Najdokonalejší a ešte aj bio

17:53

Najskôr som si ho nevšimla. Moje oči patrili inému. Bol taký nežný, taký vznešený, taký vzácny. Pútal moju pozornosť, učaroval mi. Nebolo nám ale súdené byť spolu. Vzácny okamih uletel, ostala len farebná spomienka. Potom sa ale všetko zmenilo. Prišiel on. Zamilovala som sa doň. Pre jeho dokonalosť. Pretože to je to správne slovo, ktoré vystihuje jeho podstatu. Lesk na pery PHB je pán božský medzi mojimi leskmi na pery. 









O lesku na pery si môžete prečítať:

      "Zvýraznite svoje pery odleskami prirodzene vyzerajúcej farby. 100% prírodný produkt. Vhodný pre vegánov a netestovaný na zvieratách. Organické a Fair Trade Bambucké maslo spolu s Jojobovým olejom pery hydratujú a chránia.
Zloženie:
Butyrospermum Parkii Fruit (Unrefined Organic Shea Butter), Ricinus Communis (Organic Castor Seed Oil), Simmondsia Chinensis (Organic, cold pressed, Jojoba Seed Oil), Limnanthes Alba (Organic Meadowfoam Seed Oil), Euphorbia Cerifera (Candelilla Wax), Mica (reflects light, reduces apearance of pores and fine lines), Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499) (oxidised, produces beautiful earthy tones)"

O značke PHB ste si mohli prečítať v nedávnom článku o najkvalitnejšej pleťovej maske, akú som mala. Používam ju týždenne, stále jej je skoro polovica, takmer neubúda. Okrem masky som si vzala aj lesk na pery. Dekoratívnej bio kozmetiky veľa nemám, no po prvých skúsenostiach s leskom, riasenkou a očnými tieňmi ma utvrdili v tom, že kvalitou je porovnateľná s tým, čo si bežne kupujeme v drogérii a hemží sa to chémiou. Na krabičke nájdete informácie o tom, že produkt nie je testovaný na zvieratách, je vhodný pre vegánov a tiež zloženie. Maličký lesk v odtieni Florence sa krásne vmestí do každej kabelky,  aj tej mojej najmenšej a nosím ho tak so sebou na moje túlačky. Vďaka šikovnému aplikátoru sa dobre nanáša. Vonia krásne. Ako raw tyčinky, ktoré si niekedy s takou radosťou kúpim. Inak neviem, k čomu by som ju prirovnala. Chutí zaujímavo. Ako ovocný cukrík :) Nie je to nepríjemná ani rušivá chuť. Naopak, je tak zvláštna, až je príjemná a chutná. Stačia dva ťahy a pery sú výborne nalíčené. Na slniečku hádže veľmi pekné odlesky, trblietajú sa a sú také šťavnaté! Narozdiel od klasických leskov na pery, tento ich nielenže nevysušuje, ale hydratuje ich a chráni ich pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Výdrž je podľa toho, či jem alebo pijem, hodinku vydrží, občas aj dlhšie. Nezachádza do vrások, nerozlieva sa a jemne sa otláča na pohár, keď pijem. Zamilovala som si ho pre jeho farbu a úžasnú kvalitu.

Plusy:
  • maličký, všade sa vmestí
  • šikovný aplikátor
  • príjemná vôňa
  • dobrá chuť
  • krásna farba
  • pery hydratuje a chráni
  • zloženie
Mínusy:
  • žiadne, akurát sa jedná o niečo drahší kúsok
Lesk kúpite na stránke http://biokozmetikaorganicare.sk/, kde stojí 22,50 a nájdete ho vo viacerých odtieňoch.

Máte skúsenosti s bio dekoratívnou kozmetikou? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Na perách vyzerá veľmi pekne :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe