Dotyk prírody od Kvitku pre spokojnú pokožku

15:08

Slovenskú značku prírodnej kozmetiky Kvitok vám na mojom blogu nemusím nijak zvlášť predstavovať. Už  v časoch, keď sa volala Navia, som si ju obľúbila a odvtedy jej patrí v mojej kozmetickej poličke stále miesto. Niekoľkokrát predávala aj beauty box - tajuplnú krabičku plnú parádnych kúskoch za zvýhodnenú cenu. Ako je už o mne známe, tieto boxy milujem a niekoľko z nich sa mi podarilo ukoristiť. V tom poslednom som objavila niekoľko výborných kúskov a jedným z mojich miláčikov sa stal Hydratačný telový krém Dotyk prírody +


Hydratačný telový krém Dotyk prírody + zloženie

Kvitok Hydratačný telový krém Dotyk prírody +

Kvitok Hydratačný telový krém Dotyk prírody +

Za mlada mi bolo celkom jedno, čím sa natriem a či vôbec. Pokožku som vtedy nijak zvlášť suchú nemala a tak som sa o telové krémy, mlieka alebo maslá nezaujímala. S vekom som však prišla na to, aká chyba to bolo a svedomito sa ju teraz snažím naprávať. Pokožku krémujem aspoň raz denne, spravidla večer po sprche a aj vďaka tomu je hydratovaná, jemná a spokojná. Keď som prvýkrát použila Kvitok Hydratačný telový krém Dotyk prírody +, vedela som, že budeme kamaráti a ešte sa k nemu vrátim.  

Krémik môžete na fotkách vidieť v 50 ml balení (pravdepodobne to bolo menšie balenie kvôli beauty boxu), na stránke ho kúpite v 100 ml verzii. Inak majú rovnaký airless dávkovač, ktorý mám v kozmetike asi najradšej - pri stlačení pumpičky ide pomaly hore dno a dostanete tak von všetok krém bez toho, aby sa k nemu zvonka dostali nejaké baktérie. Takéto obaly preferujem aj na dovolenky, sú zárukou toho, že v kufri sa vám nič nevyleje. Navyše sú plastové, ľahšie a pekne vyzerajú. 

Hydratačný telový krém Dotyk prírody + je hutný (v ponuke však nájdete aj jeho ľahšiu verziu, ktorá je vhodnejšia na teplé dni) a možno sa viac hodí na zimu, ale minula som ho teraz v lete. Kombinácia morskej vody, chlórovej vody, klimatizácie a ďalších faktorov spôsobuje, že mám pokožku ako sušienka a takýto hustejší telový krém jej ani v lete neprekáža, naopak. Jeho vôňa sa mi páči, vonia ako kakaové maslo a levanduľa. Ako som spomenula, je hutnejší a hustejší, ale rýchlo sa vsiakne bez mastného filmu. Navyše ho stačí len úplná trošička, takže som ho neminula rýchlo (myslela som si, že taký mini krém mám za týždeň minutý... no a nemala som).

Moja pokožka si ho zamilovala. Je celkom jedno, aké ročné obdobie je, môžem ho používať v lete i v zime. Vynikajúco ju hydratuje a zanecháva hodvábne jemnú a hladkú. Žiadna šupinatá suchá pokožka nehrozí, je rozmaznávaná a spokojná. Upokojuje ju, ak je podráždená a prináša jej úľavu, ak svrbí (atopici poznajú). Ideálny je aj na ošetrovanie pokožky rúk a nôh, takže sa ním vlastne môžete natrieť od hlavy po päty. Ako veľký fanúšik šľahaných telových masiel môžem povedať, že tento krém im dosť konkuruje a odteraz mi v poličke nesmie chýbať. 

Plusy:
  • šikovné balenie
  • airless dávkovač
  • príjemne vonia
  • hustejší a hutnejší, v ponuke aj odľahčená verzia
  • dobre sa vstrebáva bez mastného filmu
  • vhodný na ošetrovanie pokožky celého tela
  • pokožku veľmi dobre hydratuje, regeneruje a upokojuje, zanecháva ju hodvábne jemnú
  • míňa sa pomaly
Mínusy:
  • nenašla som
Hydratačný telový krém Dotyk prírody + kúpite v eshope Kvitok alebo v partnerských predajniach, 100 ml balenie krému stojí 14,90 eur. 


Aký telový krém v lete používate najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe