Uhorková pleťová maska

16:53

Uhorky sú všeobecne obľúbenou zeleninou, ktorá nás sprevádza počas celého roka. Neslúžia len ako potravina, nezastupiteľnú úlohu majú pri výrobe najrôznejších kozmetických prípravkov i domácej kozmetiky. Uhorky obsahujú 95% vody, enzýmy a stopové prvky, ktoré zmierňujú opuchy očných viečok, regulujú obsah vlhkosti v pokožke a posilňujú pružnosť tkanív. Pleť prečistia a upokoja prípadné zápaly. To sú dôvody, prečo si prikladáme uhorky na pleť.  Preto som sa potešila, keď som v Marionnaud našla uhorkovú pleťovú masku. 




O maske si môžete prečítať:

     "SYX osviežujúca uhorková pleťová maska ​​- pomáha ostraňovať nečistoty a zjemňuje pokožku. Obsahuje prírodné výťažky a cenné minerály z Mŕtveho mora pre dokonale svieži pokožku."

Masky SYX kúpite exkluzívne v sieti Marionnaud a myslím si, že každá z nás nájde takú, ktorá jej padne do oka a sadne na jej typ pleti. Ja pomaly skúšam všetky, pretože po prvej maske, ktorú som si kúpila, som si ich veľmi obľúbila a radím ich k tým najlepším, aké sa mihli mojou kozmetickou zbierkou. Uhorková pleťová maska je v zelenom obale s uhorkou (aké prekvapujúce). Na zadnej strane nájdete dostatočne veľké zloženie i objem. 10 ml mi vystačilo na dve použitia. Hustá zelená maska vonia pekne. Sviežo, trochu naozaj pripomína uhorky, ale keby som ju mala ovoňať a nevedela by som, že je uhorková, asi by mi nenapadlo povedať, že je práve taká . Nanášam ju na dôkladne vyčistenú pleť, dobre sa nanáša aj bez štetca. Nechávam ju pôsobiť okolo 10 minút a potom ju zmývam vlažnou vodou, celkom dobre to ide aj bez hubky, ale s ňou je to rýchlejšie. Všimla som si, že na pleti ma štípala, ale pleť nebola po umytí červená. Nepríjemný pocit po chvíli ustúpil a potom som si už nevšimla nijaké negatívne pocity. Po umytí je ten pohľad v zrkadle na nezaplatenie :) Pleť je viditeľne čistejšia a aj množstvo čiernych bodiek sa stratí. Je svieža a hydratovaná, jemné linky sú vyhladené. 

Plusy:
  • dostatočné množstvo aj na dve použitia
  • hustá zelená maska sa dobre nanáša aj bez štetca
  • svieža vôňa
  • čistí, vyhladzuje linky,odstraňuje čierne bodky
Mínusy:
  • štípala na pleti
Maska stojí 2 eurá a kúpite ju v predajni alebo eshope Marionnaud.

Ktorú pleťovú masku SYX ste skúsili? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Od značky SYX by som chcela vyskúšať balzam na pery ale táto maska vyzerá super, mám rada vôňu uhoriek :) keď budem zajtra v Marionnaud v PN tak sa tam pozriem na ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam aj čokoládovú a samozahrievaciu,boli na zjedenie :)

      Odstrániť
  2. Okurkovou masku jsem chtela vyzkouset od Freemana, ale zatim jsem na ni nikde nenarazila a z internetu se mi moc objednavat nechce :-) Tahle me zaujala hlavne tim, ze odstranuje cerne tecky, tech se porad nemuzu zbavit :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono na čiernych bodkách je najhoršie, že sa zasa objavia :)

      Odstrániť
  3. akurát dnes som ju dostala tak sa teším až ju vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tejto značky som ešte neskúšala, ja mám rada od Dermacol :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám tiež rada Dermacol. Táto značka SYX mi nič nehovorí, Zarazilo ma trochu to štípanie pleti:(

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe