Koniec modrej nádielky

15:36

Deň bez pleťovej vody si neviem, a vlastne ani nechcem predstaviť. Potrebujem ju minimálne dva razy denne (niekedy aj viac) a každá jedna je pre mňa veľkou výzvou. Ono dobrú pleťovú vodu spoznáte prakticky okamžite. Milujem najmä kvetové a bylinkové vody, ale stále rada zalovím aj v iných vodách :) Rátajú sa mi najmä tie, ktoré sú určené na môj typ pleti, teda na zmiešanú. Naposledy som sa rozhodla vyskúšať zmatňujúcu vodu od Lumene. Vzala som si ju, aby vytvorila zohratú dvojku s peelingom tej istej značky.








O pleťovej vode Lumene Matt Touch Pore-Tightening Toner si môžete prečítať:

      „Pleťové tonikum Lumene Matt Touch Pore-Tightening Toner.
Tonikum Lumene Matt Touch Pore-Tightening Toner pomáhá redukovat přebytečný maz a stahovat póry. Složení obsahuje aktivní látky, které pleť zmatňují a dokonale čistí. Po použití bude pleť matná a bez lesku. Vaše plet bude svěží a rozjasněná.
Aktivní látky:
• březový cukr
Vlastnosti:
• redukuje přebytečný maz
• stahuje póry
• osvěžuje a čistí pleť
Použití: Aplikujte na pleť pomocí vatového tampónu.“

V článku o peelingu som spomínala, že som ho trochu podcenila. Alebo povedané inými slovami – súdila som knihu podľa obalu a myslela som si, že keď je taký obyčajný, nebude mi mať čo ponúknuť. Juj, ale som sa mýlila. Peeling som si veľmi obľúbila a už som si povedala, že podobnú chybu neurobím. Pleťová voda je v priesvitnom plastovom obale, kde dokonale vynikne jej nádherná sýto modrá farba. Skoro ako v Kameňáku :) Obal je pekný, jednoduchý, zloženie na ňom je dobre čitateľné. Zapáčil sa mi už na fotke a aj na poličke vyniká práve svojou farebnosťou. Čo sa vône týka, je jemná a nevtieravá, ale nie je ničím výnimočná – po chvíli zabudnem, aká je. Trochu ma prekvapil obsah alkoholu, ale mne osobne v kozmetike neprekáža. Aj keď si kupujem vody od Amica (najmä gáfrovú a čistiacu), nepozerám na to, koľko alkoholu obsahujú. Citlivejšia pleť môže okrem zaštípania reagovať aj začervenaním, ale ja tento problém, našťastie, nemám. Dokonca ani nevysušuje, necítim žiadne pnutie. Pomáha mi najmä ráno, kedy potrebujem pleť očistiť, zmatniť a skúsiť osviežiť. Zmatňuje dobre. Redukuje póry a pokožka sa tak mastí pomalšie. Pomáha ju dočistiť a ostáva jemná. Celkovo si myslím, že je dosť vydarená a značku Lumene si obľubuje stále viac a viac.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Jasná farba, pekne to vyzerá
  • vonia jemne, nevtieravo
  • Neštípe na pokožke, nevysušuje ju
  • Čistí, zmatňuje, osviežuje pleť

Mínusy:
  • Pár látok v zložení


Pleťovú vodu kúpite v eshope elnino.sk a jej cena je okolo troch eur.

Akú pleťovú vodu momentálne používate? :) Rada sa nechám inšpirovať na ďalšiu kúpu.

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Aktuálne používam vodu od Ziaja z radu Manuka Tree ráno a večer si dávam ružovú vodu od Purity Vision. Tiež ma teraz lákajú najmä kvetové vody, takže už som si kúpila do zásoby Lemon Tea Tree od Saloos a pokukujem po kadidlovej od Akamuti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Momentálne fungujem bez pleťovej vody no táto nevyzerá zle :) Akurát, to zloženie.. Super recenzia ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už by som bez pleťovej vody nevedela existovať :) Ale na dovolenke väčšinou fungujem v rôznych obmedzených režimoch :)

      Odstrániť
  3. Super článok. Aktuálne hľadám nejakú super micelárku. Mrkni sa určite aj na môj blo, odber poteší.:)
    onlymerilin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kvalitný článok. Mimochodom ako to vyzerá s vyhodnotením giveaway ?

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe