Pleťový sprej s kofeínom

17:15

Značku Makeup Revolution si mnoho z nás spája s vynikajúcou dekoratívnou kozmetikou. Jej paletky očných tieňov sú legendárne. Sama ich mám niekoľko a bez problémov sa vyrovnajú aj podstatne drahším kúskom. Samozrejme, nie je to len o očných tieňoch, ale tie mám od MUR najradšej :) A mohla by som si kupovať stále nové, nemala by som ich dosť. Milým prekvapením bola pleťová kozmetika, ktorá sa objavila v jej ponuke. Samozrejme, hneď som si ju celú pozrela a vždy čakám na novinky. Produkty sú to veľmi zaujímavé, či už séra, spreje alebo masky. Zatiaľ som si kúpila dve masky a jeden sprej, ale už teraz viem, že sa to neskončí len pri nich.

Revolution Skincare Caffeine energizujúci pleťový sprej



Revolution Skincare Caffeine energizujúci pleťový sprej zloženie

Revolution Skincare Caffeine energizujúci pleťový sprej ingredients

affeine energizujúci pleťový sprej

Revolution Skincare Caffein energizujúci pleťový sprej

Revolution Skincare Caffein energizujúci pleťový sprej som si vybrala na základe dobrých recenzií na Facebooku a na iných stránkach. Nemala som potuchy, čo by som chcela vyskúšať ako prvé. Samozrejme, že som chcela všetko :) To bysom ale musela mať plnú peňaženku a niekoľko tvárí, aby som to všetko dokázala minúť. Prečítala som si názory a hodnotenia a rozhodla som sa, že začnem sprejom. Hneď potom som si kupovala aj pleťové masky a ako som povedala, to je vlastne len začiatok.

Sprej s kofeínom má 100 ml a je v priesvitnom plastovom obale. Vidíte tak, koľko ho ešte ostáva a tiež sa nedá prehliadnuť jeho výrazná žltá farba. Vďaka nej je v poličke ako také slniečko, ktoré si s ničím iným nepomýlim. Rozprašovač je šikovný, nezasekáva. Ľahké balenie so mnou cestovalo aj k moru a zachraňovalo  situáciu, aby som nemala pleť úplne vysušenú počas dňa. 

Čo sa vône týka, tú nemá takmer žiadnu. Povedala by som, že niekde tam je ľahký citrusový závan, taký citrónový, ale ruku do ohňa by som za to nedala. Našťastie ale môžem konštatovať, že je celkom príjemná a neprekáža mi pri jeho používaní. Konzistencia je ako pleťová voda, neobsahuje žiaden olej, takže je vhodný pre všetky typy pleti a na použitie kedykoľvek počas dňa.

Takýto energizujúci pleťový sprej je veľkým pomocníkom ako v lete, tak kedykoľvek počas roka. Používam ho takmer denne:
  • jeho prvoradá úloha je pomôcť predísť dehydratácii pleti. Ak sa v horku, veľkom chlade, klimatizovanom alebo v prekúrenom priestore, prechádzate z tepla do zimy, vonku je suchý vzduch alebo vietor - toto všetko pleti nijako neprospieva a ľahko sa môže vysušovať. Aj mastná a zmiešaná pleť môže byť dehydrovaná. Sprej pleť hydratuje, osviežuje a rozjasňuje. Je príjemná na dotyk, necítim pnutie ani pálenie.
  • vyhovuje mi aj ako podklad pod pleťový olej. Pleť vyčistím, tonizujem vodou, nastriekam sprej a rozotriem olej. Výborne sa vstrebe bez mastného pocitu a pleť je ráno nádherná.
  • použiť sa môže kedykoľvek počas dňa, ale ráno pokožku doslova prebudí a pripraví na denný krém a make up. Nehrozia mi suché miesta ani šupinky
Sprej je vhodný aj pre vegánov a kedže ho mám už len na dne, budem si kupovať ďalší. V ponuke ich je niekoľko :) Nie je to síce prírodná kozmetika, ktorú milujem, ale som s ním veľmi spokojná.

Plusy:
  • šikovná veľkosť
  • celkom žiarivý a pekný
  • len jemná vôňa
  • možno ho použiť niekoľkokrát za deň
  • pleť osviežuje, hydratuje, prebudí, ak je unavená
  • hodí sa aj pod pleťový krém alebo olej
  • vhodný aj pre vegánov
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Notino spolu s ďalšími kúskami pleťovej kozmetiky. 



Mali ste už pleťovú kozmetiku tejto značky? Odporučili by ste mi niečo vyskúšať? :)







  • You Might Also Like

    2 Vaše komentáre

    1. Používam kofeínové sérum na očné okolie od The Ordinary, takže kofeín v kozmetike má u mňa zelenú. Vďaka za tip, už som na tieto spreje pozerala. Zaujal ma ešte ten s Niacinamidom.

      OdpovedaťOdstrániť
      Odpovede
      1. Ten s tým Niacinamidom by som si chcela kúpiť pod stromček :) Inak súhlasím, kofeín v kozmetike je poklad a nedám nad dopustiť :)

        Odstrániť

    Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

    Subscribe