Ako som spoznala For Life & Madaga

17:08

Ako kozmetický maniak veľmi rada spoznávam nové a nové značky. Odkedy blogujem, podstatne viac sa zaujímam o to, čo je nové, o čom sa veľa píše, čo sa chváli a čo sa haní. Rada surfujem po internete a hodiny si čítam o tom, čo sa deje v kozmetickom svete. Je to koníček, závislosť, neodmysliteľná súčasť môjho života. Dnes by som vám chcela povedať niečo o kozmetike For Life & Madaga a mojej prvej skúsenosti s ňou. For Life spol. s r.o. vznikla v roku 1993, je tu teda už pekných pár rôčkov. Je to česká profesionálna kozmetika na francúzskych základoch. Primárnym zameraním sú výrobky určené pre ošetrenie v kozmetických salónoch, ale bohatá je aj rada prípravkov pre domácu starostlivosť. Základným kritériom je kvalita, aby bola pokožka zdravá a krásna a dostala všetko, čo potrebuje pre svoje zdravie. Prvým produktom, ktorý som od tejto značky začala používať, bola pleťová maska na problematickú pleť.







O maske si môžete prečítať:

     "Gélová maska určená k ukľudneniu a ošetreniu aknóznej pleti. Obsahuje extrakty bylín s antibakteriálnymi vlastnosťami charakteristické pre svoje protizápalové účinky. Aplikujte max. 2x týždenne pri večernom ošetrení na 15 min., potom zmyte."

Keď som rozbalila balíček a zbadala som masku, musela som sa pousmiať :) V malej bielej krabičke sa ukrýva ešte menšia biela tuba. Vybrať si môžete z dvoch veľkostí - 4 a 18 ml. To menšie balenie úplne stačí na jedno použitie, lebo aj to väčšie mi stačilo na 5 použití. Na tube nájdete dobre čitateľné zloženie aj dátum spotreby, teda to, čo naozaj potrebujete vedieť. Tuba je kovová a sprvu som si myslela, že sa veľmi neskamarátime. Nemám ich totiž rada, nie raz sa mi stalo, že pukli a vytekal obsah alebo som sa na tom porezala. Potom som si ale uvedomila, že tu asi podobný problém nenastane, lebo produkt je malý a nebudem ho používať často ako je to pri niektorých mastiach a podobne. Mala som pravdu, nič zlé sa nestalo a pekne som dostala von takmer všetku masku. Jej vôňa je viac ako zaujímavá. Je to ako bylinkový vánok s istou dávkou sviežosti. Je príjemná, nerušivá a krátko po nanesení som si ju už neuvedomovala. Gélová konzistencia zaručuje ľahké nanášanie aj bez štetca. Nie je riadka, takže sa nerozteká a dobre drží tam, kde má. Po nanesení na pleti neštípe a nedráždi ju, nijaké pálenie alebo začervenanie sa nekonalo. Masku som používala dva razy týždenne a ako som už spomenula,  vydržala mi na 5 použití. Stačilo ju naniesť v tenkej vrstve a nechať pôsobiť 15 minút. Umývala sa ľahko, nepotrebovala som ani hubku. Výsledok? Pleť bola upokojená, aj zapálené miesta boli menej citeľné. Pleť bola čistejšia (existujúce čierne bodky nezmizli), jemnejšia a svieža. Jedinou výčitkou je obsah parabénov.

Plusy:
  • malé balenie je super aj na cesty
  • zaujímavá vôňa
  • ľahká gélová konzistencia, dobre sa nanáša aj bez štetca
  • stačí ju naniesť v tenučkej vrstve
  • pleť upokojuje, čistí a osviežuje
  • ľahko sa zmýva aj bez hubky
Mínusy:
  • parabény v zložení
Masku kúpite v eshope http://www.forlifemadaga.com/sk/katalog/rozdeleni-sortimentu-fl-m, mini verzia 4 ml stojí 1,50 (dostatočné množstvo na jedno použitie), väčšie balenie 18 ml stojí 6,30 (vystačilo mi na 5 použití), takže keď to porovnám s jednorázovými maskami, cenovo je to veľmi podobné. 

Poznáte túto značku?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. O znacce jsem uz na nekolika blozich cetla ale vlastni zkusenost jeste nemam, zatim me nic natolik nezaujalo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si chcela skúsiť nejakú vzorku, nie je problém :)
      http://www.forlifemadaga.com/sk/vzorka-zadarmo

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe