100% Pure a rozjasňujúca báza

17:24

Na moju zmiešanú pleť si kupujem zmatňujúce bázy, aby som sa neleskla. A zaberá to. Teraz som si kúpila rozžiarujúcu a na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že som z nej ostala sklamaná. Nie je to pravda, ale nie celkom sme si na začiatku sadli. Napriek prvým zmiešaným pocitom som jej ale našla využitie, aj keď nie také, na aké je určená :). Zmatňujúcu bázu od 100% Pure považujem za jednu za najlepších, aké som mala. Jej rozžiarujúca verzia však ostane v jej tieni a hoci je určená na všetky typy pleti, ten môj k nim nepatrí.

100% Pure ROZJASŇUJÚCA BÁZA POD MAKE-UP S RESVERATROLOM


ROZJASŇUJÚCA BÁZA POD MAKE-UP

100% Pure ROZJASŇUJÚCA BÁZA POD MAKE-UP S RESVERATROLOM zloženie

100% Pure ROZJASŇUJÚCA BÁZA POD MAKE-UP S RESVERATROLOM ingredients

podkladová báza pod make up

rozžiarujúca podkladová báza

100% Pure

Rozjasňujúca báza pod make-up s vitamínmi, antioxidantmi a resveratrolom 

Začalo to úplne idylicky. Značku 100% Pure už dlhšie obdivujem a postupne by som rada vyskúšala viacero produktov, o ktorých chcem písať recenzie :) Vždy sa pozriem, aké sú bestsellery, aké sú novinky, čo by vyhovovalo potrebám mojej pleti. Hľadám a potom si vyberiem, čo chcem.  Keďže z dekoratívnej prírodnej kozmetiky toho veľa nemám, tak som si povedala, že ideme na bázu. 

Prišla.
Nádherná. 
V papierovom obale, ktorý je urobený ako tuba. 
Pevná, aby sklený obal dobre ochránila. 
Vyzerala božsky. 
Nežne, pekne, až mi bolo ľúto ju vyhodiť. 

Skončil v koši na papier, ale dlho som so sebou bojovala, či obal predsa len nejako nevyužijem. Asi časom by som niečo vymyslela, ale škrečkujem doma toľko rôznych obalov, že za chvíľu to bude na nejakú diagnózu. 

Obal je sklený a jednoduchý, bonusom je pumpička na dávkovanie. Prvého použitia som sa nevedela dočkať. Ako som spomenula, báza na zmiešanú pleť bola pre mňa vyhovujúca, lebo ju krásne vyhladila, zjemnila a zmatnila. Make up po tvári úplne kĺzal a vyzerala nádherne. Pri tejto báze sa mi to nestalo ani raz. Vôňu nemá takmer žiadnu. To by bolo fajn. Konzistencia je hustejšia, ale dobre sa zapracuje do pleti.

Už podľa názvu mi bolo jasné, že by mala rozžiariť, lebo vyzerala akoby obsahovala trblietka. Pigmenty odrážajú svetlo a pleť tak vyzerá zdravšie a krajšie. Podkladová báza je môj must have produkt aj preto, že sa vďaka nej ľahko nanášajú ostatné líčidlá. Make up sa mi ale nenanášal dobre, akoby zadŕhal a robil mapy. Najviac ma prekvapilo, že mi báza zvýraznila suché miesta, čo sa mi už dávno nestalo. 

Pravdou je, že nos sa mastil menej a potom líčenie vydržalo celkom dlho. Nemôžem povedať, že by bola báza zlá, lebo pleť je potom pekná a žiarivá. Potrebujem však zmatňujúcu bázu, ktorá si poradí s mnohými mojimi nedokonalosťami. Pôvodne som ju chcela darovať, ale využitie som nakoniec našla :) Dávala som si na tvár len podkladovú bázu, vďaka ktorej pleť žiari a vyzerá naozaj pekne. Nahradila mi skrášľujúce krémy a ľahko ich zastúpila.

Plusy:
  • krásna papierová krabička
  • pekný sklený obal s pumpičkou
  • bez výraznejšej vône
  • pleť je žiarivejšia, pekná
Mínusy:
  • make up sa na ňu nenanáša dobre, robia sa mi mapy, zvýrazňuje suché miesta
  • necítim tú jemnosť, aká bola pri zmatňujúcej báze
Bázu nájdete aj s jej zmatňujúcou verziou v eshope 100% Pure za 40,90 eur.


Máte skúsenosti s dekoratívnou kozmetikou tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe