Odličovanie s Essence

18:00

V poslednej dobe mám trochu problém nájsť nové a dobré odličovacie obrúsky. Predtým som mala asi šťastie, že obrúsky boli dobre vlhčené, voňavé a odličovali aj bez toho, aby som im musela pomôcť s odličovacím olejom alebo micelárnou vodou. Od Essence som skúsila troje rôzne obrúsky. O tých dobrých bude reč nabudúce, lebo som sa rozhodla zasa si ich kúpiť. Dnes bude reč o tých, ktoré ma trochu sklamali. A pritom vyzerali tak lákavo. 





O obrúskoch si môžete prečítať: 

     "Dôkladné a rýchle odlíčenie tváre. Vhodné na odstránenie vodeodolného make-upu."

Nemôžem o nich povedať, že by boli úplne zlé. To by som im krivdila. Pretože sa nájde aj pár svetlých momentov. V prvom rade je to veľkosť. Balenie obsahujúce 15 dostatočne veľkých obrúskov je malé a šikovné aj na cesty. Nezaberá veľa miesta a pekný modrý obal je neprehliadnuteľný. Vôňa je jemná a nevtieravá, neruší. Obrúsky sú pevné a netrhajú sa, netrčia z nich žiadne jemné vlákna a na odlíčenie očí postačuje jeden. Problém nastal už pri otváraní, pretože lepivá časť sa mi takmer celá odlepila a už takmer nelepila. Ku koncu nelepila vôbec, takže značne prispela k tomu, že posledné obrúsky boli suché. Teda, nie že by tie prvé boli nejako extra vlhčené, aby sa s nimi dalo dobre odlíčiť, ale nejaký ten náznak tekutiny tam bol. Na to, že by mali odličovať aj vodeodolné líčidlá, boli veľmi suché a obrúsky si neporadili ani s klasickou špirálou. Od začiatku som musela pridávať trochu micelárnej vody, inak vznikla jedna veľká čierna machuľa, zhluk zlepených rias a potom márna snaha odlíčiť to čo najskôr. Výhodou bolo, že obrúsky neštípali ani na očiach, ani na pleti, preto som ich používala rada - namiesto niekoľkých odličovacích tampónov mi stačil jeden obrúsok. Zloženie sa mi nepodarilo odfotiť (stále bolo nedobre čitateľné), ale okrem nespočetného množstva parabénov tam boli ďalšie nie lákavé zložky.

Plusy:

  • malé, možno ich nosiť so sebou všade, nezaberú veľa miesta
  • príjemná vôňa
  • pevné obrúsky sa netrhajú, netrčia z nich jemné vlákna
  • neštípali v očiach ani na pleti
Mínusy:
  • lepivá časť skoro nelepila, posledné obrúsky boli skoro suché, celkovo ale boli vlhčené biedne
  • zloženie
Obrúsky kúpite na internete alebo v DM drogérii, cena za 15 ks je 1,30.

Ak si máte vybrať, čím sa najradšej odličujete? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. ja zvyčajne nič od essence nemám rada okrem tých dlho trvácnych ceruziek na oči tie sú perfektné..ja sa odličujem oldschool technikou...tj mlieko a vatové tampóny...používam oličovacie mlieko od nivey a zatiaľ mi to funguje fajn aj na vodeodolné veci

    ❀ Kflori Le Jasmine ❀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám síce nejaké to mlieko doma, ale veľmi ho nepoužívam, radšej mám micelárku alebo dvojfázové odličovače :)

      Odstrániť
  2. Ja pouzivam micelarku a tamponky :-) Ubrousky jsem na odlicovani jeste nezkousela, ale na cesty se to urcite hodi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obrúsky mám veľmi rada, len niekedy je problém trafiť také tie ozaj dobré :)

      Odstrániť
  3. Nič v zlom, ale nechápem, načo je toto dobré? Na jednej strane si patlame na tvár krémy, ktoré hydratuju, lebo máme suchú pleť, krémy, ktoré vysusuju, lebo máme akné, o pletovych vodách a maskách nehovoriac... A tomuto všetkému predchádzajú takéto a podobné "zázraky "....:-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy hovorím, že odlíčenie je základ na ceste ku krásnej pleti... ale nájsť to dobré na odlíčenie je niekedy celkom ťažké. Veru, na na naše problémy používame kopec kozmetiky, ktorá nám má pomôcť a niekedy len rozčuľuje.

      Odstrániť
    2. :-D Veď ja netvrdím, že sa nemáme odlicovat :-D Ja sa len pozastavujem nad tým, že podľa môjho názoru sa týmto odlicit nedá vôbec dobre... A že to je plné umelin, produkuje to zbytočne mnoho odpadu a s tamponom a micelárnou vodou je to neporovnateľné ;-)

      Odstrániť
    3. Veď aj ja som tým myslela, že odličovať sa jednoducho musíme a je to na figu, keď narazíme na niečo, čo nám to komplikuje :) Najmä preto, lebo odličovanie ma nebaví. Ja keď použijem obrúsok, stačí mi jeden na obe oči, kým tampónov mi treba viac, preto ich celkom rada nakupujem, lem keď netrafím a kúpim si taký nijaký, rozladí to :)

      Odstrániť
  4. Ja používam vatové tampóny a micerálnu vodu Detox & Defence od Dermacolu, s ktorou som veľmi spokojná, takže odporúčam. Skvele odličuje a odstraňuje nečistoty a dokonca ma z nej ani neštípu oči. Okay, raz sa mi to tak podarilo, že to na chvíľku zaštípalo, ale nebolo to nič strašné. Za mňa spokojnosť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú micelárku chcem už dávnejšie skúsiť, čítala som na ňu samé chvály :) Teraz mám od Mixa a tiež je úžasná, dokonca sa mi zdá lepšia ako od Biodermy

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe