Mandľový peeling v prášku

17:24

Dnes by som vám rada priniesla ešte jeden post. Konečne mám trošičku viac času a s veľkou chuťou som sa pustila do písania. Nielen príspevkov na blogu, ale aj poviedok. Niekedy si večer sadnem k poviedke a dlho do noci ťukám. Ťažko povedať, kde sa vo mne vzalo toľko elánu, pretože v práci som mala veľmi hektické obdobie, ktoré ma veľmi potrápilo. Trošku ma hnevalo aj zdravie, kto vie, akú šarapatu narobí žlčník, mi dá za pravdu, že s ním to švanda nie je. V rámci tej povestnej rovnováhy v živote, kedy sa má dobré a zlé vyrovnávať, mi osud poslal do života človeka, ktorý pomaly mení môj svet a práve on je zodpovedný za to, že sa zasa dokážem tešiť zo svojho života. A energie mám aj na rozdávanie :) Tento príspevok bude o veľmi zaujímavom produkte, ktorému som sprvu na chuť neprišla, ale teraz sme veľkí kamoši. 






O peelingu si môžete prečítať:

     "100% prírodný peeling na tvár zo sladkých mandlí a slnečnicových semien tvorí vynikajúci produkt pre suchú a citlivú pleť. Má abrazívne vlastnosti, pričom zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú. Sladké mandle majú upokojujúce vlastnosti a posilňujú odolnosť pokožky. Proteínové a mastné kyseliny obsiahnuté v orechoch vyživujú a chránia pokožku. Škorica stimuluje krvný obeh a vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam je vynikajúcim prírodným prostriedkom v boji proti akné.

Ingredients (INCI): Avena Sativa (Oat) Meal, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Meal, Helianthus Annuus (Sunflower) Meal, Kaolin, Cinnamonum Cassia (Cinnamon) Bark"

Ako prvé ma veľmi zaujal obal. Peeling bol veľmi pekne zabalený, dýchal na mňa takou tou bio eko prírodnou eleganciou, ktorá sa dnes naozaj cení. Sklený obal je síce ťažší, preto by som si ho so sebou na cesty nebrala, ale v kúpeľni vyzerá krásne. Musím si len dávať pozor, aby mi nespadol a nedajbože sa nerozbil. Bolo by mi to ľúto, jednak kvôli obsahu a jednak kvôli peknému obalu, ktorý po minutí určite zužitkujem na odkladanie milých malých drobností. Keď ho otvoríte, zbadáte hnedý prášok, ktorý mi pripomína nejakú ingredienciu v kuchyni. Vôňa sa mi zapáčila hneď (za predpokladu, že som aj čo to nevdýchla). Vonia totiž ako vianočný koláčik. Necítiť tam len sladkú mandľovú vôňu, ale aj nádhernú škoricovú arómu, ktorá jednoznačne víťazí v rebríčku obľúbenosti a je jedným z dôvodov, pre ktorý peeling rada používam. Zo začiatku to ale také ružové nebolo. Asi som ho nepoužívala správne, ale stávalo sa mi, že z prášku sa mi vytvorili veľké hrudky, ktoré mi z pleti opadali a bolo po umývaní. Preto som musela vychytať všetky muchy a nakoniec som našla spôsob, ako ho čo najlepšie používať - pleť som si navlhčila, v mokrých rukách som prášok tak trošku pomiešala, aby mi vznikla kaša (možno to urobiť aj v malej miske, ale to sa mi po večeroch veľmi nechcelo) a tak naniesla na pleť. Čuduj sa svete, nielenže nič neopadalo, ale vytvorilo to akýsi povlak, ktorý si plnil svoju úlohu peelingu znamenite. Tak, ako je vhodný pre suchú a citlivú pleť, ideálny je aj na mastnejšiu so sklonom k akné. K pleti je taký jemný a šetrný, že by som o ňom pokojne mohla napísať, že je vhodný aj na každodenné použitie. Pekne čistí, takže nevznikajú nové nedokonalosti. Pleť zjemňuje a zmatňuje, nevysušuje ju, naopak, hydratuje a vyživuje ju. Po použití je žiarivá a zdravo vyzerajúca, hodvábne jemná na dotyk a jemné linky sú vyhladené. Prášok možno použiť aj ako masku, pričom výsledky sú veľmi podobné, odstraňuje aj čierne bodky (nie všetky, ale obstojne si s nimi poradí).

Plusy:
  • pekné balenie
  • príjemná vôňa
  • prášok možno použiť ako peeling, tak aj ako masku
  • pleť čistí, zjemňuje, hydratuje
  • nedráždi, nevysušuje, nespôsobuje sčervenanie pleti
Mínusy:
  • chvíľku mi trvalo, kým som ho začala používať poriadne a neopadával mi z pleti, potom sa z nás stali super kamaráti
Peeling má 60 ml a stojí 6,90. Kúpite ho na stránke http://ewymed.sk/.

Poznáte značku Make Me BIO? Alebo je to pre vás novinka podobne ako bola pre mňa? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Peeling vypadá opravdu skvěle! :) Taková vůně, mandlová a jak říkáš ještě i skořicová, to by se mi určitě líbilo :) A pleť mám na některých místech suchou a jinde (hlavně na čele) zase mastnou se sklonem k akné takže bych ho určitě ráda vyzkoušela :) Stránku si založím a možná si ho pořídím, děkuju za tip! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tiež všimla, že čím som staršia, tým mám problematickejšiu pleť, jednak ma trápi akné, jednak je citlivá a zmiešaná, niekde suchá, inde mastná, ale tento peeling na ňu sadol perfektne :)

      Odstrániť
  2. Tak ten ma kraaasne balenie :) v kupelni musi vyzerat skvelo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je veľmi pekný :) Pri mojej šikovnosti si len musím dávať pozor na to, aby som ho nedajbože nezhodila :)

      Odstrániť
  3. Ten obal je fakt super, ja mám momentálne piling z mrtveho mora, ale možno niekedy vyskúšam aj tento :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ten musí byť super :) Produkty z Mŕtveho mora mám veľmi rada.

      Odstrániť
  4. Prosím Vás na akej stránke je najlepšie tento peeling objednať? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho mám z tejto :)
      http://ewymed.sk/
      Je tam veľký výber prírodnej kozmetiky :)

      Odstrániť
    2. Nie je za čo :) Nákup na stránke vrelo odporúčam, mám odtiaľ štyri úžasné produkty :)

      Odstrániť
  5. Už len pre to balenie by som ho chcela, ale ja si píling na telo robím najradšej vlastný, z cukru a olivového oleja :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe