Sladké pokušenie

18:20

Sny by sme si mali plniť. Viete, ako sa hovorí - nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen. Ak v seba veríte, všetko je možné. Aj ja pomaly, ale isto prichádzam na to, že ak človek nie je šťatný (v práci, vo vzťahu, kdekoľvek), mal by to zmeniť a začať žiť tak, ako to naozaj chce. Aj Baška z Biobeauty si splnila sen. V spolupráci jednej úžasnej ženy a jednej úžasnej značky slovenskej kozmetiky vzniklo Biobeauty Pokušenie. Vyrobené zo srdca s láskou na Slovensku.






O peelingu Pokušenie si môžete prečítať:

        "Predstavujeme Vám náš zhmotnený sen :) Vlastný rad kozmetických produktov starostlivosti o telo, s láskou vyrobený na Slovensku. Hľadali sme vôňu, ktorá by najviac vystihovala BioBeauty a verím, že sa nám to podarilo. Zmyselná, no zároveň jemne ženská vôňa „Pokušenie“ Vám učaruje. Zahalí Vašu pokožku do omamnej vône a navodí jemne dráždivú náladu. S našim „Pokušením“ budete neodolateľná. Prebuďte v sebe skutočnú Femme Fatale. Jedinečný peeling z prírodných výťažkov. Obsahuje soľ, ktorá dôkladne odstráni z pokožky odumreté bunky a prírodné oleje s bambuckým maslom ju nechajú zamatovo jemnú. Použitie: vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky celého tela, opláchnite.
Zloženie: Sodium Chloride, Potassium Iodate, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii, Elaeis Guineensis Oil, Aroma
Vyrobené s láskou na Slovensku."



Telové peelingy milujem a nedám na ne dopustiť. Stav mojej pokožky sa podstatne zlepšil, odkedy ich používam. Nie je ale peeling ako peeling, radšej si volím takéto olejové, ktoré nielen nádherne čistia a zjemňujú, ale aj hydratujú. Pokožka je po ich použití ako vymenená a po suchých miestach nie je ani stopy. Pokušenie peeling má 200 ml a je v pevnom plastovom obale, ktorý perfektne zúžitkujete aj po minutí. Je pevný, skladný, dobre sa zatvára a bude super  aj do kuchyne, aj na odkladanie drobností. Peeling vonia nádherne, Neviem to ani popísať, je to veľmi jemná, príjemne sladká a zmyselná (aj Riškovi sa páčila, ale keď mi dal pusu na krk, ostal slaný). Peeling sa skladá z olejovej časti a soli, ktorá je perfektnou exfoliačnou čiastočkou. Keď sa soľ a olej spoja, vzniká výnimočný prostriedok, ktorý zahalí pokožku do hodvábneho závoja. Najskôr ju pekne vyčistí a zbaví ju odumretých buniek, aby bola krajšia, jemnejšia a zdravšia. Potom ju úžasne vyhladí (radosť pohladkať (sa)). Pomáha predchádzať zarastaniu chĺpkov ( peeling ako taký mám rada aj pred holením pokožky) a vďaka tomu je pokožka krajšia, bez červených bodiek, vyrážok a strachu obliecť si kratšiu sukňu a odhaliť toto boľavé tajomstvo. V neposlednom rade pokožku nádherne hydratuje, je hodvábne jemná na dotyk, krásna na pohľad a pekne prevoňaná. Používam ho dva - tri razy týždenne a ešte stále sa ho neviem celkom nabažiť, pretože opantá čuchové zmysly a navyše poláska aj pokožku. Vrelo ho odporúčam, zamilovala som si ho.
Plusy:
  • dobré a pekné balenie
  • krásna vôňa
  • ideálna konzistencia olej a soľ
  • odstraňuje odumreté bunky, zjemňuje, hydratuje pokožku, pomáha bojovať so zarastajúcimi chĺpkami

Mínusy:
  • ak máte na tele ranku, soľ môže štípať
Peeling Pokušenie stojí 8,50 a kúpite ho v eshope Biobeauty.

Skúsili ste už niečo z Biobeauty Pokušenia? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe