Najslávnejšia červená micelárka

18:12

Spomínam si na to akoby to bolo včera. Študovala som v Nitre a objavila som veľkú novinku - obrovské nákupné centrá, ktorým som sa dovtedy úspešne vyhýbala. So spolužiakmi sa to ale nedalo. Ako partia sme sa vychytili práve tam, kde sme si mohli sadnúť na kávičku, poobdivovať výklady a občas čo to utratiť. Práve tam som narazila na lekáreň, kde mali veľké výpredaje. Nalákali ma, aby som šla dnu. Tam som našla milé malé červené balenie micelárnej vody. Nevedela som, čo je micelárna voda, ale vzala som si ju. Veď skúsim, nie? Tak som spoznala Biodermu a jej najslávnejšiu micelárnu vodu.







O micelárnej vode si môžete prečítať:

     "Ako výsledok inovatívneho prístupu, BIODERMA ako prvá vyvinula micelárne pleťové vody. Micelárna pleťová voda Sensibio H2O, špeciálne vyvinutá pre citlivú, normálnu, až suchú pokožku, jemne čistí tvár a oblasť očí. Odstraňuje vodovzdorný mejkap. Súčasťou jej zloženia sú micely, ktoré účinne odstraňujú nečistoty a súčasne udržiavajú rovnováhu pokožky (neobsahuje mydlá, fyziologické pH). Upokojujúce aktívne zložky znižujú začervenanie, zabraňujú podráždeniu, ktoré často vzniká v dôsledku čistenia pokožky. Voda Sensibio H2O je vynikajúco tolerovaná nielen pokožkou, ale aj očami (testované pod dohľadom očných lekárov).
Zloženie
WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE."
Pri Bioderme sa mi páči, že si možno vybrať balenie vo veľkosti 250 ml alebo 500 ml, pričom zohnať sa dá aj 100 ml balenie. Práve to najmenšie býva občas darčekom pri nákupe produktov Sensibio. Nesmiem zabúdať ani na veľmi dobré akcie 1+1 zadarmo, ktoré využívam veľmi rada a pravidelne sa tak zásobujem práve micelárnymi vodami (a raz sa mi tak zadarilo aj Atoderm mlieko). Momentálne ma najviac teší práve to najmenšie balenie, lebo viac chodím preč a môže so mnou spokojne cestovať - nezaberie veľa miesta a keď sa voda minie, prelejem si do obalu micelárku z môjho pollitrového balenia. Sensibio sa nesie v červených farbách a červená micelárka nám robí radosť už viac ako dve desiatky rokov. V priesvitnom obale sa ukrýva šikovný pomocník, ktorý mi uľahčuje každodenné odličovanie. Micelárna voda je bez výraznejšej vône, niečo cítite, ale ani to nevnímate. Neobsahuje alkohol, preto je vhodná pre všetky typy pleti. Výborne odličuje oči bez toho, aby ma štípali alebo by slzili. Poznám síce osoby, ktoré mi povedali, že ich v očiach štípala, ale ja som s ňou problém nemala. Rýchlo a ľahko odstraňuje make up, pričom pleť nedráždi a zanecháva ju jemnú. Odličuje aj dlhotrvácne rúže či lesky, tiež stačí jeden ťah, len si potom nemôžem obliznúť pery - chutí to hnusne. Na odličoavanie je úžasná, ale nie je určená na hĺbkové čistenie pleti. Deň - dva mi postačí len ona a vidím, že pleť je ešte pekná a čistá, ale už potom sa stav zhoršuje a vidím, že pleť potrebuje dôkladne čistiť. Prečo to spomínam? Lebo kamarátka si ju kúpila a týždne používala len ju. Začali sa jej viac tvoriť čierne bodky a vyrážky. Až potom mi uverila, že skorej odličuje ako čistí. Okrem toho, že je výborná pre pleť, pomôže aj mojej riasenke, ak je už suchšia. Stačí pridať pár kvapiek micelárnej vody (alebo očných kvapiek, ale také nemám) a riasenka maľuje ako nová. Raz sa mi tak podarilo predĺžiť životnosť mojej obľúbenej riasenky na rok. Ku koncu síce farbila z posledných síl, ale minula som ju ozaj do dna :) Toto bola moja prvá micelárna voda, ku ktorej sa pravidelne vraciam. Skúšam rôzne značky, niektoré sú lepšie, iné horšie, ale Bioderma je skrátka taká tá srdcová, ktorá spustila môj príbeh s micelárnymi vodami :)
Plusy:
  • na výber z viacerých veľkostí
  • takmer nevonia
  • neštípe v očiach ani n pleti
  • ľahko odstraňuje riasenku, ceruzku i make up a pripravuje pleť na ďalšie čistenie
  • pomáha predĺžiť životnosť riasenky
Mínusy:
  • nenašla som, je to môj obľúbený produkt (už niekoľko rokov)
Biodermu zoženiete v dobrých lekárňach i na internete. Cena za 250 ml micelárnej vody sa pohybuje okolo 14 eur.
Učarovala vám táto micelárna voda? Alebo máte iného favorita? :)

You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. Nějakou micelárku od Biodermi si chci také pořídit. :) Hezký článek.
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak mám v plánu si pořídit micelárku od Biodermy, ale až mi dojdou zásoby micelárek, které potřebuji spotřebovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už si od ní taky musím něco pořídit, všude slyším samou chválu a stále v obchodé kolem ní jen chodím.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tuto micelární vodu mám už dlouho zálusk určitě si ji brzo pořídím, protože pořád o ní čtu plno kladných recenzí :-)
    LuxureGirl

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já ji mám a nepřipadá mi nijak výborná pleť pořádně nevyčistí a řasenku dolů nedá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zaujímavé, mne rýchlo odlíči aj vodeodolnú riasenku :)

      Odstrániť
  6. Mám ji taky doma a až mi dojde, tak si ji určitě koupím znova. :-) Je výborná.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím se přiznat, že jsem ji ještě nezkusila.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som ju mala tiež a je najlepšia ! :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe