Mikrodermálna sada

16:56

Pred niekoľkými mesiacmi hľadala Mary Kay testerky. Mohli si skúsiť mikrodermálnu sadu, ktorá sľubovala krajšiu, čistejšiu a vyhladenejšiu pleť. Zapojila som sa, povedala som si, že skúsim šťastie. A zabudla som na to. O pár dní som si v mailovej schránke našla blahoprajný email a chvíľu mi trvalo, kým som si uvedomila, že mikrodermálna rada bude moja. So značkou Mary Kay som doposiaľ nemala veľa skúseností. Mala som zmatňujúce obrúsky, ktoré boli fajn. Už dávnejšie som si kúpila podkladovú bázu pod make up, ale s tou som veľmi spokojná nebola, pretože mi veľmi nevoňala a naviac som mala pocit, že podobný výsledok docielim aj s podstatne lacnejšou podkladovou bázou. Miktodermálna sada bola teda dosť veľká výzva. 












O výrobkoch si môžete prečítať:

     "Táto dvojfázová procedúra okamžite bráni výskytu jemných liniek, znižuje výskyt ozšírených pórov a vytvára viditeľne jemnejšiu, hladšiu pleť, ktorá má zdravý, žiarivejší lesk.
1. Fáza: Intenzívny peeling - Kľúčové exfoliačné kryštály okamžite dodávajú pleti energiu a zanechávajú ju žiarivejšiu a dodávajú jej zdravý vzhľad.
2. Fáza: Upokojenie a vyhladenie - rozmaznáva na dotyk jemnú, hladkú pleť ošetrenú 1. Fázou: Intenzívnym peelingom. Nemastná a neparfumovaná. Klinicky testovaná a na podráždenie pokožky a alergiu. Hypoalergénna. Nekomedogénna (neupcháva póry).​
Používajte 2-3krát za týždeň; medzi jednotlivými aplikáciami počkajte dva dni. Nepoužívajte spolu s prípravkami na liečbu akné. Na jemnú pokožku nepoužívajte tak často. Používajte tiež na krk a oblasť dekoltu."

Sada prišla v peknej krabičke, na ktorej som si hneď prečítala zloženie, ktoré je, no, povedzme si to úprimne, tragické. Zvedavosť bola ale silná, preto som sa vrhla na používanie. Sada je dvojkroková. Najkôr treba použiť peeling, následne krém. Peeling má 70 gramov a je v tube, z korej sa vytláča. Zaujme obalom, je ružový a lesklý, lak na nechty takejto farby by som brala hneď! Peeling je bez výraznejšej vône, je biely a má dobrú konzistenciu, nerozteká sa. Veľmi sa mi páčia jeho peelingové čiastočky. Sú ako piesok, je ich veľa, preto citeľne, ale stále jemne odstraňujú z pokožky odumreté bunky a vyhladzujú pokožku. Keď som si prečítala všetky tie upozornenia, kedy a s čím sa nesmie kombinovať, že pleť môže sčervenieť, pred prvým použitím som mala rešpekt. Našťastie, nič negatívne som si nevšimla - peeling na pleti neštípal, nedráždil ju, nevšimla som si žiadne sčervenanie a nemala som jeden jediný problém. Po použití bola pleť čistejšia, jemnejšia a sviežejšia, zmizli aj niektoré čierne bodky. Následne je čas na fázu číslo 2. Krém je v plastovej nádobke s pumpičkou na dávkovanie. Má 29 ml, je naozaj pevná (rozumej, odolná voči pádom) a tiež má tú peknú, ružovú farbu. Krém má rovnako ako obal krásnu perleťovú farbu :) Viem, je to nepodstatné, ale udrie to do očí. Lebo je to skrátka pekné. Je dosť riedky a trošku sa rozteká, preto som ho dávkovala postupne.Podobne ako peeling, nevonia. Do pleti sa vsiakne rýchlo a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Nedráždi, neštípe, nevyvoláva nepríjemné pocity. Po použití je pleť hodvábne jemná, hydratovaná, linky sú vyhladené a pri pravidelnom používaní vidno, že pleť je krajšia a vyzerá zdravšie a mladšie (v mojom veku to znie asi smiešne, tým som chcela povedať, že linky sa neobjavujú a po stopách únavy niet ani stopy).
Priznám sa, že keď som videla cenu 73 eur, pretočili sa mi panenky. Za 70 g peeling a 29 ml krém mi to príde dosť, najmä keď vezmem do úvahy svoj plat a to, že 73 eur miniem na kozmetiku za celý mesiac a v tej cene je nejaká tá bižutéria a milé hovadiny, ktoré mi alebo urobia radosť, alebo ich potrebujem. Tým som chcela povedať, že pre mňa je to veľmi vysoká cena a nemohla by som si dovoliť kúpiť túto sadu. Som však veľmi rada, že som ju mala možnosť vyskúšať, lebo to bola nová skúsenosť a konečne som trochu lepšie spoznala Mary Kay :)

Plusy:
  • jednoduché, ale pekné obaly
  • produkty nevoňajú
  • peeling je hustejší a obsahuje dosť peelingových čiastočiek, takže účinne, ale jemne čistí pleť
  • po použití peelingu je pleť čistá, jemná a svieža
  • krém má praktickú pumpičku na dávkovanie
  • krém je redší
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky, nezanecháva ju mastnú ani lepkavú
  • pokožku hydratuje, zjemňuje
Mínusy:
  • zloženie
  • pre mňa je to dosť drahý výrobok
Sadu kúpite v eshope http://www.marykay.sk/, kde stojí spomenutých 73 eur.

Mali ste túto dermálnu sadu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Mary Kay zatiaľ nie je pre mňa veľmi lákavá značka, hlavne kvôli jej cene a zloženiu .. :) myslím, že sa dajú nájsť kvalitnejšie produkty za zlomok ceny tejto značky :) ale super, že sa ti podarilo získať túto sadu zadarmo nadviazať malú spoluprácu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola to fajn spolupráca, lebo som spoznala niečo nové :) Sama by som si ju nekúpila, žiaľ, nedisponujem momentálne takými prostriedkami a zloženie je, ako som už napísala, dosť tragické.

      Odstrániť
  2. Moje mamka jednu dobu nakupovala u Mary Kay, ja mam jednu rtenku a mela jsem rasenku, zahle sada vypada dobre, no ta cena je vazne prehnana :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe