Lacné a dobré

19:22

V poslednej dobe som si veľmi zvykla na trblietavé laky na nechty. Značne som si rozšírila ich zbierku a vždy sa na ne teším, lebo na nechtoch vyzerajú krásne. Dlho vydržia, niekedy sa celý týždeň nemusím starať o to, ako vyzerajú, lebo vyzerajú super. Podobne je to aj s piekovými lakmi, tie mi tiež dlho držia a sú nádherné. Majú aj spoločnú zlú vlastnosť - zle sa odlakujú. Pred pár mesiacmi som narazila na odlakovače Bione a na skúšku som si dva vzala.










O odlakovači  Bione  Exotic si môžete prečítať:

     "Odlakovač na nechty s vôňou exotického ovocie chytro a efektívne odlakuje vaše nechty. Je vhodný i na umelé nechty.Upozornenie: Ukládejte z dosahu detí. Horľavá kvapalina I. tř. nebezpečnosti! Pri požitie a vstrieknutie do oka vyhledejte medicínsku pomoc.Obsah: 200 ml"
O odlakovači Bione Jahoda si môžete prečítať:
      "Odlakovač na nechty s vôňou jahôd chytro a efektívne odlakuje vaše nechty. Je vhodný i na umelé nechty.Upozornenie: Ukládejte z dosahu detí. Horľavá kvapalina I. tř. nebezpečnosti! Pri požitie a vstrieknutie do oka vyhledejte medicínsku pomoc.Obsah: 200 ml"
Kupovať som si išla celkom iné veci. Ale náhodou som zablúdila aj k tým odlakovačom. Padli sme si do oka. Tak som si ich vzala. Reku, skúsim a uvidím. Skúsila som. Majú po 200 ml a sú v plastových obaloch. Každý vonia inak. Aj keď je cítiť náznak jahôd alebo exotického ovocia, nerada ho nechávam otvorený. Odlakovač má totiž tú onú silnú arómu, ktorá bez dôkladného vetrania izby spôsobí hlavybôľ. Je veľmi výrazná a nesmiem odlakovávať dlho, lebo by ma fakt bolela hlava. Inak ale prsty voňajú po použití celkom pekne, to len odlakovač nie je až taký voňavý. Každý odlakovač má svoju farbu, podarilo sa mi s  ním aj obliať, ale na oblečení nezanecháva škvrny, takže aj keď sa mi občas pritrafí nejaká odlakovacia nehoda, fľaky po nej neostanú. Musím povedať, že odlakovač som si veľmi obľúbila. S farebnými lakmi si poradí veľmi rýchlo. Aj s pieskovými nemá takmer žiaden problém. Len ak mám 2 a viac vrstiev, trochu sa zapotí, kým to zvládne. Veľmi sa mi ale páči, že si poradí aj s trblietkami. Nie úplne rýchlo a ľahko, ale asi najlepšie (v porovnaní s odlakovačmi, ktoré som už skúsila... a že ich bolo hojne). Ešte má jednu chybičku krásy. Kedže na stránke nebolo zloženie, neriešila som to. Až doma som sa dočítala, že obsahujú acetón. Preto po každom odlakovaní doprajom nechtom extra starostlivosť v podobe peelingu a hydratačného balzamu.
Plusy:
  • v ponuke viac druhov
  • farebný, ale nezafarbí oblečenie
  • po použití pekne voňajú prsty (ale len tie)
  • veľmi dobre odlakuje aj pieskové a trblietavé laky
Mínusy:
  • smrdí
  • obsahuje acetón
Odlakovače som kúpila na stránke www.drogeria-vmd.sk, každý stál 1,29.

Máte skúsenosti s takým odlakovačom, ktorý hrozne smrdel? :)

     

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Škoda toho acetónu, mne strašne vysušuje nechty a potom sa mi lamu ešte viac ako teraz
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, to poznám, preto si potom robím zábaly na nechty a kožtičku :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe