O šampóne, vďaka ktorému mi nepadajú vlasy

17:26

Každoročne sa u mňa objaví obdobie, kedy mi dosť padajú vlasy. Iste, je to aj prirodzený proces a pár vlasov denne nikoho nemusí znepokojovať.  Keď sa tých pár vlasov znásobí a  sú z toho pramienky, začína ma chytať panika (lebo môj priateľ má podstatne viac vlasov ako ja a občas ma to deprimuje). Pred Vianocami som sa rozhodla kúpiť si niekoľko Ziaja šampónov, okrem Biosulfa skončil v košíku aj šampón proti vypadávaniu vlasov. Pri šampóne u mňa často hrozí, že si nesadneme. Môj ekzém zavelí a koniec. Ako skončil tento? :)







O MED šampóne proti vypadávaniu vlasov si môžete prečítať:
        "Špeciálny šampón s proteínmi z vlčieho bôbu bieleho – látka s preukázanou účinnosťou proti vypadávaniu vlasov, pôsobiaca prostredníctvom spomalenia 5-alfa reduktázy a stimulujúca metabolizmus buniek zodpovedných za rast vlasov. Doporučený od 14 rokov.
Účinné zložky: proteíny z lupiny bielej (vlčí bôb), výťažok z mäty, provitamín B5.
Problém: nadmerné vypadávanie vlasov v závislosti od vonkajších činiteľov (agresívne kadernícke ošetrenie, najmä sušenie vysokou teplotou) a z dôvodov typu: seboroická dermatitída, lupiny, narušená hormonálna rovnováha, stres, nedostatok mikroelementov.
určenie: vlasy poškodené kaderníckym ošetrením, nadmerne sa mastiace, pre ženy po pôrode aj v období menopauzy, ako aj pre osoby v počiatočnom štádiu plešatosti.
účinnosť šampónu
Spomaľuje proces vypadávania vlasov.
Posilňuje a pôsobí stimulujúco na vlasové cibuľky.
Zlepšuje kondíciu vlasov a odolnosť voči poškodeniu.
použitie: Šampón naneste na mokré vlasy. Rovnomerne masírujte pokým sa nevytvorí pena. Dôkladne opláchnite, činnosť opakujte. Šampón môže byť používaný každý deň. Pre dosiahnutie dobrého výsledku je potrebné pravidelné vykonávanie ošetrenia.
hypoalergénny prípravok, šetrný k pokožke hlavy, prirodzené pH, dermatologicky a alergologicky testované"



Ziaja šampóny MED mi sedia oveľa lepšie ako tie ostatné (mala som olivový a s kozím mliečkom). Neboli zlé, doma sa minuli, predsa, sme tri baby, ale mne veľmi nevyhovovali. Prvý vynikajúci šampón pre mňa bol Biosulfo, potom som mala MED šampón proti svrbeniu, ktorý bol ukážkovým kúskom a nakoniec som sa rozhodla skúsiť aj ten proti vypadávaniu. Je pravda, že som bola trochu skeptická, lebo nie vždy výrobky, ktoré majú zastaviť padanie vlasov, účinkujú. Keďže ale rada skúšam, porovnávam a hodnotím, do jeho používania som sa pustila s radosťou. Má 300 ml a je v bielej tube bez výraznejších znakov, ktoré by utkveli v pamäti. Vonia sviežo a jemne mentolovo, je to pekná vôňa a prevonia aj vzduch v kúpeľni. Šampón nie je celkom riedky a nerozteká sa skôr, ako ho napením. Šampón, na moje veľké prekvapenie, funguje. V prvom rade, nedráždi mi pokožku hlavy, ekzém sa nezhoršil. Nemôžem povedať, že by bol lepší, ale pokožka viac nesvrbela, preto som s ním v tomto smere spokojná. Vlasy padajú menej. Miesto pramienkov je to pár kusov za kúpeľ a  na kefe dokopy nič nepribudne. Cez deň občas nejaký vypadne, ale je to ten zdravý štandard, ktorý mi neprekáža. Sú pevnejšie, nie sú suché a aj končeky sú lepšie. Vlasy si zatiaľ nefarbím a suším ich minimálne, takže vplyv na ich vypadávanie majú iné faktory. Som rada, že šampón, ktorý účinkuje, nie je drahý a je celkom dobre dostupný. Je pravda, že by ma potešilo iné zloženie, ale inak je to pán šampón.

Plusy:
  • väčšie balenie
  • dobrá cena
  • svieža vôňa
  • dobrá konzistencia, nerozteká sa
  • nedráždi moju ekzematickú pokožku
  • vlasy vypadávať prestanú, sú pevné, pekne a zdravo vyzerajú, nie sú spľasnuté

Mínusy:
  • zloženie
Šampón kúpite buď v predajni Ziaja pre teba v Trenčíne, Trnave, Košiciach alebo v Poprade, niektorých drogériách alebo v eshope http://www.fortis-slovakia.com/. Viac informácií o produktoch sú na stránke http://ziaja.sk/.

Ktorý Ziaja šampón vám sadol? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ziaja umí skvělé produkty, také tuto značku mám velice ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sampon urcite vyzkousim, protoze mi vlasy padaji jak listi na podzim👎👎👎

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To verudobre poznám, preto som si v zime kúpila tento šampón a odvtedy mi vlasy nepadajú.

      Odstrániť
  3. Ziaju mám ráda, určitě bych tedy ráda vyzkoušela! :)

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja ho musím vyskúšať, lebo ma asi z mojich vlasov porazí :/
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe