Pokračujem v ružovom trende

18:21

Dermacol nás pravidelne zásobuje viac či menej vydarenými novinkami. Táto značka ma sprevádza už viac ako desaťročie, môj prvý make up bol práve od nej, preto ma k nej viaže určité kozmetické puto. Rokmi sa môj vkus a nároky trochu zmenili, ale stále nadšene pozerám, čo si pre nás pripravil. Za posledné obdobie ma najviac jednoznačne nadchol parfum, ktorý je úplne famózny a robím si zálusk na druhý (chcela som ho už vo februári, ale nevyšlo to... peňaženka zívala prázdnotou). Naposledy mi v schránke pristáli dva produkty, ktoré celkom zapadajú do môjho momentálneho sveta - sú ružové.









O intenzívnom kréme na ruky a nechty si môžete prečítať:

      "Krém na ruky na okamžitú celodennú ochranu namáhanej pokožky rúk a nechtov. Účinné látky z pupalkového oleja a glycerínu pokožku rúk regenerujú, upokojujú a hydratujú.
Objem / hmotnosť: 100 ml"

100 ml krém na ruky v rozkošnej ružovej tube je ako stvorený do nadchádzajúcich jarných dní. U mňa má každé obdobie svoju pomyselnú farbu. Zima je čierna, lebo ju neznášam. Čím kratšie a tmavšie sú dni, tým menej energie mám. Jar je zelená a ružová, ako lúky a kvety, radosť, ktorá sa vkráda do sivoty ušlých zimných dní. Leto je modré ako nebo a voda, žlté, ako slnečné lúče, červené ako sladké ovocie na našich záhradkách. Jeseň je hnedá a oranžová, ako padajúce lístie a odchádzajúce slnečné dni. Krém sa však na jar hodí aj inak, nielen farebne. Vonia veľmi pekne, tak typicky krémovo na ruky :) Neviem to popísať, ale je to tak známa vôňa, že by som mohla povedať, že u nás doma aj zľudovela. Krém nie je veľmi hustý, ľahko sa vsiakne a nezanechá lepkavý, mastný ani vŕzgajúci pocit. Vďaka tej ľahkosti je super na otepľujúce sa dni, kedy neznesiem mastnejší pocit, hoci je to pre ruky vykúpenie. Pokožku hydratuje, zjemňuje a prináša jej úľavu, ak je suchšia, popraskaná a boľavá. Pekne vyživuje aj nechtovú kožičku, vďaka čomu nevznikajú nové zádery. Vytkla by som mu len zloženie, lebo by mohlo byť krajšie.
100 ml balenie stojí 3,39.

O jemnom čistiacom kréme Hyaluron wash cream si môžete prečítať:

    "Typ pokožky: pre suchú a jemnú pokožku
Benefity: Dermatologicky testované, bez parabénov a silikónov

Hĺbkovo čistiaci a regeneračný krém s kyselinou hyalurónovou vracia pleti pružnosť a podporuje obnovu buniek. Pleť účinne hydratuje a nezanecháva nepríjemný pocit pnutia. Je vhodný na odlíčenie tváre aj očného make-upu."


Tieto čistiace krémy...no, neprišla som im ešte na chuť. Tá krémová konzistencia sa mi na umývanie jednoducho nechodí a zrazu mi chýba čistiaci gél alebo účinné mydielko. Nemôžem povedať, že by to nebol dobrý výrobok, ale neviem sa s ním stotožniť a až tak veľmi mi nevyhovuje. Obal krému je ladený v nežnej bielo ružovej. Tuba je mäkká, menšia, má 100 ml. Vonia jemne, pekne a nie veľmi výrazne, preto je jeho používanie celkom príjemné. Konzistencia je hustá a krémová, nepení a používa sa ľahko. Používam ho na odličovanie. Malé množstvo krúživými pohybmi rozotieram po tvári a vyhýbam sa očiam, lebo tam ma dosť štípe. A ani veľmi neodličuje, riasy mi zlepí a urobí len čiernu machuľku. Na pleť je to už ale o inom. Pekne odstraňuje make up a zanecháva pleť jemnú a čistú, môže dýchať. Okrem toho ju aj hydratuje a jemne vypína, naozaj platí, že pleť po jeho použití nie je napnutá. Verdikt?  Ak máte rady čistiace krémy, sadne vám. Pre moje oči vhodný nie je, ale o pleť sa dokáže postarať naozaj dobre.
100 ml stojí 3,79.
Produkty zoženiete v drogériách a na internete.

Zaujali vás ružové novinky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe