Také zelené sérum

15:57

Veľmi rada spoznávam kozmetiku, ktorá má na internete vynikajúce ohlasy. Nakupujem prevažne v eshopoch a tak si vždy prečítam, čo si kupujem a či hrozí riziko, že by som nebola spokojná. Pri kúpe tohto produktu som sa nechala uniesť celosvetovými pozitívnymi ohlasmi a tak som vedela, že musí byť môj. Zelené povzbudzujúce sérum od Ere Perez je bestseller, ktorý má niekoľko výhod a považujem ho za jedno z najlepších, aké som kedy mala. 

Zelené povzbudzujúce sérum  Ere Perez

Zelené povzbudzujúce sérum  Ere Perez zloženie

green booster serum

Zelené povzbudzujúce sérum

Nie je veľa kozmetiky, ktorú by som si chcela kupovať stále dookola. Vlastne, okrem niektorých must have kúskov, ktoré musím mať doma stále, rada spoznávam stále niečo nové. Zelené povzbudzujúce sérum  Ere Perez chcem už asi navždy, lebo ak by som ho mala popísať jedným slovom, napísala by som dokonalosť. Ale poďme pekne po poriadku, aby ste vedeli, prečo je podľa mňa také super.

Najskôr som si ľúbivo pozrela peknú krabičku. Ukrýva sklenenú fľaštičku s kvapkadlom. Obsahuje 30 ml zeleného séra. Vyzerá ako zelené smoothie, ktoré si robievam na raňajky. Myslím, že som ešte nič tak zelené nemala a veľmi sa mi to páči. Je to také iné a zaujímavé, asi aj preto ma tak lákalo vyskúšať ho. Nemohla som urobiť lepšie.

Vonia zeleno. Neviem to inak popísať, proste sa nadýchnem a ako prvé mi napadne, že takto by voňala zelená farba. Môžu za to ingrediencie, ktoré obsahuje – chlorofyl, špenátové listy, malinové semienka alebo alfalfa. Ako môžete na zložení vidieť, sú to samé dobré veci a tento elixír je tak pre pleť výživnou bombou. Nikdy predtým som sa príliš nezamýšľala nad tým, ako tieto super zložky účinkujú, ale o ich sile som sa už presvedčila.

ľahkú tekutú konzistenciu, ktorá mi v lete veľmi vyhovovala. Rýchlo sa vsiakne a nezanecháva po sebe mastný ani lepkavý film. Krátko po aplikácii môžete naniesť krém alebo make up. Tam sa ale superlatívy ani zďaleka nekončia.

Ako prvé musím spomenúť jeho vynikajúce hydratačné účinky. Pleť je hydratovaná, jemná a vyhladená. Je pevná, pružná, príjemná na dotyk a doslova žiari. Vhodné je pre všetky typy pleti a úľavu od podráždenia prináša aj citlivej, prípadne podráždenej pleti. Výsledky vidno rýchlo, už v prvých dňoch používania. Nečudujem sa, že patrí k najpredávanejším produktom tejto značky. Spolu s pleťovým nektárom sú mojimi obľúbencami a môžem ich len odporúčať.

Plusy:
  • pekné balenie s kvapkátkom
  • výrazné a zelené
  • pekne vonia
  • ľahké a nemastné, dobre sa vsiakne
  • plné vitamínov a antioxidantov
  • pleť je hydratovaná, pružná, pekná a vyzerá zdravo, sviežo a oddýchnuto
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Ladybio  za necelých 40 eur.


Už ste skúsili tento zelený poklad? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe