Fakt voňavá maličkosť

18:27

Občas sa ku mne dostanú produkty, o ktorých sprvu pochybujem, či majú ozaj nejaký význam. Skrátka si poviem, že bez nich by som sa pokojne zaobišla, že nie sú natoľko potrebné, aby mi zaberali to málo miesta, ktoré mi ešte  kúpeľni ostalo (vzhľadom na to, že mi patrí 3/4 kúpeľne a odkrajujem si aj z tej poslednej štvrtinky, ktorá ešte ostala zbytku rodiny). Ale potom taký produkt skúsim a jednoducho sa doň zamilujem! Do tejto kategórie patrí aj vlasový parfum od Baley.








Nenapíšem nič prekvapujúce, keď napíšem, že obal je opäť raz dokonalý. Na to má Balea nos. Robiť dokonalé obaly, ktoré vás v drogérii zaujmú natoľko, že si kúpite ďalší sprcháč, hoci na vani sú otvorené húfy iných, prípadne soľ do kúpeľa, telové mlieko, pleťovú vodu a tak. Áno, tak som nakupovala nedávno, mám to ešte v živej pamäti. Zamilovala som sa do kivi sprchového gélu, ale o tom nabudúce. Obal doslova dýcha jarou, teplom, slnkom a bezstarostnosťou jarným dňom vlastnou. Je to živé, hravé a určite to upúta pozornosť. Má 100 ml, je malý, skladný a ľahko zabaliteľný aj na cesty a viem, že tento rok so mnou pocestuje aj na dovolenku a je mi jedno, kde skončíme. Hlavne, že budem s Richardom a bude tam aspoň trochu teplo. Rozprašovač je chránený malým vrchnáčikom, ktorý drží dobre. Zloženie je dobre čitateľné a aj celkom prijateľné. No a teraz k využiteľnosti - keď som si prečítala, že domov mi prišiel parfum na vlasy, nechápavo som si ho obzerala. Na čo mi toto bude? Veď si do vlasov prsknem parfum a som spokojná. ALE! Tento názor som rýchlo zmenila. V prvom rade to bolo kvôli vôni. Sladkej, ale jemnej a nie rušivej stále dosť sviežej a veľmi pozitívnej. Je dosť návyková, keď streknem raz, musím ešte minimálne raz, lebo je pekná. Prevonia vlasy, je ho cítiť pri pohybe i česaní. Riško mi v ten deň povedal, že mi krásne voňajú vlasy a ja som v tom okamihu vedela, že už ho z ruky nedám a rozhodne si nepoviem, že je to sprostosť. Druhá vec, ktorou si ma získal, je jeho schopnosť pohltiť pachy. Vysmážala som v kuchyni placky a potom som mala ísť von. Smrdela som ako závodná kuchyňa, ale nemala som čas zmyť sa, vyfénovať sa  a ísť. Tak som si strekla do vlasov tento malý šikovný poklad - a nepríjemné pachy i pocit z nich bol v okamihu preč. Podobne to bolo aj s cigaretovým dymom. V lete to skúsim aj po grilovačke. Celkový dojem je výborný. Sprvu to bol pre mňa úplne zbytočný produkt, dnes si ho neviem vynachváliť, lebo dokáže zachrániť situáciu.
Plusy:
  • pekný, pozitívny obal
  • veľmi príjemná vôňa
  • ľahká aplikácia
  • pohlcuje pachy, prevonia vlasy

Mínusy:
  • nenašla som
Sprej kúpite v DM drogérii a určite si vyberiete aj iné Balea chuťovky :) Stojí 3,09.

Máte produkt, ktorý ste považovali za zbytočný a potom ste si ho obľúbili?

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. To zní skvěle! Hlavně jestli pohlcuje pachy, tak to bude skvělý pomocník, protože cigaretový kouř a smaženou vůni kuchyně, která je někdy v hospodách a restauracích, na vlasech vážně ráda nemám. Určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno, práve kuchyňa a cigaretový dym ho otestovali :)

      Odstrániť
  2. Já si ho taky nemůžu vynachválit, po dlouhé době je to zase novinka, která se moc povedla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám s nim žiaden problém a keďže ho nepoužívam denne, určite pomerne dlho vydrží :)

      Odstrániť
  3. koukala jsem na nej, ale nakonec jsemsi o nevzala a ted toho docela dost lituji.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky nejsem moc na takové spreje. ale můžou být fajn.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám spreje ako také rada, len ten popis, že parfum na vlasy, ma prekvapil :)

      Odstrániť
  5. moja mamka už asi rok hľadá niečo podobné, tak konečne jej to môžem kúpiť lebo doteraz som ju presviedčala že takáto vec určite neexistuje :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe