Sladký malinový s chia olejom

19:18

Na Instagrame nie som veľmi dlho. Odolávala som mu roky, ale s novým telefónom prišlo viacero nových možností a povedala som, že skúsim. Veď aj keby som nefotila, aspoň budem sledovať moje obľúbené značky. K obľúbeným sa pridali nové, nepoznané, zaujímavé a krásne. Značku Biorythme sledujem ešte len pomerne krátko, ale stihla mi počarovať. Tie krásne pleťové krémy, dezodoranty i balzamy na pery sa rýchlo ocitli v mojom wishliste. Pomaly som si začala plniť aj tento sen a okrem dezodorantu ma doma teší aj balzam na pery. Ponuka príchutí je skvelá. Najmä keď som videla melón mi poskočilo moje srdiečko. No aby som nebola nefér, tak ani ostatné nevyzerajú zle – český med, jahoda, malina, mandarínka, vanilka. Všetky sú s chia olejom. Prečo ma najviac nadchol melón? Lebo je spomienka na moje milé detské časy, kedy som si chodila za tri koruny kupovať melónovú žuvačku, ktorá naozaj vyzerala ako miniatúrny melón a jej chuť bola božská. Preto ma melónové balzamy lákajú. Môj prvý od Biorythme je ale malinový. Prvý a ROZHODNE nie posledný.

biorythme balzam na pery malina s chia olejom

 balzam na pery malina s chia olejom

biorythme balzam na pery malina s chia olejom zloženie

biorythme balzam na pery

O malinovom balzame si môžete prečítať:

       "Dokonalá malinová vůně Vás obklopí létem, ať už je jakékoliv roční období. Dali byste si točenou malinovku nebo malinový koláč...? Balzám má růžovo-meruňkovou barvu díky látkám 100% minerálního původu. Rty nebarví, ale zanechává na nich jemný a velmi decentní transparentní lesk. Obsahuje vyváženou kombinaci rostlinných olejů, másel a vosku, která propůjčuje balzámu perfektní vlastnosti – balzám se krásně nanáší i nosí. Obsahuje také velmi cenný chia olej - na výrobu jednoho litru tohoto „pokladu Aztéků" je třeba více než čtyřnásobné množství semínek. Díky tomu je chia olej skutečným koncentrátem výživných látek.
Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter, Salvia Hispanica Seed Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Tocopherol, Aroma, Benzyl Alcohol*, Mica, CI 77491
* Přirozená složka aromatu"

Sladko ovocný

Maliny sú ovocím, ktoré sa mi odjakživa spája s letnými prázdninami, lenivým horúcimi večermi a vôňou trávy vo vzduchu. Jej chuť je sladká a vždy pripomenie akúsi bezstarostnosť, ktorá sa s pribúdajúcim vekom vytráca. Objem 4,8 ml je taký bežný a svojou veľkosťou tak nevyčnieva z davu. Vysúvací balzam je v peknom plastovom obale, ktorý je priesvitný a hneď upúta červená masa, ktorá sa v ňom ukrýva. Teraz v zime mi vysúvacie balzamy vyhovujú, lebo ich nosím aj vo vrecku kabáta a siahnem po nich vždy, keď mám nepríjemný pocit, že pery bolia a sú vysušené. Na balzam vo vrecku si rýchlo zvykol aj Richard a nie raz mi len začne šmátrať v bunde, lebo ho potrebuje aj on :)

Skvelé zloženie

Zloženie tohto pekného kúsku je zaujímavé. Ako prvý ma upútal chia olej, ktorý si plánujem zakúpiť. Na jeho výrobu je potrebné značné množstvo chia semienok, preto je o kúsok drahší, ale jedná sa o skutočne výživný a zdravý olej. Okrem neho balzam obsahuje aj napríklad olej mandľový, olivový i z malinových semienok. Nechýba včelí vosk a bambucké maslo. Vonia po malinách, sladko, nevtieravo a niekedy mám chuť odkusnúť si z neho ako z ovocnej tyčinky. Konzistencia je vynikajúca. Nie je tvrdý ani príliš tuhý, no pekne drží a nerozpadáva sa. Také masielko  je z neho, ktoré kĺže po perách a nemení svoju konzistenciu. Chuť má príjemnú a nezanecháva po sebe v ústach pachuť. 

Kráľ poličky

V jednom z mojich príspevkov na Instagrame som ho pomenovala ako malého kráľa poličky. Lebo je vynikajúci. Pery počas celého dňa úžasne hydratuje a zvláčňuje. Sú tak nielen úplne jemné bez suchých šupiniek, ale aj chránené pred slnkom vetrom či chladom. Chráni aj jemnú kožu okolo pier a zabráni vysušeniu a podráždeniu. Perfektne hojí vysušené pery, pomáha pri regenerácii po opare alebo kútikoch. Preto je malým kráľom poličky. Za pol roka som si kúpila niekoľko famóznych balzamov na pery, ale tento je jednoznačne jeden z tých najlepších.

Plusy:
  • Zaujímavá ponuka príchutí
  • Šikovný aj do kabelky
  • Veľmi príjemná vôňa i chuť
  • Dobrá konzistencia
  • Hydratuje, zjemňuje, zvláčňuje pery, hojí ich a pomáha regenerovať

Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete ho aj v eshope Krásná každý den z 4,70 eur.

Ktorú príchuť balzamu by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe