Ako som spoznala Naomi

14:31

Naomi Biocosmetics som mala v hľadáčiku niekoľko mesiacov. Veď viete, ja si musím tie wishlisty písať :) Zapáčila sa mi z viacerých dôvodov. Je to slovenská značka vegánskej kozmetiky, ktorá obsahuje luxusné zložky ako ženšen alebo zlato. Okrem nich v nej nájdete aj ďalšie skvosty ako olivový skvalán, skvelé oleje kokosový, šípkový, tamanu alebo bambucké maslo. Nebudeme si klamať, chcela som všetko :) Prírodná kozmetika sa ale nesmie kupovať do zásoby, predsa, má o niečo kratšiu dobu spotreby, tak som začala pekne postupne.

NAOMI BioCosmetics Čistiaca pleťová voda

NAOMI BioCosmetics Čistiaca pleťová voda zloženie

NAOMI BioCosmetics

 Čistiaca pleťová voda

NAOMI BioCosmetics Čistiaca pleťová voda

Pleťovú vodu používam dvakrát denne. Večerné čistenie je o niečo dlhšie, pretože pleť najskôr odlíčim, potom vyčistím gélom a tonizujem pleťovou vodou. Dva razy do týždňa nesmiem  zabudnúť ani na peeling, ktorý moja zmiešaná pleť miluje. Ráno ju vyčistím pleťovým mliečkom a dočistím čistiacou vodou. Až potom  nasleduje hydratácia a make up, ak niekam idem. Ak pracujem z domu, akýmkoľvek líčidlám sa vyhýbam, aby pleť dýchala.

Táto čistiaca pleťová voda je zlatá. Doslova :) V bielo zlatej krabičke je bielo zlatá tuba. Obsahuje 100 ml vody a páči sa mi, že sa nemusí šraubovať. Vrchnáčik len stlačíte a je to. Vyhovuje mi to večer, ak sa do kúpeľne dostanem už trochu neskôr a nechcem sa zdržovať. Menšie balenie je super aj na cesty. Kúpila som si síce cestovné fľaštičky, kde si môžem kozmetiku odliať, ale nie vždy sa mi to na víkendové cestovanie chce. Radšej si beriem čo najmenšie kúsky so sebou. Má len ľahkú vôňu, ktorá mi pripomína citrusy.

Tešila som sa na ňu aj preto, lebo obsahuje samé šmakocinky:
  • začala by som s aloe vera, lebo to je podľa mňa jedna z najlepších rastliniek, aké si môžete pestovať aj doma. Má skvelé regeneračné a hydratačné účinky, upokojuje podráždenú, spálenú a boľavú pokožku. Zachráni ma nielen pri akné, ale aj pri opare, štípancoch a drobných poraneniach, na ktoré som ozaj majster 
  • Extrakt z červeného kórejského ženšenu pleť tonizuje a chráni. Používa sa aj proti starnutiu pleti.
  • Kmeňové bunky z kostihoja lekárskeho podporujú regeneráciu našich kmeňových buniek a prispievajú tak k mladšej pleti
  • mandľový olej je skvelý, pretože je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pleť, ktorú dokáže odlíčiť, hydratovať, zjemniť a upokojiť
  • glycerín udržiava v pleti vlhkosť

Používať ju môžete na čistenie tváre i dekoltu. Dokáže odličovať aj očný make up, ale tam mi viac vyhovujú oleje alebo micelárne vody. Na cestovanie je to ale fajn, nemusím nosiť zbytočne veľa fľaštičiek. Pleť dočistí a tonizuje bez podráždenia alebo začervenania. Ostáva po nej ten príjemný pocit sviežosti, kedy je pleť celkom ľahká a žiarivá. Pri dennom používaní sa vyhnem aj suchým šupinkám. Výrobca ju odporúča na všetky typy pleti a myslím si, že čistiaca voda taká naozaj je. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • praktická veľkosť
  • šikovný vrchnáčik
  • jemná, nenápadná vôňa
  • pokožku nedráždi, upokojuje
  • môžete ju používať na čistenie aj odlíčenie pleti
  • čistí, tonizuje, hydratuje a osviežuje
Mínusy:
  • nenašla som
Za 10,05 eur ju spolu  s ďalšími výrobkami tejto značky nájdete v eshope Benulekáreň v časti pleťová kozmetika.


Poznáte Naomi kozmetiku? Skúsili ste niečo? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe