Tajomstvo decembrovej krabičky krásy odhalené

18:20

Vianoce sú časom zázrakov. Tajomstiev. Prekvapení. Darčekov. Okamihov, ktoré berú dych. Chvíľ strávených s milovanými, kvôli ktorým sa oplatí žiť. Časom, kedy je úplne jedno, čo bolo, ale podstatné je to, čo je a bude. Časom radosti a spokojnosti. Práve posledné dve slová úplne vystihujú moje pocity z decembrovej krabičky krásy od Biobeauty. Niesla sa v duchu hojnosti, nádhery a nadšenia. Toľko nádherných vecí som nečakala. Bola skrátka dokonalá. 





Morská soľ s vôňou marakuje je skutočne voňavým kúskom, ktorý aj krásne vyzerá. Balenie má 150 gramov a stojí 2,9. Značka Mineral Beauty system nie je pre mňa neznáma, mala som už niekoľko produktov a boli výborné. 


Figs&Rouge je klasika, ktorá by nemala chýbať v  taštičke žiadnej kozmetickej maniačky. Sú  univerzálne, prírodné, voňavé, chutné a perfektne sa starajú o pery. V krabičke bola vanilka orange a musím povedať, že sa naň už veľmi teším. Cena je 6,49.





Vzorka telového suflé vonia ako ovocný jogurt a po ovoňaní som mala chuť aj ochutnať :) Okrem nej tam boli aj vzorky Natura Siberica či Mineral Beauty System či prášok z mydlových orechov.



To najlepšie som si nechala na koniec. Tiene Couleur Caramel! Vždy som túžila skúsiť niečo od tejto značky, ale stále som to odkladala. Preto som dnes mala malé Vianoce. Teším sa, keď ho vyskúšam, lebo je to môj prvý prírodný tieň. A ešte je aj Francúz ♥ Cena za 2,5 gramov tieňa je 13,50.

Krásnym bonusom je voucher na 10% zľavu na nákup v eshope do konca roka. 

Keď si to zrátate, za 10 eur (cena krabičky) sme získali produkty za viac ako 23 eur, čo je naozaj paráda.

Ktorý z produktov sa Vám páči najviac? :) Mne tiene.

You Might Also Like

11 Vaše komentáre

  1. V krabičke krásy boli naozaj krásne produkty, veru tie tiene by som aj rada skúsila... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rozmýšľam, že keď budem na Slovensku musím si takú krabičku aj ja objednať :)

      Odstrániť
    2. Zuzi, vrelo doporučujem :) Vždy sú v nej veľmi hodnotné produkty a ešte som nemala jednu, s ktorou by som nebola spokojná.

      Odstrániť
  2. Box vypadná krásně a ty stíny mají nádherný odstín :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je neskutočne krásny, ten by som si asi vybrala aj keby si ho kupujem sama :)

      Odstrániť
  3. Teraz fakt banujem, že podobné krabice nekupujem :)... ten balzam som mala a je skvelý, očný tieň by som tiež rada vyskúšala...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe