Tip na nákup: výpredaj za 99 centov

17:19

Čo je horšie ako surfovať po rôznych stránkach? Odoberať newslettery a potom nakupovať! Keď mi v mailovej schránke pristál výpredaj všetko za 99 centov, samozrejme, neváhala som a nakúpila som :) Richard len krúti hlavou (ešte mlčky), otec krúti nechápavo s hlavou (že je to všetko na jedno kopyto) a mamina len povzdychne, či toho nemám dosť (ale usmieva sa, viem, že je na mojej strane). Na stránke http://www.superstyle.sk/ som nenakupovala prvý raz. Moja zbierka sa utešene rozrástla.
















Na stránke nájdete náramky, retiazky, okuliare, náušničky a dopredaj posledných kusov niektorých výrobkov. Predtým ste na nej našli najmä elegantné kúsky, také, ako som si nakúpila ja. Dnes sú v ponuke iné, trošku ležérnejšie šperky, ktoré ku mne síce nepasujú, ale tiež by som si vedela vybrať. Čím viac razy nakúpite, tým väčšiu zľavu na ďalší nákup dostanete. Ja mám momentálne zľavu 15% a je to viac ako potešiteľné. Minimálne pre maniaka ako som ja :) S obchodom  mám dobré skúsenosti, bižutéria mi zakaždým prišla poriadne zabalená, aby sa jej nič nestalo, s návodom, ako sa o ňu starať, aby bola krásna čo najdlhšie. K nákupu som dostala aj darček, takže vidno, že firma sa o svojich pravidelných zákazníkov dobre stará. Komunikácia s eshopom je bezproblémová. Pri mojej poslednej objednávke som urobila chybu a keď som ich poprosila o pomoc, zakrátko som dostala odpoveď s tým, že všetko sa napraví a nemusím si s tým viac lámať hlavu. Nákup rozhodne odporúčam, možno vám niečo padne do oka. 

Ako vidíte na fotkách, úplne som prepadla magnetickým náramkom. Okrem jedného (toho strieborného) sú všetky na magnet a neviem si ich vynachváliť. Sú pekné, ľahké, ľahko sa zapínajú (ide to aj bez pomoci ďalších rúk) a je toľko farebných možností, že si vyberiem ku každému outfitu. 

Už som si zakázala nakupovať (veru, už zasa), ale podobným akciám neviem odolať :)

Páčia sa vám magnetické náramky? Máte svoj obľúbený?

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. Ja si poridila ten v bile barve.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám od nich spoustu náramků. :-) Ale souhlasím s tebou, jejich změna také není nic pro mě. Docela mě to mrzí, taky u nich mám takovou slevu a už se dalo vybírat jen z posledních kusů.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja naramky skoro nenosim, ale vypadaji moc hezky :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe