Sladká a zmyselná s Playboy Play It Sexy Pin Up

18:45

Playboy mám rada. Vône produktov sú pútavé a zaujímavé, neraz sladké a zmyselné, občas prudko návykové. Dámskych som mala niekoľko, ak sa nemýlim, v kúpeľni sa postupne vystriedali 4 toaletné vody a sprchové gély. Naposledy som bola nadšená z pánskej edície, do ktorej som sa zbláznila a chodila som ju potajomky ovoniavať. Čo si budeme klamať, bola to úplná paráda :) V dnešnom článku vám predstavím horúcu ružovú novinku - Play It Sexy Pin Up. Budete voňať sladko, kokosovo a sexy. 












V rade nájdete toaletnú vodu, sprchový gél a dezodorant. Táto podmanivá orientálna vôňa obsahuje:

Hlava: ružový grapefruit, klementínka
Srdce: pivonka, šťavnatá broskyňa, vôňokvetka
Základ: pačuli, pralinka, vanilka 

Ružové balenie je romantické, svieže a optimistické, nežne dievčenské a krásne čipkované. Je síce pravda, že pred rokom by som to nazvala nechutne cukríkové, ale čím som staršia, tým radšej mám svetlé, nežné a dokonca aj ružové odtiene. Vôňa mi príde ako stvorená na zvádzanie a tiež by som ju zaradila k prudko návykovým.

Začnem toaletnou vodou. Chronicky známy guľatý flakónik s uškami a mašličkou má 30 ml, je menší, ľahší, super aj do kabelky. Naplnený je ružovou tekutinou, pripomína mi elixír lásky. Aspoň ja si ho tak predstavujem, ružovo ružový s nádychom tajomnosti a vzrušenia, čo prinesie. Keď som vôňu prvý raz ovoňala, prišla mi veľmi lacná. Sladká, ale lacná. No keď sa na mne trochu usadila, zmenila sa na krásnu ovocno kvetinovú vôňu, nie veľmi ťažkú a  príjemnú. Je ženská a ako stvorená na večer strávený s vašim drahým. Aby ste opantali jeho zmysly. Vôňa ma nadchla a aj preto jej odpustím slabšiu výdrž - po pár hodinách ani neviem, že som ju použila. Preto ju mám rada v kabelke - aby som si s ňou opäť mohla urobiť radosť.

Plusy:
  • krásny obal
  • flakón je milý, malý a v kabelke veľmi nezavadzia
  • vôňa je príjemná, ženská, sladká
Mínusy:
  • slabšia výdrž
Cena toaletnej vody je 7,47.

Sprchový gél je úplná paráda! Obal, tiež ozdobená kráskou v čiernych minišatách, ukrýva ružový sprchový gél ošmrncnutý kokosom. Och, to vonia. Milujem vôňu kokosu, pripomína mi leto, pokoj, more a exotiku, preto je v týchto odporných, studených, zasnežených dňoch skutočným pokladom. Prevonia vzduch v kúpeľni, pokožku a vyčaruje úsmev na tvári. Dobre pení, pokožku umýva, prevonia a nevysušuje, zanecháva ju jemnú a zahalenú vôňou leta. 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa s nádychom kokosu
  • redší gél dobre pení
  • pokožku umýva, prevonia a nevysušuje
Mínusy:
  • pár zložiek v zložení
Sprchový gél stojí 2,99.

Na dezodorant som bola veľmi zvedavá, lebo v poslednej dobe som mala samé prepadáky, ktoré ma viac rozčuľovali ako pomáhali. Sprej má 150 ml, opäť je krásne ružový a krajkový. A veľmi pútavý. Často oň zavadím pohľadom, lebo naozaj zaujme. Teraz vo februári je skutočne valentínsky naladený. Vonia sladko, občas mám pocit, že na dezodorant až moc, ale v kombinácii s toaletnou vodou to nie je problém. Už pri inej vôni by mohlo prísť k neželanému stretu, ale to sa nechystám skúšať, pretože v spojení s toaletkou vzniká voňavý zážitok :) Neobsahuje hliník, za čo má veľké plus. Výdrž je, no, ako kedy. Keď som mala pokojný v pohode deň bez behania, stresu a zbytočných prechodov z tepla do zimy a naopak, vydržal pol dňa účinkovať, potom som ho musela použiť opäť, aby som sa necítila. Keď som mala toho veľa, ponáhľala som sa, potila som sa, vydržal nejaké 2-3 hodinky a potom som ho musela aplikovať nanovo. Sľubovaná 24 hodinová ochrana sa teda nekonala, čo mi ale nevadí, lebo na použitie sa vždy teším - kvôli vôni. Na oblečení nezanecháva fľaky, čo oceňujem ráno, keď sa veľmi ponáhľam (lebo obyčajne nič nestíham). 

Plusy:
  • opäť pekný obal
  • príjemná, trochu sladšia vôňa
  • nezanecháva fľaky na oblečení 
  • bez hliníka
  • na niekoľko hodín zabraňuje neželanému zápachu
Mínusy:
  • kratšia výdrž
Cena za sprej je 3,29.

Patríte k fanúšikom Playboy vôní? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ako ja tuto znacku nemusim. Nechapem to vseobecne nadsenie z nej. Neviem ci by sa pouzivatelsky vyzliekli do rovnomenneho casopisu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo som z nej nadšená? Lebo krásne vonia, pekne vyzerá a tie uši na flakóne sú skrátka rozkošné :) Neviem, prečo by som ako fanúšik tejto značky mala premýšľať aj nad rovnomenným časopisom, ktorý ma nijako nezaujíma :)

      Odstrániť
  2. ja mám tú obyčajnú verziu a tá je super :) jahodová táto mi prišla príliš sladká a sladké vône nemám moc rada

    ❀ Kflori Le Jasmine ❀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sladké vône nemám rada, ale táto je pre mňa sladká tak akurát :)

      Odstrániť
  3. nič od tejto značky som nevyskúšala, aj keď som jej produkty párkrát mala možnosť ovoňať. neviem, nejak po kozmetike od playboyu netúžim, ale ktovie, možno po nej raz siahnem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To všetko závisí aj od toho, či vôňa nadchne alebo nie :) Moje prvé dve toaletky od Playboy som dostala ako darček k sviatku, vtedy sa mi veľmi zapáčili a odvtedy som ich fanúšik, ale neviem, či by som si sama niečo kúpila, keď som ju ešte nepoznala :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe