Decembrová krabička krásy :)

18:19

Keď som si na facebooku prečítala, že opäť sa bude predávať krabička krásy,vedela som, že bude moja. Jednak preto, lebo idú Vianoce a treba si urobiť radosť a jednak preto, že vždy v decembri je všetko o niečo krajšie a bohatšie :) Okrem krabičky som si kúpila aj kondicionér a neviem sa dočkať, keď ho konečne skúsim. Krabička krásy ma nadchla a už som stihla skúsiť to najúžasnejšie z nej :)







Ooo, asi ani nemusím hovoriť, ako zaplesalo moje srdce, keď som zbadala Johnny Organic telový peeling. Zatiaľ som mala len pleťovú kozmetiku a bola super. Má 200 gramov, je v sáčiku s uzatváraním na zips a prekrásne vonia. Hneď som ho aj skúsila a zatiaľ som nadšená. Verím tomu, že to tak ostane :) Peeling stojí 12,95.



Poznám Soapgasm aj sprchovaciu penu. Soapgasm je vôňa, ktorá má premeniť ženu na objekt túžby.Je pekná, ale priznám sa, neočarila ma tak ako iné vône. Sprchovacie peny sú výborný kúsok, mám ich radšej ako tekuté sprchové gély. 



Terapeutický kúpeľ od Skin Blossom ma veľmi zaujal, lebo krásne vonia. Musím skúsiť vzorku a keď sa mi zapáči, popremýšľam nad kúpou.



Carbone mydlo je úplná fantázia na problematickú pleť. Úžasne čistí, zjemňuje, odstraňuje čierne bodky a zmatňuje pleť bez vysušovania. Táto malá kocka vydrží ozaj dlho, nepovažujem ho ani za vzorku, ale za plnohodnotný produkt. 


Mydlové oriešky na pranie plánujem skúsiť už dlhšie, ale ešte celkom presne neviem, či presvedčím aj zvyšok rodiny :) Ale každopádne je to úžasné, ak ste ekologicky zmýšľajúci typ človeka a zároveň chcete ušetriť. 


Bahno Mineral Beauty System som už mala a bolo veľmi dobré. Vhodné je pre atopickú, ekzematickú a problematickú pokožku. Čistí, upokojuje a lieči. 



Masážnu kocku Ponio plánujem kúpiť v levanduľovej podobe. Je to v podstate tuhý krém, ktorý krásne vonia, je tuhý, ale ľahko kĺže po pokožke a ... to je zatiaľ všetko, čo som vypozorovala :) Teším sa na skúšanie. 



Novinkou je Biobeauty Pokušenie, ktoré sa skladá z peelingu, sprchovacej peny a telového krému. Vonia nádherne a celé je úžasné. Viac čoskoro v recenzii.


Poukážka na nákup :) Asi ju použijem. Alebo darujem :) Podľa toho, koľko mi vydrží výplata. 



Vzorky MBS už poznám, kedysi som ich mala, skúsila a bola spokojná.

Krabička stála  10 eur, je úžasná a vrelo ju odporúčam vyskúšať, keď sa zasa bude predávať. S láskou ju pripravuje Biobeauty :)

Čo poviete na krabičku? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Já jsem nad krabičkou taky přemýšlela, ale nakonec jsem si objednala to, co jsem chtěla už hodně dlouhou dobu vyzkoušet. Ráda bych vyzkoušela ještě sprchovací pěnu, ale tu zase někdy jindy. :-)

    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balíček je krásný. Karbonové mýdlo mám v plánu vyzkoušet. :-)

    The World Of Makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tělový peeling bych brala hned! Aktuálně na nich celkově ujíždím a tenhle vypadá vážně skvěle. :) Jinak celý obsah krabičky je vážně úžasný. Všechno bych hrozně ráda vyzkoušela. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Týý jo, tak tahle krabička se opravdu vyplatila! Máš v ní super věci. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Toto mala byť moja historicky prvá krabička krásy.
    Ale som rada, že sa ňou nestala. Odolala som a radšej si kúpim to, čo chcem a potrebujem. A bude to omnoho ekologickejšie, keďže už ide o tú prírodu (či prírodnú kozmetiku). Toľko plastu, hm, mňa by to teda nahnevalo :( Verím však, že výrobky sú super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak keby sa dávajú vzorky do skla, firmy by skrachovala a ľudia s citlivou pleťou by neskúsili, či im sadne výrobok :) A keďže u nás doma sa recykluje všetko, nemám s plastami problém, lebo týchto ozaj nie je veľa :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe