How to be a sexy mama

17:09

The Balm je kultová kozmetika, ktorú som spoznala pred viac ako rokom. Nebudem klamať, očarili ma najmä retro obaly, ktoré sú viac ako oku lahodiace. Moja prvá skúsenosť bola s podkladovou bázou. Keď som si ju prvý raz kúpila, aj mi bolo ľúto, že som za ňu dala skoro 22 eur. Dnes mám otvorenú tretiu a ďalšie dve čakajú v skrinke ( nech žije zľava 2+1 zadarmo). Doteraz som skúsila niekoľko produktov a okrem jedného (žiaľ, je tam pre mňa aj jeden prepadák), som bola veľmi spokojná. Púder Sexy mama ma ozaj očaril.







O púdri si môžete prečítať:

       "Prepudrovaná tvár bez jedinej stopy ! Púder Sexy Mama obsahuje revolučné , drobné čiastočky absorbujúce mastnotu a zanecháva dokonale matnú hebkú pleť .

To však nie je zďaleka všetko! Sexy Mama je na rozdiel od ostatných púdrov absolútne neviditeľná - oklamete tak i toho najpozornejšieho obdivovateľa ! Púder je transparentný a je vhodný pre všetky odtiene a typy pleti .

Sexy Mama neobsahuje parabény, sulfáty, syntetické farbivá ani ftaláty."

Obal zdobí obrázok sexy mamy v bielej bielizni a neviem si pomôcť, ale stále mi pripomína Marylin Monroe. Páči sa mi, že je maličký a ľahký, bez problémov ho možno nosiť aj v maličkej kozmetickej taštičke.  Zatvára sa vďaka magnetu, ktorý dobre drží a nehrozí, že by sa púder otvoril (keď spadne, nič sa mu nestane, neotvorí sa, nerozbije sa, sen pre čaptošov ako som ja). Vo vnútri balenia ja malé zrkadielko, čo je veľkým plusom. Púder najskôr vyzeral trochu tmavšie a aj som sa bála, že bude meniť farbu make upu. Hneď po prvom použití tento pocit zmizol, pretože nič sa nemenilo, púder sa krásne prispôsobil a ja som sa mohla kochať super výsledkami. Nanáša sa výborne. Či už štetcom alebo labutienkou, nanáša sa ľahko, nepráši sa, nedrobí sa. Po nanesení je pleť dokonalá - je zmatnená, farebne zjednotená a hladká. Púder nezvýrazňuje suché miesta, zmatňuje T zónu. Krásne sadne na pleť, vôbec nie je vidno, že ste ho použili. Stačí ho nanášať len máličko a svoju prácu si urobí dosť dobre. Dĺžka zmatnenia bola rôzna pri rôznych make upoch, ale tých 5-6 hodín mi vydržal, potom poobede som siahla po zmatňujúcom obrúsku (potrebný bol len na nos, čelo ostalo v pohode). Následne som pokojne mohla naniesť ďalšiu vrstvu púdru, pretože na pleti nevyzeral ako maska, opäť sa jej pekne prispôsobil a nezvýrazňoval to, čo som chcela zakryť. Pri dennom používaní mi vydržal asi dva mesiace, čo nie je zlé, ale privítala by som ho aj vo väčšom balení. Jediné, čo mi trošku vadilo, bolo, že keď som už púder takmer minula a ostal mi len po bokoch, išiel mi veľmi ťažko von. Na štetec sa mi takmer nedostal a keď som ho odtiaľ odtrhla a rozdrvila, minula som to hneď, lebo sa dostal na štetec všetok. Preto mám trošku radšej sypké púdre - síce sa môžu trochu prášiť, ale viem minúť všetok obsah bez toho, aby som šaškovala v kúpeľni. 

Plusy:
  • zaujímavý obal s dobrým magnetickým uzatváraním
  • nemení farbu make upu, prispôsobí sa všetkým odtieňom pleti
  • na pleti ho takmer nevidno, pekne sa prispôsobí
  • nezvýrazňuje suché miesta a zmatňuje T zónu
  • nepráši sa
  • zmatňuje na dosť dlhú dobu (záležalo to aj od použitého make upu, ale 4 - 6 hodín vydržal vždy), potom stačí len zmatňujúci papierik a trochu prepudrovať
Mínusy:
  • keď už bol takmer minutý, ťažšie sa mi dostával z okrajov
Kúpila som ho na stránke http://www.thebalm.sk/, kde stojí 15,70. Na tejto stránke rada využívam akciu 2+1 výrobok zdarma, vtedy je nákup naozaj výhodný :)

Máte obľúbený produkt od The Balm? 

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. jasné, Mary-Lou ;) Ale po tomto púdri tiež v pravidelných intervaloch mrkám ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám Mary-Lou a veľmi ma nenadchla :) Ale tento púder si plánujem kúpiť zasa.

      Odstrániť
  2. The Balm maji opravdu krasne a originalni obaly. Ja od teto znacky nic nezkousela, produkty jsou na me pomerne drahe, ale slysim na ne samou chvalu, takze netvrdim, ze se nevyplati si priplatit :) Treba jednou budu mit moznost neco vyzkouset :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú dosť drahé, ale keď sa objaví dobrá akcia, nakúpim :)

      Odstrániť
  3. Já se musím přiznat, že mám od The Balm 3 kousky, ale bohužel nákup byl pro mne spíš zklamáním. Mary-Lou a tvářenka jsou sice skvělé, ale paletku stínů od nich jsem použila asi 4x a strašně práší, až mám ve stínech úplné krátery, navíc na oku docela mění barvu a v průběhu dne slábne jejich intenzita (a to jsem je zkoušela s bází UD, Artdeco, Dermacol). To mne odradilo od dalších nákupů.

    Maru Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paletka tieňov ma veľmi nelákala, neviem, ale nemala som pocit, že by ma tak veľmi ohúrila. Skorej som skúsila podkladovú bázu pod make up, púder, teraz používam špirály, tie sú celkom dobré. Určite by som chcela skúsiť ďalšie produkty :)

      Odstrániť
  4. TheBalm ma očaril viacerými výrobkami, nielen kvôli obalom, ale aj obsahu. Zatiaľ však mám len jedinú paletku, po ktorej som veľmi túžila (Balmsai) a ktorá je prekrásna, avšak, mala som asi priveľké očakávania. Jednotlivé tieniky sú maličké, iste ich rýchlo miniem, no čo je najhoršie, na oku akosi farebne splývajú :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, mňa tiene vôbec nelákajú. Asi preto, že ich mám veľa a nemá zmysel nakupovať ďalšie .

      Odstrániť
  5. Mám ráda jejich obaly, o tomto pudru už delší čas uvažuji. Doma mám 3 jejich tvářenky, ale připadají mi takové obyčejné, za tu cenu, no nevím. Někdy se mi líp dělá růž obyčejnou tvářenkou od catrice :/
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lícenky ma veľmi nelákajú. Kvôli vyššej cene nakupujem len v akcii 2+1 zadarmo. Ale púder bol fajn :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe