Výborná riasenka a k nej tej správny odličovač

17:09

Keď som začala používať produkty od Yves Rocher, bola som na vysokej. Kupovala som si najmä pleťovú  a telovú kozmetiku, milovala som voňavé sprchové gély i peelingy. Omnoho neskôr som vyskúšala aj dekoratívnu kozmetiku a odvtedy si občas kúpim niečo nové. Tento rok som nakupovala najmä v zime v čase narodenín a odniesla som si pár zaujímavých skvostov. Jedným z nich je aj špirála s najzvláštnejšou kefkou, akú som kedy videla.

Yves Rocher

extra predlžujúcariasenka Vertige Yves Rocher

extra predlžujúcariasenka

extra predlžujúcariasenka Vertige




Extra predlžujúca riasenka Vertige Yves Rocher

Kupovala som ju  preto, lebo som minula moju najmilšiu maskaru na predlžovanie rias. Musela som hľadať nejakú novú a táto ma upútala. Pravdou bolo, že so zľavou, ktorú som mala, ma vychádzala takmer o polovicu lacnejšie, preto som ani dlho  neváhala. Riasenku Vertige Longueur môžete kúpiť v troch odtieňoch - čiernu, hnedú a modrú. Nad farbou som uvažovať nemusela, roky používam iba čiernu riasenku a farebnú som skúsila pár razy len zo zvedavosti. Nepáči sa mi to. 

Riasenka je v striebornom obale a pripomína kov. Je pekná, elegantná a veľkosťou sa nelíši od ostatných, ktoré doma mám. Šok prišiel, keď som ju išla použiť. Po otvorení mi ako prvé napadlo, že mi zabudli dať kefku :) Je tak tenučká, že vyzerá ako rúčka a až po otretí farby som zbadala jemné štetiny, ultra krátke, ale bohaté. Neveriacky som si obzerala, čo som si to kúpila a samej seba som sa pýtala, prečo som sa v obchode nepozrela, ako vyzerá. Moje obavy a zlá nálada sa rozplynuli v okamihu, ako som ju prvý raz vyskúšala.

Vlastne, mám pocit, že ešte som nemala riasenku, ktorá by v prvom ťahu tak nádherne predĺžila riasy. Ani ako nová ich nelepila a veľmi dobre ich oddelila. Vytočí ich, predĺženie je úplne viditeľné aj v jednej vrstve (na fotke je v dvoch vrstvách). Väčšinou nerobí hrudky, neotláča sa a ani neopadáva. Líčenie vydrží celý deň a krásne zvýrazní pohľad. Odličuje sa dobre a oči mi nedráždi. Prvotný šok z divnej kefky nahradilo nadšenie. Nečakala som, že sa mi s ňou bude tak ľahučko líčiť. Dostane sa aj k tým najkratším riasam a dodá im dĺžku i trochu objemu. Jej bežná cena je 15,50 eur a myslím, že by som si ju už kúpila aj za túto cenu. Oproti Selfie maskare, ktorú milujem, je o trochu lepšia v tom, že zachytí aj maličké riasy a vytočí ich.

Dvojfázový odličovač s nevädzou Yves Rocher

Dvojfázový odličovač s nevädzou

Dvojfázový odličovač s nevädzou Yves Rocher zloženie

Dvojfázový odličovač

Dvojfázový odličovač s nevädzou Yves Rocher

O tomto odličovači ste si mohli prečítať už dávnejšie, lebo ho považujem za jeden z najlepších, aké som mala. K riasenke sa dalo 100 ml balenie kúpiť za necelé tri eurá, preto som si ho vzala zasa. Okrem neho je v ponuke aj väčšie, 200 ml balenie. 

Obsahuje výťažok z nevädze, ktorá má upokojujúce účinky. Obal je plastový, recyklovateľný a priehľadný. Vďaka tomu možno rozoznať modrú olejovú a vodovú časť z nevädze, ktorá pochádza z ekologického hospodárstva. Spojením vzniká šmolkový odličovač bez výraznejšej vône. Vynikajúco odličuje aj vodeodolné riasenky a ceruzky, oči vôbec nepodráždi a nie sú červené ani podráždené. Je to rýchle, bezbolestné a ráno sa zobudím bez jediného fliačika. 

Nemám ho ale rada na pleť, lebo mám pocit mastnej vrstvy a aj keď ju hneď zmyjem, nie je mi to príjemné. Stále trvám na tom,  že oči odlíči majstrovsky a vraciam sa k nemu vždy, keď ho objavím v dobrej akcii. Odporúčaný je aj pre citlivé oči. Menšie balenie stojí 7,90 eur, väčšie o dve eurá viac. Nájdete ich v eshope Yves Rocher.


Nakupujete v Yves Rocher? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe