Kúzelný punč

19:50

Balzamy na pery sú nielen v zime dôležitou súčasťou kozmetickej výbavy. Pery sú ľahko zraniteľné, treba ich chrániť pred slnkom, mrazom či vetrom. Inak môžu ostať vysušené, popraskané, červené a boľavá. Ak chcete mať Vianoce už teraz,siahnite po organickom balzame na pery Kúzelný punč. Okamih sa zmení na kúzelný. Takto mám Vianoce už od novembra a vychutnávam si ich plnými dúškami :)




O balzame na pery kúzelný punč si môžete prečítať:

     "Vychutnajte si dúšok po dúšku ovocný punč po návrate domov z dlhej prechádzky cez zasneženú krajinu. Zahrejte telo i dušu týmto zázračným elixírom. Už len pri nadýchnutí nezvyčajnej a opojnej vône si pochutnáte na sladkých červených bobuliach, šťavnatých zelených jablkách, povzbudzujúcich pomarančoch zmiešaných s hrejivým korením. Organický balzam na pery si zamilujete pre jeho dokonalé výživujúce zloženie, ktorý poslúži v chladnom počasí. Zvláčňujúci balzam s neodolateľnou ovocno-korenistou vôňou ošetruje pery, dodáva im všetky aktívne látky, ktoré potrebuje na rehydratáciu. Vyživujúca textúra s organickými olejmi a maslami, včelím a mandľovým voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu."

Malý vysúvací balzam je šikovný do akejkoľvek kabelky, možno ho tak mať neustále so sebou. Etiketa na ňom dýcha Vianocami a je veselá, presne viete, že do rúk sa vám dostáva niečo vianočné. Vysúva sa dobre, nezasekáva sa a dobre držiaci vrchnák chráni balzam pred akýmkoľvek poškodením. Balzam nádherne vonia. Ako sladkosť, ktorá pripomína radostné chvíle. Nielen pekne vonia, ale aj dobre chutí. V ústach zanecháva lahodnú chuť, ktorá chutí ako cukrík. Pery po použití neštípu. Možno si spomínate na recenziu na lipový a levanduľový balzam. Nebola som s nimi spokojná, lebo nepríjemne chutili a štípali ma po nich pery. Súviselo to aj s obsiahnutými esenciálnymi olejmi, preto som sa balzamu trochu bála. Moje obavy ale boli celkom neopodstatnené, lebo sa z neho vykľulo veľmi milé a voňavé prekvapenie. Je priesvitný, vhodný je na deň aj noc. Pery pekne zjemní, hydratuje a vyživuje. Pery ošetruje, chráni pred nepriaznivým počasím a lieči, ak sú vysušené a suché.

Plusy:
  • Pekné balenie, také vianočné a veselé
  • Ľahko sa vysúva, nezasekáva sa, je dobre chránený
  • Veľmi pekne vonia, ako cukríky
  • Príjemne chutí, nezanecháva nepríjemnú chuť
  • Na perách neštípe
  • Hydratuje, zjemňuje, hojí a regeneruje pery, chráni ich a zanecháva ich krásne.

Mínusy:
  • Nenašla som
Balzam stojí 2,90 a nájdete ho v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach :)
Mali ste niektorý balzam? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe