Ako som sa zamilovala do Jagaia

18:24

Dnešná recenzia nebude úplne klasickou recenziou - pretože minimálne trom produktom venujem ešte jednu samostatnú recenziu. Dnes by som vám rada ukázala jeden z mojich vianočných darčekov (teda predvianočných, darčeky sme si vymenili trochu skôr), ktorý mi dala kolegynka. Vedela, že už dlhšie básnim o českej značke Jagaia a tak mi kúpila setík jej troch olejových sér alebo tiež pleťových olejov. Okrem toho prihodila aj vzorku očného séra. Poviem vám, že už veľmi dlho sa mi nestalo, aby som si po prvom použití povedala, že 3 zo štyroch produktov si určite kúpim v plnom balení. Ak existuje kozmetická dokonalosť, tak Jagaia je jej stelesnením a už sa jej nikdy nechcem vzdať.


kozmetika Jagaia

pleťové oleje Jagaia

Kozmetika Jagaia

Tieto olejové séra sú láska na prvý pohľad, na prvé ovoňanie, na prvé vyskúšanie, sú prudko návykové a pleť po nich kvitne. V papierovej krabičke mi prišli tri olejové séra (každé je v krásnom sklenom obale s kvapkadlom):
  • Lípa
  • Miluji
  • Elixír mládí
Majú po 5 ml a myslela som si, že aké sú maličké a rýchlo sa minú. Juj, mýlila som sa, lebo večer mi stačia tri kvapky na to, aby som dosiahla skvelé výsledky. K séram bola aj milá ružová taštička a okrem toho aj zľava na ďalší nákup, ktorý čoskoro (asi k mojim narodeninám) zrealizujem. Budú v ňom tri produkty z tohto článku a hneď vám aj poviem, ktoré.


Jagaia Elixír mládí

Jagaia Elixír mládí

Toto je suverénne jedno z najdokonalejších olejových sér, aké som doposiaľ mala! Milujem ho a odporúčam ho absolútne všetkými desiatimi. Pleťový olej Elixír mládí som skúsila ako prvý a stal sa neskutočne milým prekvapením. V plnom balení má 23 ml a môžem o ňom po skúsenosti s malou verziou napísať toto:
  • obsahuje vzácne oleje a vitamín E, čo ho robí výnimočným - je výnimočne dobre namiešaný a takéto sérum by nemalo chýbať žiadnej dáme, ktorá chce vyzerať mlado a krásne
  • nádherne vonia, nevedela som sa tej vône nabažiť a tešila som sa na ňu ako malé dieťa na Vianoce. Vonia kvetmi a slnkom, inak to napísať neviem. 
  • Mám zmiešanú pleť so sklonom k akné a keď použijem Elixír mládí, nielenže sa mi mastí omnoho menej, ale ráno sa budím s matnou pleťou. To sa mi nestáva často! A môžem ho pokojne použiť aj cez deň (najmä keď je vonku fakt zima) a vôbec sa mi pleť nemastí, pokojne môžem naniesť aj make up a nič. To je zázrak.
  • Pleť pred použitím navlhčím tonerom s kyselinou hyalurónovou (nikdy nepoužívajte oleje alebo olejové séra na suchú pleť) a použijem ešte denný/nočný krém. Výsledkom je hodvábne jemná, pevná a pružná pleť, miznú fliačiky a zmierňujú sa jazvičky, vráska na čele je jemnejšia a nehrozia linky či smädná pleť. Je tak hladká, že sa mi tomu ani nechce veriť. No čo vám poviem, neviem sa dočkať plného balenia, aby som mohla písať o ňom ♥

Pleťový olej Miluji

Jagaia Miluji

Pleťový olej Miluji

Ďalší pleťový olej/olejové sérum, ktorý si kúpim v plnej veľkosti, je Miluji. Je to jeden z tých kozmetických kúskov, ktorý vám ukradne srdce pre svoju minimalistickú krásu a dovolím si tvrdiť, že je to dokonalý darček pre ženu:
  • pretože dobre vyzerá. V oleji nájdete sušený kvietok a prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou
  • je nielen krásny, ale opäť má skvelé zloženie 
  • neskutočne krásne, žensky a kvetinovo vonia. Večer sa teším, ako ho použijem, pleť pomasírujem kameňom Guasha a ľahnem si. Je to upokojujúci rituál, bez ktorého si už večery ani neviem predstaviť
  • je nesmierne ľahký a pleťový olej Miluji je vhodný aj pre mastnejšiu pleť. Vstrebáva sa dobre bez mastného alebo lepivého filmu a opäť môžem povedať, že ho môžem používať aj na noc, aj na deň. 
  • Pleť viditeľne rozjasňuje, vyživuje a zjemňuje. Stačí pár dní na to, aby ste si všimli že pleť je hebká, žiari, je vypnutá a spokojná. 
pleťový olej Lípa

Jagaia Lípa

Pleťový olej Lípa

Pleťový olej Lípa je posledný z troch mušketierov a povedať o ňom môžem toto:
  • vyzerá rovnako krásne ako ostatné olejčeky a tiež ukrýva vo svojom vnútri kvetinku. Tiež vďaka tomu vyzerá krásne a je ako malé umelecké dielo
  • veľmi pekne vonia, mne to pripomína vôňu medu
  • zdal sa mi trošku mastnejší ako predchádzajúce dve olejové séra, ale nie je to nič hrozné, používam ho večer a póry neupcháva
  • na pleť pôsobí blahodarne, vyživuje ju, zjemňuje, upokojuje a zanecháva sviežu 
  • z týchto troch olejčekov ma najmenej zaujala práve Lípa, ale rozhodne nemôžem povedať, že je zlý, len potrebám mojej pleti vyhovuje asi najmenej. Som však veľmi rada, že som ho dostala, tá vôňa je nádherná

OKINA olej na očné okolie

Jagaia  OKINA olej na očné okolie

 Okina olej na očné okolie

Okina olej na očné okolie ma veľmi milo prekvapil a musím povedať, že už veľmi dlho som si nevychutnala olej  na očné okolie, skôr preferujem krémy. Toto mini balenie má myslím 2 ml a za mesiac používania (používam ho len večer) z neho ubudla polovica, tak predpokladám, že plné balenie mi vydrží minimálne pol roka :) Sklený obal je ukončený plastovým roll onom, takže sa dobre aplikuje, na jedno použitie ho veľa neminiete a používa sa naozaj rýchlo a ľahko.

Vonia pekne, po kvetoch a santale (áno, ja ovoniavam aj očnú kozmetiku) a olejček nie je veľmi mastný. Dobre sa vsiakne a nebolia ma z neho oči. Podporuje elasticitu pokožky, redukuje vrásky, zmierňuje aj opuchy a hoci spím len pár hodín denne a cítim sa ako zombie, nemám kruhy pod očami. Spolu s elixírom mládí sú to moji horúci favoriti (inak si ich môžete spolu kúpiť vo výhodnejšom balení, práve po ňom poškuľujem aj ja) a neviem sa dočkať, keď si ich kúpim♥ Ako som povedala, toto bola láska na prvý pohľad.

Poznáte značku Jagaia? Aké s ňou máte skúsenosti? :)





 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe