Eveline pleťové masky

18:01

O Eveline kozmetike som na blogu písala už dávnejšie. Kúpila som si peeling, nejaké masky a sérum na riasy. Mojím kozmetickým hriechom je, že niečo si kúpim, založím to a zabudnem na to. Aj masky, o ktorých vám dnes budem písať, som mala založené v skrinke a jediným šťastím je, že si pravidelne upratujem :) Jedna bude hĺbkovo čistiaca, druhá hydratačná. Každá mala svoje čaro, každá mala svoje muchy. 





O maske si môžete prečítať:

     "Profesionálne liftingové ošetrenie pre zrelú pleť. Formula bohatá na účinné látky hlboko vyživuje a regeneruje pokožku. Intenzívne hydratuje, zjemňuje a osvetľuje. Zlepšuje hustotu, pevnosť a odolnosť pokožky. Účinne vypĺňa a redukuje aj pevné vrásky, modeluje oválnu tvár. Poskytuje pleti zdravý tón.
Inovatívna receptúra vychádza z SOS LIFT HYALURON. Zdokonalená technologia zaručuje nádherný a odolný liftingový efekt.
AKTÍVNE ZLOŽKY: Arganový olej, bambucké maslo, Collasurge, BioHyaluron Complex, prírodný betaín, vitamín E, a D-Panthenol.
POUŽITIE: Naneste masku na vyčistenú pokožku tváre, krku a dekoltu. Po 10-15 minútach odstránte zvyšok masky pomocou vatového tampónu. Používajte 2-3 krát do týždna."

Maska je určená pre zrelú pleť, ale ja som ju použila tiež, keď som mala dosť suchú pokožku. Je v obale s objemom 10 ml. Povedala by som, že jej je dosť na jedno použitie, ale dve mi už nevyšla, lebo je dosť hustá a ani som sa nenazdala a mala som ju na tvári všetku. Veľmi príjemne voňala, neviem to ani presne zadefinovať, ale pripomínala mi niečo svieže a pritom sladké. Maska je veľmi hustá, krémová, ale dobre sa nanáša aj bez štetca. Na pleti neštípe, nedráždi ju a nespôsobuje ani nepríjemné začervenanie. Odporúča sa mať ju na pleti 10 - 15 minút, ja sa držím vždy tých desiatich, pretože nemám rada, keď krémová maska veľmi dlho schne. Umýva sa ľahko aj bez hubky. Výsledkom u mňa je hydratovaná pleť a vyhladení linky. Mamina si pochvaľovala pevnejšiu pleť a jemnejšie vrásky.

Plusy:

  • dostatočné množstvo na jedno použitie
  • príjemná vôňa
  • hustá, dobre sa nanáša aj bez štetca
  • na pleti neštípe a nespôsobuje začervenanie
  • pleť hydratuje, vyhladzuje linky a vrásky, je pevnejšia a pružnejšia
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Maska stojí okolo 79 centov a kúpila som ju na internete.



O maske si môžete prečítať:

     "Čistí póry a znižuje ich viditeľnosť. Reguluje tvorbu kožného mazu. Účinne zabraňuje tvorbe čiernych bodiek.  Ukľudňuje podráždenie.

Aktívne zložky:
Zelený bio íl - bohatý na mikročastice, najaktívnejší zo všetkých typov ílov, dokonale čistí kožné póry a znižuje ich viditeľnosť.
Fast-mat Complex - reguluje tvorbu kožného mazu, zanecháva pleť dokonale matnú po dlhú dobu.
Zinok komplex - posilňuje pokožku a ovplyvňuje jej zdravý vzhľad.
Výťažky z Aloe - čistia pokožku, hydratujú a ukľudňuú.
Antiseptický komplex - prísady lopúcha, nechtíka lekárskeho, citróna, šalvie a chmeľu zabraňuje tvorbe čiernych bodiek
Panthenol a Allantoin - ukľudňujú pokožku."

     Na túto masku som sa tešila podstatne viac, pretože je určená na môj typ pleti. Zmatnenie, hĺbkové čiastenie a odstránenie čiernych bodiek je to, čo očakávam od kvalitnej masky. Má 10 ml a podobne ako maska predtým, vystačí na jedno použitie, ale na dve použitia mi už nevyšla. Je zelená a krémová, nevonia a dobre sa nanáša aj bez štetca. Nanášala som ju na poriadne vyčistenú pleť a nechala som ju pôsobiť asi 10 minút. Tesne po tom, ako som si ju poctivo napackala na tvár snažiac sa nevynechať ani kúsok, som si všimla, že štípala na vyrážkach. Nebolo to nič extrémne, ale bolo to tam. Našťastie, po umytí som si nevšimla žiadne začervenanie.  Umýva sa ľahko, nepotrebovala som ani hubku. Výsledkom som bola celkom milo prekvapená. Pleť bola viditeľne čistejšia a krajšia. Bola tiež  matná, jemná a svieža. Niektoré čierne bodky zmizli, ale viac ich ostalo. Napriek tomu sa mi maska pozdávala, lebo po umytí bola pleť krajšia. 

Plusy:
  • vystačí na jedno použitie
  • nevonia
  • hustá, krémová konzistencia, ľahko sa nanáša aj bez štetca
  • pokožku čistí, zjemňuje, odstraňuje aj čierne bodky (nie všetky, ale bolo to viditeľné)
Mínusy:
  • štípala na vyrážkach
  • zloženie
Maska stála 68 centov a kúpila som ju na internete.

Skúsili ste už niečo od Eveline? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. taktiež mám od tejto značky to sérum na mihalnice, a aj sérum na nechty 8v1 :) s maskami zatiaľ skúsenosť nemám, ale tá druhá ma zaujala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky vypadaji moc dobre, kdybych na ne nekde narazila, tak urcite vyzkousim :-) Ja zatim mela jen slupovaci masku od Balea, ktera hrozne lepila :-D Ale planuji si koupit okurkovou od Freemana :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe