Moja prvá MUA paletka

17:42

MUA je značka, ktorú som dlho nepoznala. Kým niektoré dievčatá o  nej písali, lebo si ju priniesli alebo objednali zo zahraničia, ja som čakala, či sa objaví u nás. Veľmi som chcela skúsiť niekoľko kúskov, ktoré som obdivovala na zahraničných stránkach. Pomaly, ale isto sa u nás dá kúpiť na viacerých stránkach. Ja som mala šťastie, že sa mi jednu krásnu paletku podarilo vyhrať.










O paletke Dusk the Dawn si môžete prečítať:


      "Univerzální paletka dvanácti očních stínů s aplikátorem. Obsahuje nádherné třpytivé stíny, které se mohou stát inovativní alternativou běžného denního líčení, které nemusí vždy sestávat jen z nude barev. Rozbijte nudu všedních dní třpytivou oříškovou, zlatohnědou, jemnou champagne, odvážnou zelenou nebo šedostříbrnou.

Obsah balení: 9,6 g"


Celkom spokojne som si ju obzerala v rukách. Veď darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj. Ale vážne. Farby sa mi veľmi páčia. Vedela som, že využijem aspoň polovicu. Dnes, po viac ako roku, mám tri farby takmer minuté. Ďalšie mám celkom pekne načaté. Sme si sadli. Aj keď sprvu to veľmi ružové nebolo. Paletka je v pevnom plastovom obale, ktorý dobre drží a chráni tak tiene pred poškodením. Chýba zrkadielko, ale k tieňom je pridaný šikovný aplikátor, s ktorým sa mi robí dobre, preto ho na cesty nosím radšej ako štetec. Tiene sú namiešané zaujímavo a celkom som si zvykla aj na tyrkysovú či zlatú. Páči sa mi, že sú veľmi dobre pigmentované. Farby sú výrazné, stačí málo a líčenie je krásne. Tiene sa takmer neprášia, neopadávajú zo štetca a ľahko sa nanášajú. Otláčajú sa minimálne (skôr tie tmavšie farby sa trochu otláčajú, ale nie je to nič hrozné, ľahko sa to zotrie). Čakalo ma len jedno nemilé prekvapenie - slabá výdrž. Tiene som  naniesla bez bázy a už po 4 hodinách boli zliate a vyblednuté. Bola som tak trochu zhrozená, ale vyriešilo sa to. Po nanesení bázy sa životnosť líčenia značne predĺžila. Pracovný deň vydržali bez problémov, večer vyzerali ešte tiež celkom k svetu a dalo sa na ne pozerať. Nezlievali sa, neroztekali sa, nebledli. Vtedy som naozaj pocítila silu podkladovej bázy (teda, kvalitnej podkladovej bázy), pretože bez nej boli pre mňa tiene takmer nepoužiteľné. Celkovo ich ale hodnotím pozitívne, najmä pre dobrú pigmentáciu a kombináciu farieb.
Plusy:
  • pevný plastový obal
  • šikovný aplikátor
  • tiene sú dobre pigmentované
  • neprášia sa, neopadávajú
  • neotláčajú sa
  • s bázou vydržia
Mínusy:
  • bez bázy je slabá výdrž, len pár hodín
Na internete ich nájdete okolo 179 Kč, teda okolo 7 eur.
Používate MUA paletky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já pár paletek od MUA mám a jsou celkem fajn. Některé stíny jsou super, jiné zase ne. Ale báze a bílá tužka jim vždy pomůže :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jake dobre vyhrat :) podla mna su super za tu cenu!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe