Pery namaľované 16 hodín?

18:42

Mnohé z nás túžia po dlhotrvajúcom rúži či lesku. Po takom, ktorý prežije kávičkovanie, čajíkovanie, jedenie a stále ho je vidno a vyzerá celkom dobre. Keby mi niekto povedal, že namaľované pery mi môžu vydržať ozaj dlhé hodiny, schuti sa zasmejem. Najmä preto, že mne rúž či lesk vydržia maximálne hodinu, kým ich nezjem alebo neskončia otlačené na šálke a pohári. Pred sviatkami nám Dermacol poslal na testovanie dlhotrvajúcu farbu na pery v nádhernej červenej farbe. Keď som si ju naniesla, cítila som sa ako femme fatale. 







O farbe si môžete prečítať:

     "Extrémne dlhotrvajúce farby na pery sú vysoko pigmentované a výborne kryjú. Rýchloschnúca textúra zabezpečí jednoduché a rýchle nalíčenie pier, ktoré vydrží po celý deň. 
Revolučná dvojfázová farba na pery a lesk 2v1 dodá vašim perám okrem sýtej farby aj ultra lesk a dopraje im jemnú starostlivosť. Obsahuje prírodné oleje, včelie vosky a vitamín E, čím bráni vysúšaniu pier, hydratuje a dodáva im zvodný lesk.
Novinku nájdete v predaji v deviatich odtieňoch.  

Aplikácia:
1. krok : Aplikujte jemnú vrstvu farebnej bázy na pery a nechajte 1 minútu zaschnúť.
2. krok : Ultra lesk a starostlivosť aplikujte na dobre zaschnutú farebnú bázu. Zvláčnenie a lesk pier môžete obnoviť kedykoľvek v priebehu dňa."


Januárová novinka ma zaujala a bola som na ňu ozaj zvedavá. Predsa, takú dlhú výdrž nám nesľubujú každý deň. Naviac, sama by som si asi takú krásnu červenú farbu nekúpila a takto som bola donútená skúsiť ju a zistiť, že mi vlastne celkom svedčí. Jednoduchá tuba, podobná mnohým iným, ukrýva dve časti. Prvá je farebná. Nijako zaujímavo nevonia ani nechutí, takže nemám chuť ju ochutnávať. Ak máte suché a popraskané pery, buď farbu nepoužívajte alebo použite balzam na pery, pretože táto farba všetky nedokonalosti pier zvýrazní. Bola som prekvapená, že po nanesení som necítila žiadne nepríjemné pocity (občas mi po nanesení niektorých produktov jemne  brnia pery). Farba sa pomerne rýchlo akoby vsiakla do pier a drží ako kliešť. Druhým krokom je ultra lesk a jemná starostlivosť. Príjemne vonia, sladko chutí. Je priehľadná  a farbe dodáva jemný lesk. Pri aplikácii treba byť opatrná, pretože ak vybehnete mimo pier a hneď to nezotriete, ide to veľmi ťažko dole. Mne sa osvedčil krémový odličovač, s tým to išlo dolu ľahšie. Ale nie úplne ľahko, pretože táto farba drží, drží a drží. Páči sa mi na nej, že keď uschne, nemusím sa báť, že by sa rozmazala alebo by sa ocitla na zuboch. Keď pijete, otlačky na pohári sú minimálne. Rúž podobne prežije aj jedlo, kávičkovanie, občas aj nervózne hryzenie pier. V dobrom stave vydrží hodiny a keď sa po ozaj dlhej dobe pozriete do zrkadla, vidíte farbu minimálne po okrajoch pier. Vtedy môžete farbu naniesť opäť a opäť sa tak tešiť na niekoľkohodinové bezchybné líčenie pier. 16 hodín to určite nie je, ale vydrží viac ako čokoľvek iné, čo som doteraz mala. Je vhodný na slávnostné udalosti, párty či nekonečné prechádzky pod holým nebom, lebo sa nemusíte pozrieť do zrkadla, či farba vyzerá tak, ako má. Neverila som, že by líčenie mohlo ozaj vydržať dlhé hodiny. Najmä preto, že  musím jesť a piť. Ale funguje to a som veľmi spokojná. V ponuke bude v 9 odtieňoch, premýšľam, že by som si kúpila nejaký jemnejší, ktorý sa mi hodí na bežné nosenie o trošku viac ako červený. 

Plusy:
  • dvojkroková aplikácia, ľahká vďaka dobre tvarovanému aplikátoru
  • na výber z 9 odtieňov
  • druhý krok príjemne vonia aj chutí
  • farba pery krásne zvýrazní, keď uschne, nerozmazáva sa, málo sa otláča na pohár či jedlo
  • na perách vydrží dlhé hodiny vo výbornom stave
Mínusy:
  • nie je dobré používať ho na suché alebo popraskané pery - zvýrazní všetky nedokonalosti
Už čoskoro nájdete túto fantastickú novinku v eshope, ja som veľmi zvedavá na ďalšie odtiene, nejaký svetlejší bude môj :)

Skúsite túto farbu na pery?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Aka to je vlastne znacka? Neviem ci neviem citat s porozumenim, ale akosi to nevidim :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá opravdu dobře :) Já si nedávno koupila ve výprodeji lesk Essence z limitky Hello Autumn, je to taková temně červená (http://www.beautyaddicts.nl/wp-content/uploads/2014/08/essence-hello-autumn-lip-cream.jpg - ten napravo) a docela mě překvapilo, že mi na rtech taky vydržel několik hodin :) Stačilo po nanesení ho nechat chvilku zaschnout a potom držel dobře a obtisky na skleničkách taky skoro žádné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že k nám sa mnohé limitky nedostanú :/ Napríklad Lip cream by som rada skúsila.

      Odstrániť
  3. To vypadá docela povedeně, připomíná mi to dost make up for ever, také dělají něco podobného, ne-li stejného :)
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To neviem posúdiť, lebo to nepoznám :) Ale je veľmi dobrý, len nesmiem mať popraskané pery, vtedy je to nepekné.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe