Čerešňová láska

16:16

Yves Rocher priniesol novinky, ktoré stoja za pozornosť :) Keď som si nedávno listovala v poslednom katalógu, padli mi do oka nové balzamy na pery, ktoré sú v ponuke vo veľmi zaujímavých príchutiach - jahoda, malina, čerešňa, makadamia, kokos, karité a vanilka. Od tejto značky som mala už niekoľko balzamov a vždy som bola spokojná. Voňali, chutili, pekne vyzerali a splnili, čo sľúbili. Začala som si ich kupovať v Nitre v kamennej predajni, keď som tam študovala. Odvtedy na Yves Rocher nedám dopustiť a láskou si kupujem ďalšie a ďalšie produkty. 




O balzame si môžete prečítať:

     "NECHAJTE PRÍRODU ROZMAZNÁVAŤ VAŠE PERY. VIAC AKO 82 % ZLOŽIEK RASTLINNÉHO PÔVODU. Nové balzamy na pery sú obohatené o maslo, vosk a olej rastlinného pôvodu a dodávajú tak dokonalú starostlivosť a pohodlie Vašim perám."

Momentálne mám doma čerešňový kúsok (sestra v Brne má makadamiový), ktorý by skončil v užšom výbere s jahodovým, kokosovým a vanilkovým a z týchto štyroch by som si potom vybrala víťaza. Alebo by som si kúpila všetky štyri :) Cena 2 eurá za tieto balzamy mi príde veľmi dobrá a nedávno som ich videla v kamennej predajni za 1,79, takže rozhodne sa oplatili kúpiť. Obal je veľmi pekný, zdobený čerešňou. Súhra farieb vytvára dokonalý vzhľad a na balzam je radosť pozerať sa. Ešte väčšia radosť je používať ho. V prvom rade ma hneď po otvorení zaujala farba. Sýta červená mi prišla dosť výrazná a bola som zvedavá,či zafarbí aj pery. Zafarbila. Balzam dodáva perám krásny červený nádych. Sú veľmi peknej farby, preto som teraz v zime vymenila rúž za tento balzam a viacerí ľudia sa ma už pýtali, čo to mám na perách, lebo také by chceli aj oni :) Druhou úžasnou vlastnosťou je vôňa - sladká, čerešňová, uveriteľná. Ako lahodný ovocný cukrík. Alebo jogurt. Nič umelé, nič rušivé, len sladké  a ovocné. Tak dobre, ako vonia, tak aj chutí. Sladko, čerešňovo a chutne. Vlastnosti má výborné, preto som bola zvedavá na účinky. Pery dobre chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia - vetrom i chladom. Dodáva im potrebnú starostlivosť, aby boli jemné, pekné a hydratované. Nemám mu čo vyčítať, získal si  ma hneď a pri najbližšej objednávke alebo návšteve kamenej predajne si zadovážim vanilkový alebo kokosový - tento raz bezfarebný, aby som si ho mohla dať aj na noc bez strachu, že ráno si na vankúši nájdem farebný odtlačok :)

Plusy:

  • pekný obal
  • krásna čerešňová vôňa
  • príjemná chuť
  • perám dodáva červený nádych
  • hydratuje, chráni a zjemňuje pery, vietor ani chlad im nenarobia žiadnu šarapatu
Mínusy:
  • nevedela som sa dopátrať zloženia
Balzam stojí 2 eurá a kúpite ho u svojej poradkyni krásy alebo v kamennej predajni.

Ktorú príchuť by ste si vybrali vy? :)

You Might Also Like

20 Vaše komentáre

  1. Ja som si včera kúpila karité a k tomu aj malinový,aj ked tonovacie moc nemusím,no dala som mu šancu:)Chcela som radsej jahodu no tu nemali:)Oba krásne vonajú a páči sa mi že sú maslovité a jemne sa nanašaju:)Určite v budúcosti pribudne jahoda a vanilka:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som brala vanilku a kokos, ale aj tá jahoda ma veľmi láka :)

      Odstrániť
  2. Ja som tiež bola včera v Yves Rocher v NR a bola som z nových balzamov nadšená :) úplne krásne všetky voňajú, tento čerešňový sa mi veľmi páčil, ale bohužiaľ keďže farbí som si ho nezobrala, mne to proste na perách nepristane :) tak som brala domov karité ktorý vonia veľmi jedlo pre mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú úplne úžasné :) Krásne, voňavé, účinné. Teším sa, keď si dokúpi ďalšie, teda, nie že by som ich potrebovala, ale chcem ich :)

      Odstrániť
    2. Ja by som určite ešte chcela vanilku a kokos :) A máš pravdu, oni sú také milučké, že jeden od nich nestačí :)

      Odstrániť
    3. Že sú milé? :) To je taká radosť pozerať sa :)

      Odstrániť
  3. U nas ve meste bohuzel prodejna YR neni, tyhle balzamky bych jinak uz urcite taky musela mit :-) Nejvice bych chtela makadamii, karite a vanilku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa nemýlim, v ČR je aj eshop, to nám na SR chýba :)

      Odstrániť
  4. U nás prodejna se značkou YR bohužel není, ale když by byla příležitost určitě bych se po něm podívala. Vypadá moc dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám malinový..a myslim, že brzy budu potřebovat i další :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tento problém mám aj ja, že budem potrebovať ďalšie :)

      Odstrániť
  6. To vypadá moc pěkně :)
    ~~~~
    Budu ráda když navštívíš můj nový blog a zanecháš nějaký milý komentář :') ♥
    http://lehoneyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já bych si hned vzala jahodu, třešeň a vanilku, haha :D Plánuju jeden koupit kámošce k narozkám a sobě si koupím taky :)

    Life by Peggy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ju týmto darčekom veľmi potešíš :) A seba tiež :)

      Odstrániť
  8. Moja máti sa začína na mňa podobať, tieto tónovacie jej vážne sadli /aj farbou, na rozdiel odo mňa! :D/, tak vzala hneď 4! :D
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás je čoskoro otvorená predajňa, chystám sa kúpiť si tri :D

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe