Hyalurónové novinky

18:10

Každá z nás sa chce vo svojom tele cítiť dobre a páčiť sa. Používame kozmetiku, ktorá sľubuje riešenie toho či onoho problému. Čím som staršia, tým intenzívnejšie si uvedomujem, že akné už nie je to jediné, čo ma núti pri pohľade do zrkadla zamyslieť sa, kto je ten puberťák v ňom. Rovnako ma hnevá aj začervenanie a plne si uvedomujem, že pleť musím hydratovať podstatne viac ako kedysi. Jemné linky sa zjavujú, pleť býva unavenejšia, musím bojovať s kruhmi pod očami. Dermacol priniesol hyalurónové novinky, ktoré pleť spevnia a a hydratujú. Teda, mali by.






O micelárnej vode s kyselinou hyalurónovou si môžete prečítať:

     "Osviežujúca čistiaca micelárna voda perfektne odstráni nečistoty pleti, dokonca aj vodoodolný make-up. Kyselina hyalurónová pleť spevňuje, vypína a hydratuje. Ráno a večer aplikujte na pleť pomocou vatového tampónu. Najprv odlíčte oči a pery, potom zvyšok tváre. Pri odlíčení tváre postupujte vždy smerom od stredu do strán a jemne stierajte. Nakoniec vyčistite aj krk a dekolt. Neoplachujte."

Micelárne vody používam rada už roky. Začalo to Biodermou, potom bolo pár rôznych kusov, až kým neprišla Mixa a neukázala mi, aká kvalitná naozaj je. Micelárku od Dermacolu som prijala s radosťou a zvedavosťou, aká bude. Má 400 ml, je v priesvitnom obale, na etikete nájdete dobre čitateľné zloženie. Je bez výraznejšej vône, čo mi pri produkte na odličovanie vyhovuje. Na tvári a ani v očiach neštípe, preto ju používam na odlíčenie celej tváre. Začínam očami. Páči sa mi, že neostávajú červené ani podráždené, neštípu a po použití nemám žiadny problém. Stále sa  ale neviem ubrániť pocitu, že s odličovaním riasenky a ceruzky (najmä mojej vodeodolnej gélovej má trochu problémy. Kým ich odlíči, najprv ich rozmaže a chvíľku to trvá. Čiže pri očiach je jediným mínusom to, že to trošku dlhšie trvá. Potom odlíčim pery. Faktom je, že nemá problém odlíčiť aj dlhotrvácne farby na pery (napríklad 16 h Lip Colour od Dermacolu), ale potom sa nesmie dostať do úst, lebo veľmi nepríjemne chutí.  Odličuje dobre, ale dobre nechutí :) Tvár odlíči v podstate jedným ťahom. Bez podráždenia a začervenania. Pleť ostáva čistá a tak príjemne jemná, svieža a hydratovanejšia. Netreba pleť oplachovať, neostáva lepkavá. Pre mňa je to ale len prvý krok, nasleduje minimálne pleťový gél/mliečko a pleťová voda s krémom. Pri odličovaní pleti mínusy nevidím, som spokojná.

Cena micelárnej vody je 6,89 za 400 ml, čo vôbec nie je zlá cena.






O osviežujúcej hydratačnej maske na oči si môžete prečítať:

     "Osviežujúca hydratačná maska na oči perfektne rozjasní oblasť okolo očí. Chladivá gélová textúra a kyselina hyalurónová dodá jemnej pokožke extra dávku hydratácie a osvieženia. Vyhladzuje jemné linky pod očami a zabraňuje ich vzniku. Zvyšuje elasticitu pokožky očného okolia . Okamžite odstraňuje opuchy a tmavé kruhy. Intenzívne regeneruje a upokojuje.
Objem / hmotnosť: 6 použití (6x6 g)
Aplikujte na očistenú pleť jemným pritlačením pod oči.
Nechajte pôsobiť 15-20 minút.
Vyhnite sa kontaktu so sliznicou oka!
Potom masku odstráňte, očné okolie opláchnite a ošetrite očným krémom HYALURON THERAPY 3D EYE & LIP.
Masku aplikujte na oči 1-2x týždenne."
Masky určené len na očné okolie nepoužívam veľmi dlho, skorej len sporadicky, ale napriek tomu vždy doma nejakú mám. Obyčajne si ich kupujem po kuse (teda dva kúsky v balení), preto ma milo prekvapilo, že v balení je masiek na 6 použití. Každé balenie je vákuovo uzavreté, kúsky masky sú v tekutine, ktorej je tam dosť. Nemusíte sa obávať, že by ste si otvorili suché balenie. Výrobok nemá takmer nijakú vôňu. Pri vyberaní si treba dať pozor, aby ste jemnú masku neroztrhli. Pleť si najskôr dôkladne vyčistite. Masku opatrne vyberte a pritlačte si jednotlivé kúsky pod oko. Netreba tlačiť, maska sa pricucne. Stalo sa mi, že som si dala masku a išla som čosi robiť k počítaču. Ako som si tak spokojne sedela a písala, zrazu som ucítila, ako sa mi čosi kĺže dolu tvárou. A toť, maska sa mi rozcapila na stole :) Odvtedy si vždy po aplikácii ľahnem a buď si chvíľku čítam alebo lúštim krížovky, aby maska držala tam, kde má. To je podľa mňa jediné jej mínus - pri sedení alebo chôdzi sa môže šmýkať dolu. Jemnú pleť okolo očí nedráždi, neštípe, nespôsobuje podráždenie. Po zhruba 20 minútach dávam masku dolu. Jemné linky sú vyhladené, očné okolie je jasnejšie a svieže, kruhy pod očami síce nezmiznú, ale mám dobrý pocit z toho, že som pre to niečo urobila :) Celkovo hodnotím maku ako vydarenú a veľké plus má za väčšie balenie.,
V balení nájdete masky na 6 použití, stoja 7,69.







O remodelačnom tónovacom fluide si môžete prečítať:

     "Remodelačný tónovací fluid s čistou sférickou kyselinou hyalurónovou a silným protivráskovým komplexom zjednocuje farebný tón pleti. Obnovuje 3D štruktúru a hustotu pokožky, vypĺňa vrásky a je tak alternatívou hyalurónových injekcií.
Ľahká textúra s OF 30 chráni pleť pred slnečným žiarením, zabezpečuje celodennú hydratáciu a sviežosť pleti a upokojuje ju.
Okamžite viditeľný efekt: už prvý deň zlepšuje pevnosť pokožky o 35 %*, vzhľad výrazových vrások o 12 %*, redukuje povrch vrások o 36 %* a ich hĺbku o 20 %*.
Dlhodobo vracia tvári kontúry, viditeľne vyhladzuje vrásky, zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu a omladzuje pleť.
*Testované in-vivo.
Objem / hmotnosť: 50 ml
Použitie: Aplikujte ráno na očistenú pleť tváre a krku okrem okolia očí. Vyhnite sa kontaktu s očami. Klinické štúdie potvrdili výbornú účinnosť a kožnú znášanlivosť."
Remodelačný tónovací fluid s OF 30 je posledná hyalurónová novinka, ktorú som vyskúšala. A najmenej ma nadchla. Nie preto, že by bola nekvalitná, ale preto, lebo takýto typ produktu nepoužívam. Celkovo ma rôzne tónovacie séra, fluidy či krémy nikdy nezaujímali a ani som nemala potrebu skúšať ich. Keď mi ale prišlo domov, povedala som si teda, že to bude nová skúsenosť :) Fluid je v peknom, jednoduchom obale s praktickou pumpičkou na dávkovanie. Zloženie sa veľmi ťažko čítalo, nieto ešte fotilo, ale myslím si, že celkom dobre sa to dá rozpoznať. Mohlo by byť o niečo lepšie, ale produkt nepoužívam denne, preto mi až tak veľmi neprekáža. Vonia pekne, je redšie, ale nerozteká sa, Na jedno stlačenie som dostala von kopec produktu, ani som ho toľko nepotrebovala, preto som si pri ďalších použitiach dala pozor, aby som s ním zbytočne neplytvala. Používala som ho aj pred tým, ako som sa začala opaľovať, ale môžem si ho na pleť naniesť aj teraz, keď som opálená. Po nanesení na pleť nevidno, že by som si naniesla tónovací krém. Hoci vyzerá hnedo (alebo lepšie farebne?), po nanesení na pleť nevidím farebný rozdiel. Pre mňa je len hnedým krémom, ktorý môžem použiť pod make up. Ak nezabudnem. Dá sa pekne zapracovať do pleti, nelepí, pleť nie je po použití mastná. Je jemnejšia, hydratovaná a vďaka obsahu SPF 30 aj chránená pred slnečným žiarením. Produkt sám o sebe nie je zlý: iba nie je tým, ktorý by som mala potrebu (zatiaľ použíať). Možno časom podobným veciam na chuť prídem, teraz ho používam len občas.
 50 ml balenie stojí 14,19.
Skúsili ste niektorú z týchto noviniek? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. Všechny tři novinky mě zaujaly. Nejvíc asi micelárka. Aktuálně mi moje dochází, takže tuhle si pořídím jako náhradu. Podle recenze je super a už se na ni těším :)

    Zaměřeno na: Kosmetika MOJE ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tá posledná veľmi nezaujala, ale som rada,že som ju skúsila :)

      Odstrániť
  2. ta micelarni voda ma moc peknej obal. teda na jednu stranu uplne obycejny, ale jak je pruhledny, tak to vypada uplne cistoucce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nezkusila jsem, dnes jsem na to koukala v drogerii, ale neměla jsem odvahu to koupit, protože některé věci od dermacolu mi nevyhovují, jiné zase kupuju furt dokola. Tak ještě počkám na pár recenzí.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe