Today Tomorrow Forever

18:30

Avon predáva naozaj úžasné vône - Today Tomorrow Forever patria  tým najkvalitnejším, aké som kedy mala. Pokojne sa môžu porovnávať aj s drahšími značkami, ktoré zoženiete v parfumériách. Dlho som ich prehliadala, lebo 50 ml balenie stojí 32 eur a kým som nezarábala (alebo poriadne nešetrila), boli nad moje finančné možnosti (teda niežeby to teraz bola bohvieaká sláva). Pred pár rokmi bola nejaká výborná akcia (musela  byť výborná, inak by som si to nekúpila) a ja som sa dostala k svojej prvej vôni Today Tomorrow Forever. Odvtedy sa píše náš príbeh, pretože moja láska k týmto vôňam rastie. Chcem každú :)

















V ponuke nájdete tieto vône:

  • Today Tomorrow Always AMOUR: Radostná kompozícia sviežich šťavnatých citrusov, kytice lupeňov jazmínu a nádhernej magnólie a základu krémového pižma.
  • Today Tomorrow Always In Bloom: Táto vôňa rozkvitá ako exotická kytica jedinečných kvetov: jemného pomarančovníka, plumérie a strelície. Drevité tóny pižma tejto zmesi dodávajú nádych zmyselnosti.
  • Today Tomorrow Always TOGETHER: Jedinečná kompozícia kvetinových tónov, čistého jantáru a broskyne vás zahalí do svojej bohatej arómy.
  • TODAY Tomorrow Forever: Osviežujúce tóny frézie a kaktusu v spojení s radostnou kyticou ibišteka a kvetu pomaranča na základe exotického indického santalového dreva a zamatového pižma.
  • Today TOMORROW Forever: Jemná orientálna vôňa sviežich tónov maliny, jemnej broskyne a kvetinového srdca zloženého z indického jazmínu a africkej fialky. Exotický základ vône obsahuje hrejivý jantár, zmyselné pižmo a drevité tóny palisandru.
  • Today Tomorrow ALWAYS: Svieža vôňa z kategórie ovocno-kvetinových vôní, prekypujúca tónmi žltého tulipánu, karamboly a ľalie.
Niektoré vône sú v ponuke stále, iné prídu, chvíľku potešia naše srdcia omamnou vôňou a potom zasa odídu, aby ich nahradili nové. V ponuke sú v 30 alebo 50 ml balení. Flakóny sú veľmi pekné. Častokrát je na nich nejaký premyslený detail, niečo, čo okamžite zaujme. Majú rôzny tvar, niektoré sú pokreslené, iné zasa ozdobené príveskom. Majú len jednu chybu - sú neskutočne masívne a ťažké! Keď ich mám v kabelke, tŕpnem,aby niekomu nepadla na nohu a nezlomila mu ju. Už som premýšľala, že by som si kúpila plniteľný rozprašovač na parfumy, jeden doma mám na Light Blue, lebo tú si zásadne kupujem len v 100 ml balení a tiež má veľmi ťažký flakón, ale pri nákupoch si naň nikdy nespomeniem. Bolo by to celkom výhodné, lebo ozaj to nie je sranda vláčiť ich v kabelke. Vône sú prekrásne. Od ľahkých kvetinových vôní, ktoré voňajú jarou, nehou a slnkom, po ťažšie, orientálne vône, stále ale dosť jemné na to, aby som ich mala rada aj ja. Najradšej mám výdrž. Vône držia takmer celý deň, cítim ich aj večer, veľmi pekne prevoňajú aj vlasy a každý pohyb zaručí, že ucítite vôňu svojho vyvoleného parfumu. Čoskoro budú v predaji aj ľahšie verzie najobľúbenejších vôní - parfumované telové spreje, ktoré ešte zintenzívnia vôňu. Som na ne celkom zvedavá, jeden si kúpim určite a potom sa rozhodnem, či mi za to stoja alebo ostanem verná parfumom. Týmto výrobkom od Avonu nemám čo vyčítať. Trošku ťažší flakón síce nie je radosť nosiť, ale ukrýva v sebe voňavý poklad, ktorý vydrží celý deň. 

Plusy:
  • dosť veľký výber
  • pekné flakóny
  • veľmi dlho vydrží, cítiť ju počas celého dňa
Mínusy:
  • ťažšie flakóny
50 ml balenie stojí bez akcie 32 eur, 30 ml balenie stojí bez akcie 25 eur, ale dajú sa kúpiť veľmi výhodne, len treba sledovať katalógy.

Mali ste niektorú z týchto vôní? :)


You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Neměla jsem ani jednu, škoda že k nim nejde přivonět nějak přes monitor. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. po tej s bielym kvetinovým vzorom a tá čo má srdiečko som pokukovala aj ja :) tiež mám odtiaľ niektoré totálne super vône :)

    skúšala si aj tie telové spreje? niektoré používam miesto voňavky či parfúmu čo sú tak skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. My s mamkou máme doma tu kostku. První si ji objednala pro sebe, protože jí krásně voněla a když ji měla doma, tak jsem si ji začala půjčovat a nakonec mi ji dala :D Voní fakt úžasně a dlouho vydrží :)

    Life by Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som ju musela kúpiť aj mamine, inak by mi minula moju :)

      Odstrániť
  4. Já mám velmi ráda TODAY, to je ta skleněná kostka. Je to má nejoblíbenější od Avonu...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám tú so srdiečkovým príveskom a milujem ju :) vôňu má krásnu a naozaj ju cítiť až do večera

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Today milujem....tomorrow mi nejako nesadol bohuzial...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá je niečím iná, preto nie vždy sadnú :) Ale kvalitné sú.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe