Ja a Realash - mesiac spolu

18:23

Dnes by som sa s Vami rada podelila o moje skúsenosti so sérom Relash, ktoré používam mesiac. Začalo sa to miernou skepsou. Predsa, naozaj by som mohla mať riasy ako porcelánová bábika? Len tak, bez bolesti  a ešte aj rýchlo? Prvé dni som nepozorovala žiadne zmeny. Asi som až príliš podozrievavo hľadala mikro zmeny. Už som aj pochybovala. A potom, zrazu, prišli zmeny. Neverila som, že tie prekrásne riasy sú moje.








Pred používaním

Pred používaním

Pred používaním

Po mesačnom používaní

Po mesačnom používaní

Po mesačnom používaní

Po mesačnom používaní


O sére si môžete prečítať:

     "Poslaním REALASH je predĺžiť, zahustiť a posilniť vaše riasy. Sérum riasam poskytuje rýchlu obnovu a regeneráciu. Jeho receptúra bola testovaná špecialistami z odboru dermatológie a oftalmológie. REALASH preto odporúča množstvo žien z celého sveta. Tento kozmetický výrobok napomáha v tvorbe skutočných rias úžasnej hustoty, dĺžky a pevnosti a vy budete zvádzať pohľadom! ovnako ako vlasy, aj riasy podliehajú prirodzenému obnovovaciemu procesu. Každá riasa približne po 30 dňoch vypadne a nahradí ju nová. Toto obdobie je však príliš krátke na to, aby riasy mohli narásť dostatočne dlhé a pevné. Intenzívna starostlivosť REALASH urýchľuje ich prirodzený rast a posilní ich korienky. Výsledkom sú dlhšie, zdravo vyzerajúce a vyživené riasy. Receptúra REALASH taktiež zabraňuje ich vypadávaniu. Aby bolo sérum najúčinnejšie, používajte ho raz denne, a to večer po odlíčení. Nanášajte na horné viečko ku korienkom vašich rias. Vďaka špeciálnej receptúre a jednoduchému aplikátoru vám 3ml sérum vydrží po dobu 4-5 mesiacov. Používanie je veľmi jednoduché – jeden ťah štetcom postačí na dosiahnutie krásnych rias."

V malej krabičke nájdete ešte menšie sérum, ktoré ale dokáže obrovské zázraky. Sérum má 3 ml, je maličké, ale míňa sa pomaly. Na krabičke nájdete dobré zloženie a informáciu o tom, že sa jedná o produkt, ktorý nie je testovaný na zvieratkách. Na nanášanie produktu slúži tenučký štetček, veľmi podobný linke na oči. Priehľadné sérum bez vône sa nanáša ľahko. Štetcom ho treba  nanášať na riasy. Samozrejme, treba sa vyhnúť očiam, ale neštípe v nich, nedráždi ich, neostávajú červené ani neslzia. Raz sa mi tak sérum dostalo do očí  (moja nešikovnosť) a nemala som s ním žiaden problém. Ako som už hore spomenula, prvé dni som nebadala  žiaden rozdiel. Teda, nie viditeľný. Ako uvádza výrobca, hoci vás viditeľné výsledky potešia po 30 dňoch, niektoré pozitívne zmeny si všimnete oveľa skôr. Už po 2 týždňoch budú vaše riasy pevnejšie, vyživené a budú vyzerať podstatne lepšie. Po 21 dňoch budú výsledky ešte úžasnejšie! S tým musím len a len súhlasiť. Ako prvú zmenu som si všimla väčší objem. Rias bolo viac. Po troch týždňoch som nevidela len objem, ale aj tú dĺžku. Pri líčení som to videla najlepšie, lebo s riasenkou, ktorú používam už mesiace, mám zrazu podstatne dlhšie riasy. Celkom mi stačí jedna vrstva a sú výraznejšie ako boli. Nevšimla som si,že by mi výraznejšie vypadávali, naopak akoby ich len pribúdalo. Po mesiaci mám už naozaj riasy ako bábika a to ešte zďaleka nemusí byť všetko. Balenie by malo vydržať okolo 4 - 5 mesiacov, takže pokračujem v mojej ceste za vysnenými riasami. 

Plusy:
  • balenie so šikovným aplikátorom
  • ľahká aplikácia
  • priehľadné sérum bez vône/zápachu
  • neštípe v očiach, nedráždi ich
  • už po troch týždňoch naozaj viditeľne dlhšie a hustejšie riasy
Mínusy:
  • žiadne
O dva mesiace sa prihlásim zasa. Aby som sa podelila s konečnými výsledkami, ktoré sa dostavia už po pár týždňoch. Neverila som, uverila som. Sérum nájdete na stránke http://realash.sk/, kde stojí 50 eur. Cena sa môže javiť vyššia, ale pri dennom používaní by malo vydržať 4 a viac mesiacov, takže to nie je potom až také zlé. 

Máte vo svojom okolí niekoho, kto toto sérum skúsil? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Wow, ten rozdíl je skvělý! Řasy vypadají nejenom delší, ale i takové "pevnější" .. Asi o koupi tohoto přípravku popřemýšlím :)

    www.meadelaida.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, to vypadá skvěle.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne výsledky Lucka! :) Aj keď ty si mala super riasy už pred používaním, no tieto ti tiež veľmi pristanú.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe