Levanduľový a lipový organický balzam na pery od Soaphorie

18:29

Bez dobrého balzamu na pery z domu ani nevyjdem. Vždy musím mať nejaký po ruke, lebo nznášam ten pocit, že pery sú suché a nedajbože by mohli popraskať- nie je to len estetický problém, aj to dosť bolí. Od Soaphorie som mala pred pár mesiacmi úžasný balzam. Bol vanilkový a bol v kelímku. Bola to radosť ochutnať a radosť používať. Potom sa objavili nové organické balzamy v tyčinke, medzi nimi ozaj zaujímavé príchute ako levanduľa, lipový kvet alebo medovka. No splnený sen! Práve levanduľa a lipový kvet skončili u mňa doma.









O balzamoch si môžete prečítať:

     "Jedinečné organické balzamy na pery si zamilujete pre ich dokonalú výživu s unikátnym zložením!


Regeneračné a hĺbkovo vyživujúce maslá a oleje v bio kvalite ako sú:



- kakaové maslo – vyživuje a ochraňuje proti nepriaznivým vplyvom prostredia,
- bambucké maslo – navracia vláčnosť a elasticitu,
- ricínový olej - hydratuje a dodá nekonečne zvodný lesk ,
- kokosový olej - vysoký obsah antioxidantov, ktoré v podobe vitamínov A, C a E zabraňujú starnutiu pier,
- hroznový olej - vypína pery a dodá obrovskú dávku vitamínu E
- olej z marhuľových jadier - zjemňuje, upokojuje.
Včelí a mandľový vosk sú len čerešničkou na torte! Nechajte sa zlákať nielen zložením, ale i božskými vôňami prírody!"


Mám veľmi rada Soaphoriu, zbierka jej produktov sa mi utešene rozrastá a vždy sa teším na nové kúsky. Inak tomu nebolo ani teraz, najmä preto, že ma čakal levanduľový balzam na pery :) Obaly sú veľmi pekné. Zdobí ich prekrásna fialová levanduľa a žlté lipové kvety. Pôsobia úplne uveriteľne, vďaka tomu na mňa dýcha príroda a je radosť sa na ne pozerať. Sú malé, ľahko sa vmestia do každej kabelky a možno ich tak mať stále pri sebe. Ich úžasná vôňa človeka na malý okamih prenesie do levanduľových polí alebo rozvitnutého parku plného líp. Ich vôňa je taká prirodzená, taká nefalšovaná a pravá, až mám pocit, akoby som pri tých rastlinách stála. Toto všetko sú ozaj pozitíva, výborné vlastnosti, ktoré ma nadchli. Sú tu aj vlastnosti, ktoré ma nadchli trochu menej. Prvým je chuť. Levanduľový balzam má  výraznú a ostrú chuť. Keď mi dal Riško pusu a mala som tento balzam, povedal mi, aby som ho už nepoužívala :) Ani jemu nechutil. Lipový kvet je o niečo jemnejší, ale stále dosť výrazný na to, aby tá chuť bola rušivá. Levanduľový balzam dodáva perám jemný farebný nádych, trošku do fialova, čo je doma fajn, ale keď idem von, neberiem si ho - tam by sa mi tá farba veľmi nepáčila. Lipový kvet mal ešte jedno negatívum - keď som mala popraskané pery a naniesla som na ne tento balzam, pery ma začali štípať. Jemná kožtička okolo pier mi trošku sčervenela a nepríjemný pocit ustúpil až potom, keď som si zotrela posledné zvyšky balzamu. Nemohla som ho používať, preto som ho posunula sestre so slovami, nech si s ním urobí, čo chce. Levanduľový míňam, ten mi okrem chute neprekáža. Pery pekne hydratuje, zjemňuje a chráni pred vysušovaním. Tieto dve príchute by som si už určite nekúpila, ale stále sú tam ešte lákavé kúsky, ktoré by som chcela skúsiť. Ako som sa dozvedela do Soaphorie, do balzamov začali pridávať menej silíc - znam,ená to nielen jemnejšiu chuť, ale aj podstatne menšie riziko podráždenia. Už doma testujem vanilkový a môžem vám už teraz povedať jedno - je rozprávkový :)

Plusy:
  • veľmi pekné obaly
  • príjemná, uveriteľná prírodná vôňa
  • maličké, všade sa vmestia
  • hydratujú a zjemňujú pery
Mínusy:
  • ostrejšia chuť, dosť výrazná
  • po lipovom kvete ma trochu štípali pery i jemná kožička okolo nich
Cena balzamov je 2,90 za kus a kúpite ich na stránke Soaphorie alebo v partnerských eshopoch.

Mali ste niektorý organický balzam na pery? Ako ste boli spokojní?



You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Luci, mám ten lipový a skúsenosť rovnakú... Tá chuť je veľmi OSTRÁ a tiež ma trošku štípe, aj keď k červenej držke som sa teda ja nedopracovala :) Je to ale škoda, lebo vyživoval skvelo.
    Ani som ho nedopoužívala a šetrím si ho do porovnávacej recenzie s tým kelímkovým od Soaphorie :D, potom pôjde... niekam :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je, tak to je skoda, ze maji takovou chut, jinak vypadaji vazne krasne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takové hezké složení! A jaké pak zklamání. Osobně mi většina levandulové kosmetiky nevoní (i když sušenou levanduli miluji, tu mám všude po bytě) a škoda té chuti/vůně. No a ten druhý pálivý, to jsem u balzámu ještě asi nezažila. Škoda přeškoda :) Jinak skvělá recenze, vždy si ráda počtu, když bloggerka píše i negativa a ne jen, že je všechno super a skvělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala aj vanilkový a bol mňam! Možno tu boli nejaké látky, ktoré mi prekážali, ale verím, že budem o nich ešte v dobrom písať :) Snažím sa byť čo najobjektívnejšia :)

      Odstrániť
  4. Škoda, nalákají obalem a potom tak zklamou. Poznám ten pocit, ale pálivý balzám na rty bych si tak nenechala.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, Soaphoria má úžasné produkty :) Nádherne a ekologicky balené, teraz som mala len smolu, že mi nesadli.

      Odstrániť
  5. Teda taková škoda, ty mínusy jsou opravdu velké

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak, ale som si istá, že tie balzamy majú aj svojich fanúšikov, lebo Soaphoria je obľúbená :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe