mňamku, ktorá vás prenesie k čokoládovému vodopádu Willyho Wonku. Zmes nechajte pôsobiť 15 - 20 minút a potom zmyte. Ide trochu ťažšie dolu, preto odporúčam použiť hubku alebo kefku. Nakoniec pleť opláchnite studenou vodou, ktorá uzatvorí póry. Po umytí som prvý raz mala trochu červenšiu pleť, ale rýchlo to prešlo a druhý raz som ju už takú nemala. Pekne vyhladí pleť, hĺbkovo ju čistí a dokonca pomáha odstraňovať aj niektoré čierne bodky. Upokojuje pleť a necháva ju matnú. Ako peeling ho môžete používať denne. Pleť si umyte krúživými pohybmi a opláchnite. Aj ako peeling je veľmi účinná, ale keďže je úžasná, šetrím si ju len ako masku :) Stačí ju používať raz, prípadne dva razy týždenne, výsledky sú viditeľné pomerne skoro. Verím tomu, že o pár dní už bude moja pleť opäť vyzerať k svetu, bez tých nedokonalostí, pre ktoré sa nerada pozerám do zrkadla. Antioxidant maska mi vyhovuje trochu viac ako Detox. Krajšie vonia ( kakaová mi vonia trochu viac ako chlorella a ďalšie zelené bylinky), mám po nej menej červenú pleť a trochu lepšie odstraňuje čierne bodky. Detox ale viac rozjasní pleť. Oba sú super, záleží len na tom, ktorý vám viac sadne :)

Plusy:
  • pekný obal so šikovným zatváraním
  • raw kozmetika
  • príjemná vôňa
  • dá sa vymiešať hladká pasta
  • nevysušuje pleť
  • čistí, vyhladzuje, zmatňuje, zjemňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling a masku kúpite v eshope Biobeauty a stojí 12,95. Ako som sľúbila, mám pre vás malé prekvapenie. Keď v tomto eshope zadáte promo kód BZJU48516563, objaví sa zľava 10% na všetky nezľavnené produkty bez ohľadu na výšku objednávky, zľava sa odpočíta z hodnoty objednávky po zadaní kupónu v prehľade košíka a je platný od 22.11. do 29.11. do polnoci :) Ak by ste chceli skúsiť túto výnimočnú kozmetiku, môžete ušetriť :)

Čo by ste chceli skúsiť? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe