O šampóne s leskom

17:59

Svoju Kallos zbierku si pomaly rozširujem. V najbližších dňoch sa moja mamina chystá na ďalšiu objednávku, pretože jej došiel objemový šampón, ktorý používala celé týždne a žiaden iný jej nevyhovuje tak, ako práve tento. Ja som si veľmi obľúbila mlieko na poškodené vlasy a lak, ktorý porazil na celej čiare všetky, ktoré som doteraz mala a pomer cena:veľkosť:kvalita je úžasný (o ňom bude reč nabudúce). Dnes by som vám chcela povedať pár slov o šampóne, ktorý by mal dodať vlasom lesk a na konci článku si o jeden kus môžete aj zasúťažiť :)






O šampóne si môžete prečítať:

   "Aktívne energetizujúce zloženie navráti vlasom odolnosť a lesk. Vďaka týmto zložkám sa vlas vitalizuje a posilňuje sa jeho stavba.  Šampón je vhodný na každodenné použitie. Šampón naneste na mokré vlasy, napeňte ich  a po dôkladnom umytí ich opláchnite."

Na Kallose sa mi páči, že vybrať si možno z niekoľkých veľkostí balenia: 500, 1000 a 5000 ml.  Ten 5 litrový nájde najčastejšie uplatnenie v kozmetických salónoch, ale pol litrové či litrové balenie sa v našej kúpeľni určite nestratí. Šampóny majú praktickú pumpičku na dávkovanie, ktorá sa dá naviac uzamknúť a tak sa ani nepohne. Jednoduchá biela tuba je zdobená len farebnými krúžkami a písmenkami (každý šampón má svoju farbu, táto je niečo medzi bordovou a červenou, teda, asi). Na zadnej časti obalu nájdete dobre čitateľné, len ťažšie odfotiteľné zloženie. V ňom je pár rušivých elementov. Vonia celkom pekne. Je to svieža, neviem prečo, ale stále mám pocit, akoby citrónová vôňa, ktorá  prevonia vlasy. Nie je umelá ani rušivá, skôr jemná a nie nápadná. Šampón nie je úplne riedky, ale menej pení (teda aspoň v porovnaní s objemovým šampónom mi to tak príde). Moja mamina ma presviedča, že nepení skoro vôbec, ja ju zasa presviedčam, že pení, len treba dosť šampóny a ešte viac vody. Keby ma na to neupozorní, nijak obzvlášť by som si to nevšimla. Výhodou je, že je vhodný na každodenné použitie, i keď som sa dočítala, že vlasy by sa denne umývať nemali. Ja s tým len súhlasím, lebo moja extrémne suchá atopická pokožka je pri častom umývaní ešte suchšia, viac teda svrbí a suchých červených miest je veľa. K vlasovej pokožke bol šampón jemný. Nesvrbela ma viac ako obyčajne a nevšimla som si ani žiadne podráždenie. Vlasy boli po umytí jemné a ľahko sa rozčesávali. Pekne sa leskli a nelámali sa mi. Mamina si všimla, že sa jej po ňom vlasy rýchlejšie mastili (ja som tento problém nemala) a ja som si zasa všimla, že som po jeho použití nemala objem. Nemôžem povedať, že by som mala vlasy úplne spľasnuté, to nie, ale ten objem tam chýbal. Tento problém neskôr vyriešilo tužidlo a lak na vlasy, takže až tak veľmi mi to neprekážalo. Celkové hodnotenie? Som spokojná. Za necelé 1,50 som dostala pol litra kvalitného šampónu, ktorý síce má svoje muchy, ale dali sa vyriešiť tužidlom. 

Plusy:
  • balenie s pumpičkou
  • jednoduchý, pekný obal
  • svieža, mne pripomína citrusovú vôňu
  • nie je úplne riedky
  • vlasy umýva, zjemňuje, ľahko sa češú a pekne sa lesknú
Mínusy:
  • mamine sa z neho trochu mastili vlasy, mne chýbal trošku objem
  • pár zložiek v zložení
Ako som už spomenula, jeden tento šampón môže získať jeden z vás a vyskúšať jeho účinky na vlastnej koži :) Stačí, ak mi do komentára napíšete, že by ste ho chceli získať a tiež svoju emailovú adresu, aby som vás po žrebovaní mohla kontaktovať. 3. marca vyžrebujem jedného z vás, koho následne kontaktujem a pošlem mu šampónik.
Ak by ste si ho chceli kúpiť, mám ho zo stránky http://www.kalloscosmetics.cz/, kde stojí 1,46.

Skúsili ste nejaký šampón od Kallosu? Ktorý by ste mi odporučili? :) 

You Might Also Like

51 Vaše komentáre

  1. Vyzerá naozaj super :) ja mám momentálne yves rocher repair šampon a je super ! ♥.. by som ho chcela vyskúšať pre maminu, jej by sa mohol páčiť :) takže veve.hub@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď v Piešťanoch otvoria preadajňu Yves Rocher, plánujem kúpiť aj šampón, ale asi by som chcela skúsiť ten na objem :)

      Odstrániť
  2. Mám od kallosu banánovou masku a jsem z ni nadšenců! Určitý bych ráda vyzkoušela i tento šampón! :-) k.komrsova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. od kallosu som uz skusala par veci a rada by som vyskusala ja tento sampon :)
    dara.petrovicova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež tak pomaly skúšam jednotlivé produkty, zatiaľ ma žiaden z nich výraznejšie nesklamal :)

      Odstrániť
  4. chcela by som získať tento šampón :) lucinkabalintova@gmail.com
    Od Kallosu som nevyskúšala zatiaľ žiaden šampón, ale mám od nich masku na vlasy Latte a Keratin a kondicionér a sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som chcela kondicionér Lab 35, jednak je krásny a vraj je aj super na vlasy :)

      Odstrániť
  5. Zatiaľ som nevyskúšala žiaden prípravok od tejto značky kozmetiky Kallos a preto by som ho rada vyskúšala :)
    rusinovamiriama@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju dlho skúsiť nechcela, lebo som neverila, že tak lacná môže byť aj kvalitná, ale som rada, že sa to zmenilo :)

      Odstrániť
  6. Tuhle značku jsem, ještě nezkoušela, ale ráda bych to změnila. :)
    zk.nhkladruby@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od tejto značky momentálne používam šampón s obsahom živočíšnej placenty :) Zatiaľ ho používam len veľmi krátko, takže ho ešte nemôžem veľmi posúdiť, ale nevyzerá zle :) Takže by som rada vyskúšala aj tento šampón :)
    andrea.miskocowa44@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekde som čítala, že produkty s placentou sú veľmi kvalitné, ale ešte som žiaden nemala, preto neviem, koľko pravdy na tom je. Skúsim a uvidím :)

      Odstrániť
  8. rada by som ho vyskúšala - z tejto značky som zatiaľ nemala možnosť nič vyskúšať.... miriama.duranova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vypada dobre, od Kallos jsem zatim nic nezkousela, ale planuji nejakou tu objednavku :-) Sampon bych urcite rada vyzkousela :-) zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Čechách máte niekoľko úžasných eshopov, tam by som teda vedela nakupovať :)

      Odstrániť
  10. Odpovede
    1. Podľa mňa je škoda, že som ju u nás v drogérii nevidela a tak musím Kallos objednávať len z internetu.

      Odstrániť
  11. Zatím jsem nevyzkoušela žádný produkt této značky, takže ho ráda vyzkouším :)
    Niallerka.cz@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Od Kallosu máme doma masku Placenta, prednedávnom som objednala masku Omega a šampón na objem (ktorý som našla vďaka tebe). Chcela/i by sme tento šampón vyskúšať, preto aby som ho mohla neskôr porovnať so šampónom na objem, pretože mamina by chcela kúpiť 5 litrové balenie (4 ženy v domácnosti robí svoje :-D). 5 litrové balenie sa neuveriteľne oplatí :-)
    zuzanadubovicka3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To s tým 5 litrový balením aj chápem, lebo u nás sa míňajú masky na vlasy po litroch :) Už som kúpila 4 litre masiek :)

      Odstrániť
  13. Ráda bych vyzkoušela. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. od tejto značky mám len banánovú masku na tvoje odporúčanie, je skvelá a nemôžem si ju vynachváliť :) na šampóny ešte neprišiel rad, ale verím, že aj tie niekedy v blízkej dobe skúsim kedže to rada striedam :) mám ešte aj kondicionér Lab 35, som s ním až nadmieru spokojná :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá banánová maska je na zjedenie! :) A ten kondicionér mám vo wishliste, len si ma utvrdila v tom, že ho chcem :)

      Odstrániť
  16. já jsem od kallosu ještě nic neměla, proto bych šampon velmi ráda vyzkoušela :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ešte som neskúšala žiadny výrobok, ale vyzerá super a rada by som ho vyskúšala;)
    wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. rada by som vyskúšala :) od Kallos som šampón ešte nemala ale s farbou na vlasy som bola zatiaľ spokojná, akurát teraz som si kupovala takú inú od nich tak som zvedavá :)
    sabova24@gmail.com
    ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mamina sa chystá skúsiť farbu, som zvedavá,akú si vyberie :)

      Odstrániť
  19. Ja Kallos milujem, a na tento blog som sa dostala hľadaním recenzii o Kallose.. Tento konkrétny som neskúšala, ak vyhrám, rada vyskúšam :) .. Simkovad@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je milé, že Kallos ťa priviedol na môj blog :) Toto bol môj druhý šampón a chystám sa kúpiť si nejaký ďalší :)

      Odstrániť
  20. Ahoj. No tak toto by som veru vyskúšala a s radosťou. Z Kallos - u som totiž zatiaľ nič neskúšala, ale na druhej strane o značke počúvam skôr pozitíva, tak aj preto by ma výhra potešila.
    martha83@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola zatiaľ prevažne spokojná, občas majú tie produkty nejaké muchy, ale dobré prevažuje :)

      Odstrániť
  21. Bohužiaľ s touto značkou ešte skúsenosť nemám, veľmi rada skúšam nové veci a preto by som si ho prosila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Z Kallosu mám banánovú masku a tá je aký LUXUS, nepochybujem o tom, že aj tento šampónik by dobre bodol mojim vláskom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ešte od nich nič nemám, ale páči sa mi ten jednoduchý dizajn, rada by som ho vyskúšala:)

    natalyadameova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Zatiaľ som nevyskúšala žiaden prípravok od Kallos ale rada by som už niečo vyskúšala. Stále len pozerám po nete na ich ponuku a nikdy si neviem vybrať :-)
    Skuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. :) zatial mam sadu placenta od kallosu a som spokojna a rada vby som skusola aj nieco ine ak sa zadari :)
    n.princess(zavinac)azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Určtiě bych takový šampónek ráda vyzkoušela.
    macu@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe