Kráľovná renesancie

17:08

Renesancia, alebo tiež obrodenie, znovuzrodenie, je epocha v kultúrnom a duchovnom vývoji v západnej a strednej Európe súbežná s náboženskou reformáciou a nadväzujúca na antiku, najmä na Platóna. Vznikla v talianskych mestách v 15. storočí ako výraz svetského a humanistického sebavedomia zámožných mešťanov a nového záujmu o staroveké umenie. Vždy ma toto obdobie fascinovalo. Bol to úplný obrat v myslení. Na život sa začalo pozerať úplne inak, už tu nebolo len náboženstvo a to, čo bude po smrti. Prišlo vyzdvihovanie práva človeka na prirodzené, šťastné prežívanie života na zemi, láska k prírode a racionalizmus. Viera v seba samého. Kráľovná renesancie je mydlo, ktoré je pastvou pre oči. 











O mydle si môžete prečítať:


      "Kráľovná renesancie“ v sebe ukrýva exfoliačné zrniečka maku a vanilky, ktoré účinne, ale šetrne odstránia odumreté bunky a tak pripravia Vaše telo na letmé dotyky slnečných lúčov. Vôňa jarných kvetov, pivonky a ibišteka so sladkými podtónmi vanilky očarí a pozitívne naladí nielen Vás, ale každého vo Vašom okolí. "

Mydlo Kráľovná renesancie je balené v plastovom obale, ktorý vyzerá len ako sáčik, previazané šnúrkou, ktorá vyzerá ako špagátik k mydielku je pridaná papierový lístok so všetkými potrebnými informáciami. Vyzerá krásne a je to ideálny darček pre každého, nemusí byť ani milovníkom prírodnej kozmetiky. U nás doma si ho obľúbili všetci. Richard sa síce vyjadril, že vyzerá trochu plesnivo, ale on len nevie, o čom hovorí :) Farebná kocka pripomína umelecké dielo. Kúsky kvetov a mak vytvárajú nezameniteľný kúsok mydla, ktorý poteší telo i ducha. Vôňa je jemná, zemitá a zvláštna, nie je výrazná a pri umývaní vytvára okolo mňa voňavý opar. Mak slúži ako exfoliačná čiastočka, preto je mydlo zároveň aj peelingom.  Mydlo je veľmi dobrou náhradou sprchového gélu. Pokožku umýva, hydratuje a zjemňuje. Mak pomáha odstraňovať odumreté bunky a pokožka tak ostáva hodvábne jemná. Je nádhernou ukážkou zručnosti a precíznosti tých, ktorí ho vyrábajú. Mydlo je z limitovanej série organických mydiel na váhu. Momentálne sú v ponuke dve, Italian Job olivové mydlo s bazalkovým pestom a paradajkovým pyré a Oceanizer s morskou soľou, spirulinou a zelenými riasami. 

Plusy:

  • Mydlo je veľmi pekne zabalené a samo vyzerá ako umelecké dielo
  • Zaujímavo vonia
  • Vďaka maku je aj ako peeling
  • Pokožku umýva, hydratuje a zjemňuje

Mínusy:

  • Nenašla som
Organické mydlá na váhu stoja 4 eurá za 100 gramov a nájdete ich na stránke Soaphorie.

Skúsili by ste niektoré z týchto mydielok? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Na pohľad nevyzerá práve najkrajšie :D Ale určite má dobré účinky :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ,,ale on len nevie, o čom hovorí :) " :D ma pobavilo :D a mydielko aj mňa láka :D ach....

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe