Hĺbkovo čistiaci peeling

16:16

Kedysi som si trochu naivne myslela, že keď budem staršia, moja problematická pleť sa umúdri a konečne budem mať krásnu tvár. Žiaľ, čoskoro budem mať 27 rokov a moja pleť rozum nedostala. Ak sa o ňu nestarám čo i len jeden deň, rýchlo sa to prejaví v podobe nových nedokonalostí. Nielen čierne bodky, ale aj vyrážky a fliačiky mi vedia znepríjemniť každý deň. Preto si pravidelne vyberám kozmetiku na čistenie pleti, ktorú kombinujem s vhodnými pleťovými krémami. 









O peelingu Lumene si môžete prečítať:

       "Pleťový peeling Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Mineral Scrub.
Peeling Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Mineral Scrub hloubkově čistí pleť a odstraňuje veškeré nečistoty. Čistí póry do hloubky a předchází vzniku černých teček. Zanechává pleť svěží, čistou a rozjasněnou.
Aktivní látky:
· zrníčka jojoby
· arktické bio-minerály
· mikro-krystaly
Použití: Aplikujte na vlhkou pleť. Jemně masírujte a poté důkladně opláchněte. Vyhněte se oblasti kolem očního okolí. Používejte 1-2x týdně."


Rovno môžem povedať jednu vec - peeling ma nesmierne milo prekvapil. Priznám sa, že keď mi prišiel domov, trochu sklamane som si ho obzrela. Neviem prečo, ale pôsobil na mňa veľmi lacno. Urobila som chybu, ktorej sa snažím vyhýbať - urobila som záver skôr, ako som sa peelingu poriadne pozrela na zúbok. Je v plastovej tube, ktorá má 75 ml. Vďaka menšiemu baleniu nosím peeling so sebou aj na cesty a nezaberá veľa miesta. Tuba je jednoduchá, bielo modrá a pôsobí tak - obyčajne. Trochu mi pripomenul Clean&Clear, asi preto som mala ten pocit. Vonia sladko a pekne, nie umelo ani výrazne. Pripomína sladkosť, celkom rýchlo som si ju obľúbila. Čo je skvelé, je konzistencia a obsah peelingových zrniek. Je veľmi hustý a hutný. Masa obsahuje veľa jemných zrniečok, ktoré sú citeľné, ale nie veľmi ostré. Skôr by som ich prirovnala k piesku. Dobre sa rozotiera s hubkou, krúživými pohybmi ho rozotriem najprv na čelo a nos, ktoré čistím najviac, potom aj na líca a krk. Odstraňuje odumreté bunky, vďaka čomu ostáva pleť jemná  a hladká na dotyk. Hĺbkovo čistí póry, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí i čiernych bodiek. Tie dokáže celkom dobre odstraňovať, hoci nos ešte potrebuje viac starostlivosti, okolie okolo neho, brada i čelo sú pekne vyčistené. Pleť ostáva svieža a rozjasnená. Stačí ho používať tak 2 razy do týždňa, ja po peelingu siaham zhruba každý druhý deň. Jeho účinky ma milo prekvapili a potom ma aj zamrzelo, že som súdila skorej, ako som ho skúsila. Podobnej chybe sa nabudúce pokúsim vyvarovať.

Plusy:
  • malý, šikovný obal
  • pekne,sladko vonia
  • hustý
  • obsahuje jemné, ale účinné peelingové čiastočky
  • odstraňuje odumreté bunky, čistí, odstraňuje čierne bodky, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí,rozjasňuje
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Peeling stojí okolo 3 eur a nájdete ho v eshope Elnino.sk.


Stalo sa vám, že hoci produkt na prvý pohľad nezaujal, bol výborný? :)




You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Prosím ťa, peelingové zrniečka sú v tomto produkte z čoho? Celkom ma zaujal, no vyslovene sa vyhýbam produktom, ktoré majú peelingové častice z plastu a podobných látok (je to tak napr. aj u značky Himalaya, čo ma trochu zarazilo a sklamalo...).

    Díky :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúúú, na toto odpovedať neviem, ale skúsim sa opýtať :) Ja som si u Himalayi obľúbila orechový peeling, ale našla som omnoho lepšie, tak som sa k nemu viac nevrátila :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá super a aj za super cenu. Určite pouvažujem nad kúpou.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe