Omamná ružová voda

18:23

Nedele sú moje obľúbené. Ráno si s Richardom pospíme a nikam sa neponáhľame. Raňajky si dáme buď pri skvelej hudbe alebo pri nejakej rozprávke. Ak varíme, tak spolu a potom nás čaká prechádzka. Dnes sme popri venčení nazbierali za košík šípok a nachystali ich na sušenie. Poobede mám čas na blog alebo čokoľvek, čo mi napadne.  Večer ma čaká horúci kúpeľ, bambucké maslo a čaj pod dekou. Skrátka je to ten deň, kedy si poviem, ako dobre je na svete a oddýchnem si pred novým pracovným týždňom. Teraz prišiel ten čas na recenziu a dnešná bude ozaj voňavá. Ružová voda z bielej ruže od Diamond Rose prevonia každý deň.

Ružová voda z bielej ruže Diamond Rose


Ružová voda z bielej ruže Diamond Rose zloženie

Ružová voda z bielej ruže

Ružová voda

Ružová voda z bielej ruže

Ružová kozmetika patrí k mojej najobľúbenejšej. Ruže sú pre mňa ušľachtilé a voňavé kvety, ktoré s láskou sledujem v záhrade a užívam si ich vôňu a krásu. Spolu s levanduľou je u nás pestovaná už pár rokov a neviem sa z nich prestať tešiť. Na ružovú kozmetiku sú majstri Bulhari.

Ružová voda je balená v pekne bielej krabičke, ktorú mi bolo ľúto vyhodiť. Vyzerala ako vyrezaná a hneď mi padla do oka. Obal je plastový, má praktický rozprašovač a 150 ml. Takéto balenie je ako stvorené na cesty, pretože v horúčave si môžete osviežiť tvár, nastriekať len tak na pokožku alebo do vlasov, aby pekne voňali. Nepotrebujete ani tampón, pretože vodu aplikujete priamo na pleť. Je to ľahké, rýchle a efektívne.

Vyznačuje sa príjemnou ružovou vodou, ktorá je prirodzená. Nie je umelá, výrazná, presladená - taká, aká má byť. Vyhovuje mi, že neobsahuje alkohol. Jedinou drobnou výčitkou by mohlo byť zloženie, v ktorom je bronopol. Nemám s ňou ale žiaden problém, takže ju používam každý deň rada.

Použitie ružovej vody je široké a ja mám pár svojich overených postupov:

  • výborne poslúži na tonizáciu pleti potom, ako ju vyčistíte. Jednoducho ju nastriekate na tvár, ktorú tonizuje, zjemňuje a  hydratuje
  • miešam ju s ílami a vznikajú výnimočné pleťové masky šité na mieru potrieb mojej pleti
  • nastriekam ju na  pokožku po holení alebo depilácii - upokojuje ju a zabraňuje začervenaniu
  • striekam si ju aj na vlasovú pokožku a tiež do vlasov - pekne voňajú a nie sú vysušené
  • v lete a v klimatizovaných miestnostiach si ju len tak nastriekam na pleť, aby nebola podráždená, suchá alebo napnutá, príjemne ju to osvieži
Samozrejme, môžete si nájsť aj svoje vlastné možnosti využitia, pretože ich je naozaj viac ako dosť :) Ja som jej verným fanúšikom už niekoľko rokov a nesmie mi doma chýbať. Ružovú vodu skúšam od rôznych značiek a niekedy si poviem, že stále ma má čím prekvapiť. Túto fešandu kúpite v eshope Bioruža za 5,35 eur.



Používate ružovú vodu? Máte svoju obľúbenú značku, ku ktorej sa neustále vraciate? :)


























You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe