Maličkosti, ktoré potešia, part 4

19:12

V zime si moja pokožka vyžaduje trochu dôkladnejšiu starostlivosť. Skôr sa mi môže stať, že je suchá, citlivejšia na dotyk a doslova si pýta svoju dávku hydratácie. Preferujem oleje a hutné maslá/mlieka, ale doma sa nájdu aj rôzne iné mliečka a krémy, lebo sa maže celá rodina. Nedávno som som spomínala, ako som si obľúbila menšie balenia. Dnes vám predstavím telový krém, ktorý si môžete kúpiť v 65 ml alebo 500 ml balení. Menšie je milšie, ale po prvom použití by som hneď brala aj to väčšie. Reč je o kréme HEMPZ, ktorý je na zjedenie. 





O telovom kréme si môžete prečítať:

      "100% čistý organický olej z konopných semien je jedným z najbohatších zdrojov esenciálnych mastných kyselín a aminokyselín v prírode. Obsahuje prírodné proteíny, vitamíny, antioxidanty a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre hydratáciu, výživu a ochranu pokožky.
Slivkový olej má prírodné vlastnosti, které pomáhajú pokožku vyživovať, upokojovať, zjemňovať a vyhladzovať.
Bambucké maslo, ženšen a prírodné extrakty pomáhajú upokojiť pokožku.
Vitaminy A, C a E poskytují účinnú antioxidačnú činnost pre ochranu pleti pred poškodením voľnými radikálmi a pre zdravo vyzerajúcu pleť.
Poskytuje 12 hodinovú hydratáciu pleti.

Neobsahuje parabény, THC, lepok a je 100% vegánsky."



Balenia sa celkom vydarili. Je na nich konope, aby sme vedeli, že obsahujú konopný olej a ferebne sa líšia podľa toho, o akú vôňu sa jedná. Väčšie balenie má praktickú pumpičku na dávkovanie, menšie ju síce nemá, ale krém sa z neho vytláča dobre. Malé balenie je úplne ideálne aj na cestovanie, nezaberie veľa miesta a prevonia každý jeden deň. Krém má dobrú konzistenciu, ani riedku, takže sa nerozteká, ani veľmi hustú, takže nie je veľmi mastný. Dobre sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne a nezanecháva pokožku ani mastnú, ani lepkavú. Za to má veľké plus, lebo neznášam, keď sa niekde prilepím alebo po sebe nechám mastnú škvrnu. Vonia prekrásne. Nenapadlo by mi, že kombinácia slivka a vanilka môže byť taká nádherná. Pokojne by som prijala aj parfum, ktorý by takto voňal. Vôňa nie je výrazná, ale ľahká a osviežujúca, je ju cítiť pri nanášaní, ale pokožka je prevoňaná aj pár hodín potom. Vonia mi po nej aj pyžamo, takže občas ju cítim aj v noci, keď sa zobudím. Konopný olej je zárukou toho, že pokožka dostane látky dôležité pre jej zdravie a krásu. Úžasný je aj pre veľmi suchú a atopickú pokožku, pretože má dar upokojovať a hydratovať. Mám ho veľmi rada a považujem ho za jeden z najlepších olejov, aké som mala. Krém je, čo sa hydratácie týka, dobrý. Mne to stačí. Pokožka je veľmi jemná, hydratovaná, ani na lakťoch sa mi nerobia šupinky (tam mávam najsuchšiu pokožku). Po skúsenosti s týmto drobcom by som pokojne siahla aj po veľkom balení.
Plusy:
  • na výber 2 veľkosti
  • šikovné obaly
  • veľmi pekná vôňa, krásne prevonia pokožku
  • dobrá konzistencia
  • hydratuje, zjemňuje, upokojuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Mliečko nájdete na stránke http://www.hempproducts.sk, 65 ml stojí 5,84, väčšie 500 ml balenie stojí do 20 eur.
Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe