Ako som spoznala my-sys

17:56

Slovenskú kozmetiku spoznávam veľmi rada. Objavila som už niekoľko značiek, ktoré ma nadchli tak, že ma sprevádzajú denne. Niektoré produkty som si obľúbila tak, že si ich kupujem pravidelne a nechcem sa ich vzdať. Keď som videla my-sys a jej lákavú ponuku, neváhala som a vzala som si pár kúskov. Možno vás ani neprekvapí, že moji kroky smerovali k levanduľovu :) Lebo levanduľa a prírodná kozmetika jednoducho idú k sebe.






"Zloženie: bioButyrospermum Parkii(Shea) Butter,bio Theobroma Cacao(Cocoa)Butter,bio panensky Cocos Nucifera(Coconut)Oil,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)Oil,Matricaria flower extract,Calendula flower extract,Vanilla planifolia fruit),Coffe Arabica Seed Oil,Tocoferol.
Krém na telo sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku hydratovanú a vyživenú.Môže obsahovať jemné zrniečka vanilkových strukov. Vhodný na všetky druhy pokožky.Pre ešte viac hydratačný účinok je krém vhodné vmasírovať do vlhkej pokožky."

Telový krém striedam s olejmi či  mliečkami. Podľa nálady a ročného obdobia, v zime siaham po hustejších a hutnejších kúskoch, lebo na pokožke vidím, že sa ľahšie vysuší a chladné počasie jej nerobí veľmi dobre. My-sys je dielom Sylvie, ktorá svoje prvé mydielko vyrobila v roku 2010. Viedla ju k tomu láska k prírode. Vymýšľa  nové receptúry s použitím tých najlepších surovín ako rastlinné oleje v bio kvalite a za studena lisované, prírodné éterické oleje, maslá, minerálne hliny, oxidy, bylinky lokálne aj exotické, vonné zložky sú zastúpené v podobe kvalitných rastlinných silíc získavaných parnou destiláciou. Jednoducho povedané - využíva silu a dary našej prírody, aby sme boli krajší a zdravší s úctou a láskou k všetkému živému.

Šlahaný telový krém si môžete kúpiť v dvoch veľkostiach balenia - 50 a 100 ml. Mám to väčšie balenie a časom chcem skúsiť aj ďalšie vône. Ak budú aspoň spolovice také, ako moja levanduľová láska, budú u nás doma pravidelne.  V plastovom kelímku vyzerá dobre. Vonia veľmi prirodzene, uveriteľne a tak neskutočne levanduľovo. Niekedy, keď idem okolo, len tak ho ovoniam. Lebo levanduľu považujem za moje antidepresívum. 

Hustá krémová konzistencia je vynikajúca. Pri dotyku s pokožkou sa pomaly topí a ľahko sa rozotiera  po pokožke. Hoci môže spočiatku pôsobiť mastne (obsahuje bambucké a kakaové maslo, kokosový a mandľový olej), do pokožky sa pekne vsiakne a pomerne rýchlo po ňom neostáva mastná stopa. Pokožka ostáva hydratovaná a jemná. Krém zabraňuje vysušovaniu pokožku a darí sa mu udržiavať 24-hodinovú hydratáciu. Pokožku prevonia a už po pár dňoch vonia levanduľou aj pyžamo. Ďalšími vôňami sú káva, svieža rosa, vanilkové nebo, čokoláda pomaranč, atopikrém s borákovým olejom, Samé lahôdky.

Plusy:
  • pekný plastový obal
  • zaujímavé vône v ponuke
  • vonia krásne
  • hustý a krémový
  • pri kontakte s pokožkou sa topí, dobre sa rozotiera
  • pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • hydratuje, zjemňuje, chráni pred vysušovaním
Mínusy:
  • nenašla som
Krém mám z eshopu Babičkina záhrada, kde stojí 8,90 za 100 ml. 

Ktorú vôňu by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe