Telový peeling s nádychom exotiky

12:07

Mám rada tie pokojné a lenivé večery, kedy sa môžem venovať sama sebe. Napustím si vaňu horúcou vodou, zapálim sviečku, oddýchnem si a potom si pustím dobrý film alebo otvorím rozčítanú knihu. Prichádzajú s jeseňou a keď končí jar, končia aj také chvíle. Nesťažujem sa, vyhovuje mi letné túlanie sa mestom alebo sedenie na terase s rodinou. Keď mám čas na kúpeľ, automaticky si nachystám aj telový peeling. Je super, ak krásne vonia, lebo len umocní príjemný dojem z celého rituálu krásy. Čoraz častejšie siaham po prírodných, ktoré sú ochutené éterickými olejmi a voňavý zážitok je tak zaručený. Telový peeling s gardéniou od Nobilis Tilia vás prenesie do ďalekých exotických krajín.


Telový peeling s gardéniou  Nobilis Tilia

Telový peeling s gardéniou od Nobilis Tilia zloženie

Telový peeling s gardéniou od Nobilis Tilia ingredients

Telový peeling s gardéniou

Nobilis Tilia má neskutočne voňavú kozmetiku. Mám doma niekoľko produktov, niektoré vo wishliste čakajú, kým si ich kúpim. Väčšina z nich má krásnu vôňu, ktorá pomôže priviesť na iné myšlienky a ich použitie si tak vychutnávam. Inak to nebude ani v prípade tohto skvostu, ktorý som si zamilovala v okamihu, ako som ho prvý raz otvorila. 


Prečo by nemal chýbať ani vo vašej kúpeľni? Telový peeling považujem za must have každého, kto chce mať jemnú a zdravú pokožku. Pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky a zabraňuje tak upchávaniu pórov. Osvedčil sa mi ako šikovný pomocník proti zarastaniu chĺpkov a v neposlednom rade je pokožka jemná, hladká, hydratovaná a krásna. Môžete si vybrať rôzne druhy, ale podľa mňa sú najlepšie soľné alebo cukrové. 

Práve sladkým potešením je telový  peeling s gardéniou. Obsahuje trstinový cukor a kokosový olej, v ktorom sa macerujú biele kvety tahitskej gardénie. Práve tieto biele kvety sú zárukou zmyselnej exotickej vône, ktorá povzbudí zmysly a prinesie harmóniu a pokoj. Aj v hektický deň, kedy únavou padáte na ústa a neviete si predstaviť, ako ďalej. Výhodou tohto zloženia je aj to, že po kontakte s vodou vzniká nemastný film, ktorý sa dá rozotrieť. Výsledkom je hodvábne jemná a hydratovaná pokožka, ktorá ani nepotrebuje krém.

Balený je v milom malom plastovom obale s rozkošným kovovým vrchnáčikom. Má 100 ml a vyzerá tak maličký, ale nedajte sa zmiasť. Na jedno použitie postačuje troška tejto bledej masy, takže určite sa neminie tak rýchlo. Ideálne je používať ho tak dva razy do týždňa, viacej nie je potrebné.  Ako som spomenula, vytvára olejový film, ktorý ale nie je mastný. Keď vyjdem z vane, vždy je to úžasný pocit - pokožka je hodvábna, čistá a hydratovaná. Palce hore! Telový peeling s gardéniou je mojím miláčikom a už sa teším na ďalší :)

Plusy
  • milé balenie
  • výborná konzistencia
  • príjemné zloženie
  • exotická vôňa
  • vytvára na pokožke nemastný film
  • výborne čistí, zjemňuje, hydratuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Nobilis Tilia za 16,96 eur.


Máte svoj obľúbený exotický telový peeling? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe