Všetko, čo moja pleť potrebuje

18:42

Myslím, že ste si už všimli, ako rada používam pleťové peelingy. Sú neoddeliteľnou súčasťou mojich kozmetických rituálov, používam ich každý druhý deň a nedám na ne dopustiť. Aj Bioderma má v ponuke peelingové krémy. Peelingové krém Sébium patrí k mojim najobľúbenejším. Mala som ich niekoľko a zakaždým som bola milo prekvapená tým, aký je super. Preto som sa rozhodla kúpiť si aj Hydrabio peelingový krém. Prvý som mala pred pár rokmi. Odvtedy som si ho kúpila viackrát. 







O peelingu si môžete prečítať:

     "Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť buniek pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky. Hydrabio Peelingový krém čistí a hydratuje pokožku do hĺbky, čím jej umožní naplno zužitkovať hydratačné účinky výrobkov Hydrabio určených na starostlivosť o pokožku a vracia pokožke pocit harmónie, hebkosť a žiarivosť. Hydrabio Peelingový krém nespôsobuje tvorbu komedónov, je hypoalergénny, berie ohľad na citlivosť dehydrovanej pokožky a zaručuje vynikajúcu toleranciu. 
Zloženie: WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, POLYETHYLENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SALICYLIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, XANTHAN GUM, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, FRAGRANCE (PARFUM)."

Hydrabio rada sa nesie v bledomodrých tónoch a občas jej hovorím šmolková. Peeling je v tube, na ktorej vrchnáčik pevne drží a tak sa nemusím báť, že by som ho hľadala po zemi. Má 75 ml, je ľahký a vhodný aj na cestovanie, vmestí sa do kozmetickej taštičky a nezaberie veľa miesta. Jeho vlastnosti sa mi pozdávajú. V prvom rade vonia veľmi jemne a príjemne. Sladko, nijak výrazne, nerušivo, pri umývaní si ju takmer neuvedomujem. Konzistencia je redšia a peeling obsahuje síce malé, ale citeľné peelingové čiastočky. Niekedy mi pripomínajú piesok. Pleť umýva šetrne, nedráždi ju, neštípe na nej. Očakávala som od neho dve veci - peknú čistú pleť, ktorá bude zároveň aj hydratovaná. Splnil to? Áno. Keďže mám mastnejšiu pleť, má sklony k tvorbe čiernych bodiek a iných nedokonalostí. Bez každodenného čistenia je život s ňou nočná mora, musím ju čistiť minimálne raz, ale najlepšie je dva razy denne. Peeling veľmi dobre čistí pleť a hoci si neporadí s čiernymi bodkami, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí. Pleť je po jeho použití čistá a hodvábne jemná na dotyk. Druhým očakávaním bola hydratácia, pretože tú potrebuje aj mastnejšia pleť. Bola som milo prekvapená tým, že po použití boli vyhladené jemné linky a pleť bola viditeľne hydratovaná, pevnejšia a svieža. Keď sa tieto dve očakávania naplnili, uvedomila som si, že je to ideálny produkt, ktorý pleti poskytuje to, čo naozaj potrebuje.

Plusy:

  • šikovné balenie
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia, nie je veľmi hustá, ale ani riedka, takže sa nerozteká
  • pleť nedráždi
  • čistí, zjemňuje, hydratuje, pleť je svieža a oddýchnutá
Mínusy:
  • nenašla som, mala som už niekoľko balení
Odporúčaná cena je 16,19 a kúpite ho v lekárni alebo na internete.

Ktorá rada Biodermy je vaša najobľúbenejšia? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Budu muset od této značky konečně něco vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam :) Mám skúsenosti s každou radou Biodermy a zakaždým som bola spokojná :) Iste, niektoré výrobky mali aj svoje mínusy, ale väčšinou to nebolo nič veľké :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe