Ako som spoznala E style

18:20

Kde bolo tam bolo, bola jedna Lucka, ktorá sa rada túlala. Nemala túlavé topánky, ale túlala sa po internetových obchodíkoch. Raz tak zablúdila do krajiny zázrakov, kde ju obklopil farebný a krásny dekoratívny svet. Všade farby, pútavé okolie a legendárne mená zlatom napísané. Taký je svet na stránke, kde som kúpila moju prvú vec značky E Style - čiernu ceruzku, ktorá sa mi hneď zapáčila. Tak som spoznala kvalitnú kozmetiku za lacný peniaz.





O ceruzke si môžete prečítať:


      "Voděodolná tužka na oči

Měkká a sametově hebká voděodolná tužka na oči se díky krémové textuře perfektně nanáší, má velmi dobré krytí a nalíčení vydrží po dlouhou dobu. Vysoká pigmentace zajišťuje intenzivní barevný výsledek. Obsah jemných třpytek v tužce dodává konečnému vzhledu neobyčejný půvab. Pečující vosky se starají o hydrataci a vláčnost jemné kůže okolo očí.
Obsah: 1.40 g"
Všeobecne je o mne známe, že ak mám doma 20 ceruziek na oči, asi 18 je čiernych. Samozrejme, v tomto trende pokračujem a aj ďalšia ceruzka, ktorú som si kúpila, je čierna. Ale keď som zistila, aká je super, možno by som si vzala aj inú farbu, lebo v ponuke je ich viac. Už len tým si získali moje sympatie - je super, že už nie sú len čierne, ale aj farebné ceruzky, ktoré pokojne nahradia očné tiene. Na obale nie je nič výrazné alebo nápadné, čo by hneď upútalo. Je to klasický obal, ktorý by ma asi sám o sebe na kúpu nenalákal. Skôr sa mi páčil popis, ktorý ma prinútil pouvažovať nad tým, že by som mohla rozšíriť svoju zbierku ceruziek. Mnohé sú totiž tvrdé a tie mi len stoja v poličke a márne čakajú na svoju šancu ukázať sa v plnom svetle. Nevadí, možno ich podarujem. Ceruzka je mäkká, fantasticky sa nanáša, rýchlo a ľahko nalíčim hornú i dolnú linku. Má skvelú pigmentáciu, jedná sa o sýtu čiernu farbu, ktorá už v prvom ťahu skvelo farbí a dokáže sa s ňou vykúzliť aj výrazné dramatické líčenie. Je vodeodolná, ale to ja testujem len keď plačem pri filme alebo keď prší a táto prežila oboje. Neviem, ako by zvládla kúpalisko, ale to by som ani nezistila, lebo nalíčená do vody nejdem. Výdrž je fantastická. Vydrží celý deň, takmer sa nerozmazáva, neotláča sa, drží celý pracovný deň a takmer nevybledne. Famózna je na denné aj večerné líčenie. Nedráždi mi oči, odličuje sa mi dobre s dvojfázovým odličovačom aj micelárnou vodou. Tiež sa dobre strúha - neláme sa, nezasekáva sa a nedrobí sa. Celkové hodnotenie je vynikajúce, nečakala som, že za takú fajn cenu dostanem tak kvalitný produkt.
Plusy:
  • strúhacia, dobre sa strúha
  • výborne pigmentovaná
  • mäkšia, dobre sa s ňou líči
  • dobrá aj na vnútornú linky
  • dlho vydrží, nerozmazáva sa, neotláča sa
  • vodeodolná
  • cena

Mínusy:
  • nenašla som
Ceruzku mám z českej stránky www.dekorativka.cz, kde stojí 59 Kč, čo je niečo okolo 2,20.

Poznáte E style?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. S touto značkou už mám docela hodně zkušeností. Mám od ní vyzkoušenou tvářenku, dvě tužky na oči, sadu štětců, pudr, oční stíny, lesk na rty a možná ještě něco, teď si nejsem jistá. :) Se vším jsem byla více méně spokojená, takže za mě je to rozhodně skvělá značka! A tahle voděodolná tužka na oči vypadá, stejně jako skoro každý produkt, skvěle! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky zatím nic nemám, ale plánuji si pořídit paletky očních stínu, na které slyším samou chválu :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mna tato kozmetika tiez maximalne paci aj ich ceny, na Slovensku zatial velmi nedostupna, len cez ceske eshopy. Ich ocne tiene sa mi velmi pacia az si neviem vybrat.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe