Pre pekné oči?

11:33

Bez riasenky z domu nevyjdem. Tak nejako som si celkom zvykla, že jednoducho musím byť nalíčená, keď niekam idem. Nie je to len o tom, že chcem zakryť nedostatky a vyzdvihnúť to pekné. Skôr by som povedala, že aj po viac ako desiatich rokoch líčenia sa ma to stále veľmi baví. Stále rada objavujem farebný svet, ktorý ma neustále dokáže prekvapiť skvostnými novinkami. Dermacol priniesol nielen bielu kajalovú ceruzku, ale aj riasenku, ktorá ma až tak nenadchla.















O Ultratech riasenke si môžete prečítať:

       „ Benefity: Dermatologicky testované, nezanecháva hrudky, ultra pružná kefka.
Jednoducho oslňte s novou riasenkou UltraTech, ktorá dodá vašim riasam krásny tvar a ultra predĺženie. Ultra pružná kefka zachytáva jednu riasu po druhej a perfektne ich oddeľuje. Krátke štetinky na kefke umožňujú presné nanášanie hmoty tak, aby riasy pôsobili plnším a objemnejším dojmom. Textúra je vyvinutá presne pre tento aplikátor a tým je docielený správny tvaru a predĺženie rias bez hrudiek a rozmazávania.
Objem / hmotnosť: 10 ml“

Pri špirálach od Dermacolu u mňa platí jedno pravidlo – alebo si ich zamilujem, alebo sú pre mňa len minimálne použiteľné. A presne tak to je aj teraz. Začalo to celkom idylicky, dopadlo to ale o niečo horšie. Špirála vyzerá veľmi pekne – čierny obal, zlatý vrchnák, zaujímavý tvar. Prísľub krásneho predĺženia a tvaru. Pružná kefka má oddeliť riasu po riase... No, povedzme, že s niečím súhlasím, s niečím menej. Kefka sa mi na moje veľké prekvapenie zapáčila. Veľmi dobre sa s ňou pracuje, riasy až tak nelepí a naozaj viditeľne a pekne predĺži riasy už v jednej vrstve. Vlastne, najlepšie je naniesť ju len v jednej vrstve. Problémom sú hrudku, ktoré riasenka robí. V prvej vrstve sú, ale nie až tak tragické, trochu ich je vidno a suchá kefka ich ako tak odstráni. V dvoch vrstvách už trochu lepí riasy a hrudky sú väčšie a viditeľnejšie. Mňa to dosť rozčuľuje, pretože keď sa pozriem na riasy a vidím ich v takom stave, mám sto chutí odlíčiť sa a začať odznova. Musím však podotknúť, že je naozaj sýtočiernej farby a tiež počas dňa riasy naozaj pekne držia tvar. Občas opadne nejaká tá hrudka, preto si musím dať pozor, či nemám na tvári čierne bojové pomaľovanie. Nemôžem povedať, že by riasy neboli naozaj predĺžené a pekné. Sú. Ale hrudky a občasné lepenie ma vedia priviesť do zúfalstva, preto ju nepoužívam často.
Bežná cena je okolo 7,69 eur a kúpite ju v eshope Dermacolu alebo v iných predajniach s kozmetikou.

O bielej kajalovej ceruzke si môžete prečítať:

     „Typ pokožky: Pre všetky typy pleti.
Benefity: Oftalmologicky a dermatologicky testované, dlhotrvajúce, vodoodolné, bez konzervačných prísad a minerálnych olejov.
Vodoodolná kajalová ceruzka krémovo bielej matnej farby pre optické zväčšenie a rozjasnenie vašich očí. Mäkká tuha s tenkým hrotom zaistí šetrnú a zároveň precíznu aplikáciu. Krémová textúra má výbornú priľnavosť, dobre kryje a je dlhotrvajúca.Ceruzka je oftalmologicky testovaná a vhodná aj na líčeniu vnútornej linky oka. Neobsahuje konzervačné prísady, ani minerálne oleje.“

Biela kajalová ceruzka mi doposiaľ doma chýbala. Vedela som, že niečo také existuje, ale nepredpokladala som, že by som sa rozhodla pre jej kúpu. No, Dermacol to za mňa vyriešil a poslal mi ju. Je to zaujímavý produkt a celkom som si na ňu zvykla. Nie je veľmi veľká a dobre sa strúha. Je biela, krémová, mäkšia a ľahko sa nanáša. Môžete ju vyskúšať rôzne:
  • Keď ju použijete na spodnú linku, opticky sa vám zväčšia oči, pôsobia rozjasnenie a zmiznú stopy po únave
  • Mne celkom postačuje naniesť ju len do vnútorného kútika oka
  • Dokonca sa dá použiť aj ako celkom šikovná báza pod očné tiene (v prípade núdze, ak sa vám vaša báza minie), lebo nielenže dlhšie vydržia, ale farby sú sýtejšie
Ceruzka ma milo prekvapila svojou multifunkčnosťou a zaobstarám si ju zas. Maskaru už nie, tá mi veľmi nesadla, ale ceruzka sa mi páči.
Stojí 3,79 eur a kúpite ju v eshope Dermacolu alebo v predajniach s kozmetikou.

Používate bielu ceruzku na oči?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Veľmi pekné riasy ti to spravilo :)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe